Ombord

Ombord

Denmark

Når vi andre snakker om vejret, så snakker øboerne om færgen. Den er en livsnerve. Den er deres hovedvej til resten af landet. Tilrettelæggelse: Nikolaj Bøjlesen, Anne Kathrine Steengaard og Anna Elisabeth Østergaard Hjortdal.

Episodes

Ombord 3:3 2016-02-29  

I Marstal på Ærø er de i fuld gang med planlægningen af en ombygning af havnens færgeleje, så Strynøfærgen kan lægge til. Strynboerne er slet ikke begejstrede for ideen. Tilrettelæggelse: Nikolaj Bøjlesen, Anne Kathrine Steengaard og Anna Elisabeth Østergaard Hjortdal.

Ombord 0

Ombord 2:3 2016-02-29  

En god idé i Langeland kommune om at sende Strynøfærgen en tur omkring Marstal på Ærø om sommeren har sat Strynø på den anden ende. Ideen er stadig kun på tegnebrættet, men alligevel har den allerede haft store konsekvenser for det lille øen. Tilrettelæggelse: Nikolaj Bøjlesen, Anne Kathrine Steengaard og Anna Elisabeth Østergaard Hjortdal.

Ombord 0

Ombord 1:3 2016-02-29  

Strynø. 5 kvadratkilometer ø i det sydfynske øhav. 186 indbyggere, egen købmand og en skole. Vi møder strynboerne ombord på pendlerafgangen klokken 5:55 fra Strynø, hvor et varmt emne omkring stambordet er Langeland kommunes idé om, at Strynøfærgen skal sejle sommersejlads til Marstal på Ærø. Tilrettelæggelse: Nikolaj Bøjlesen, Anne Kathrine Steengaard og Anna Elisabeth Østergaard Hjortdal.

Ombord 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose