Omnipodden

Omnipodden

Sweden

En pod om allt och ingenting

Episodes

076 – Tre solar, LSD mot depression och böghyckleri i North Carolina  

Back on a track, no our names aren't Jack! (2 Unlimited-referens. Den du!) I avsnitt 76 pratar vi om balla saker i rymden, både solar och solpaneler. Dessutom pratar vi lite amerikanskt hyckleri, spädbarnsterrorister och annat trevligt gojs.

075 – Tre fjärdedelars hundra!  

Nyss hemkomna från fetmans högbord återger våra hjältar sina äventyr och de senaste balla storiesarna de sett sedan vi sist hörde av dem. VR-upplevelser, Xenas återkomst, kanadensiska tjuvar och mycket annat bjuds det på!

074 – Tom butik och mensledigt (med David & Linus!)  

Vi tar hjälp av David Grundström och Linus Svensson, kända från bland annat svenska spelmediaeliten (IGN och Svampriket). Tillsammans pratar vi om mensledighet, tomma butiker, konstiga flygplan och en massa annat.

073 – Gravitationsvågor, Nigerias astronaut (?) och äckliga saker du ätit  

Vi är sist på bollen med gravitationsvågorna men kanske desto mer välorienterade när det kommer till Nigerias öde astronaut (?).

072 – En fet och lycklig katt, en dum polis och två planeter som blev en  

I veckans avsnitt pratar vi om en bortsprungen katt som haft "the time of its life", en vråldum snut och om hur två planeter samsades och blev en gemensam - och förstås mycket, mycket mer!

071 – Tjur-DNA, attackörnar och Arkiv X på riktigt  

Vad tror du skulle vara en bättre tjuv-avskräckare än hinkvis med tjur-DNA? Varför tränar holländsk polis örnar att attackera? Har utomjordingar besökt oss? Svaren på de frågorna kanske du inte nödvändigtvis hittar i veckans avsnitt, men vi är där i närheten i alla fall!

070 – Fulla ekorrar, antibakteriell bröstmjölk och Moffucked!  

Ojojoj, här vare grejer. Vi har med oss så sjukt med mycket balla stories till veckans avsnitt eller vad sägs om en fyllekaja till ekorre? Om inte det kittlar ditt fancy kanske lite medicinsk bröstmjölk är mer din melodi?

069 – Milisdildos, skrikande hus och hunden ”The Rock”  

Det är TvåLaxSexton och vi är äntligen tillbaka!

068 – Mask i magen, Jessica Jones och raketryggsäckar  

Äntligen tillbaka igen efter sjukdomar och utlandsresor. Denna vecka kör vi lite längre och pratar om äckliga (och livsfarliga!) saker man kan ha i magen, Netflix nya Marvelserie, vertklighetens Rocketeer och en massa annat ballt gojs!

067.5 – Sick sick sick city  

Favoriten Frankie får feber. Fyfan för förkylning! fräser fröken förargat.

067 – Pharma bro förlorar, nya balla tv-serier och p-medel för män  

Då var vi tillbaka igen efter ett litet uppehåll förra veckan. Denna gång pratar vi om hur Pharma bro gjort en superdålig affär, nya tuffa tv-serier (och filmer) som Frankie nosat upp och tar en koll på varför preventivmedel för män fortfarande bara är en hägring.

066 – Gilmore Girls, stad i himlen och ägghus  

Denna vecka pratar vi om de glada nyheterna att Gilmore Girls eventuellt förnyas i Netflix regi, ett udda himlafenomen skådat i Kina, jättesmarta ägghus och en massa annat skoj.

065 – Protestdildo, rosa vatten och skelett  

Den här veckan parata vi om vapenprotester i Texas medelst sexredskap, hur rosa vatten är bra för vetenskapen, vad ett upphittat flygplan fullt med skelett kan vara och om självförsvar med svärd.

064 – Sköldpadds-bikinis, skjutningen i Oregon och vaccinations-motståndares avgift  

Den här veckan har vi sprängfyllt avsnittet med ämnen. Bland annat sköldpaddors beach2015-mode, vaccinationsmotståndares försök till vetenskap (och dess kostnader) och förstås pratar vi om skjutningarna i Oregon. Vi varnar känsliga lyssnare för att mellan 22:15 och 30:12 pratar vi om ganska hemska och obehagliga saker kring händelserna i Oregon.

LGTG – 007 – 42?  

Vi får reda på lite mer om Jordens historia om varför alla som läst den här boken tjatar om talet 42 i tid och otid.

063 – Marsvatten, MGTOW och r.i.p. Log Lady  

Den här veckan kör vi lite längre än vanligt och pratar om vattnet vi hittat på Mars, ”Män Som Hittar På Att Deras Misslyckanden Egentligen Är Beslut De Tagit”. Dessutom sörjer vi fantastiska Log Lady som gått bort.

062 – Medicinkapitalism, trans-Disneyprinsessor och Neverwhere  

Den här veckan spanar vi Disneys halloweenprojekt, blir sjukt äcklade av kapitalism i medicinindustrin och gläds för att Neverwhere ska göras i ny BBC-tappning (samt att författaren gått och blivit förälder) – dessutom lite uppföljningar, Samus Aran och annat smått och gott.

061.5 – Spelhjälpen  

Inget ordinarie avsnitt denna veckla (Frankie är sjuk), men lite samhällsinformation istället! Spelhjälpen Läkare utan Gränser Pneuma

061 – Tiggarmobiler, diskussionsfelsgiffar och FIFA  

I avsnitt 61 pratar vi om varför det inte betyder ett jävla skit om en tiggare har en mobil eller inte, ger tips på fräna bilder att använda för att avväpna någon som kör med fulknep i diskussioner på internet och om årets version av fotbollsspelet FIFA (och varför en ska bry sig även om […]

060 – James Bond, orm-selfies och en enhörning med kniv  

Tillbaks igen med ett normallångt avsnitt, tjohoo! Vi pratar om vem som inte blir James Bond, vad man gör med en skallerorm på Tinder, antimateria och sagodjur med kniv. Jepp, du vill höra det här… 060 – James Bond, orm-selfies och en enhörning med kniv

0:00/0:00
Video player is in betaClose