Onsdagsbubbel med Dasha och Hannalicious

Onsdagsbubbel med Dasha och Hannalicious

Sweden

Topp-bloggerskorna Dasha Girine och Hanna "Hannalicious" Friberg som tidigare haft en varsin succé-podcast på egna håll bestämde sig för att slå ihop sina kloka huvuden och sin 8-åriga ålderskillnad och startade en genuin, härlig och personlig podcast ihop. Här går de igenom allt ifrån relationer och att göra karriär till drömmar, dejting och vardagsbetraktelser. Nytt avsnitt kommer varje onsdag!

Episodes

26. Tränar du? Eller är du en F*ckgirl?  

Dasha är på bootcamp i djungeln och Hanna har ätit den bästa sushin i världen i Köpenhamn. Kommer 2017 vara "f*ckgirlsens" år? Dasha berättar hur fel det kan bli när man pratar högt med sig själv och så har hon fixat en blind-date åt Hanna.

40. Vad har ni alltid velat fråga en plastikkirurg?  

Hanna ger tips på hur man hämnas på sitt ex. Och vad är det för fel på killar som bara chattar, chattar och chattar i all oändlighet och aldrig bjuder ut en för att faktiskt träffas.

39. Kan ni hålla en hemlighet?  

I dagens avsnitt bjuder tjejerna på en riktig skratt-attack för vad är det Dasha har gjort? Och skulle ni anta träningsutmaningen? Det och mycket mer i veckans Onsdagsbubbel.

38. Vikten av att umgås med människor som inspirerar en  

Dasha ger svar på tal angående en kommentar i bloggen och slår ett slag för kompisdejter. Hanna är i Spanien och känner sig snyggare än någonsin och ska vara med i Nyhetsmorgon på söndag!

37. Lyckas Hanna förklara Dashas personlighet och framtid genom ett persontest?  

Veckans podd blev längre än planerat men som vanligt pratar tjejerna om både högt och lågt. Vad är viktigt i livet? När kommer nästa säsong av Skam ut och vad gör vi egentligen för att imponera på män?

36. Dasha ska byta karriär  

Varför är det så svårt att få ett lånelöfte som egen företagare? När ska bloggare äntligen bli klassat som ett riktigt yrke? Och vad är det egentligen med killar och instrument? Hanna påstår det är det sexigaste som finns men Dasha är skeptisk.

35. Tisdagar är den nya lillördagen  

Dasha förklarar för världen varför tisdagar är nya onsdagar och Hanna är tagen av podcastavsnittet "Kidnappningen".

34. Tabletter, träning och tatueringar  

Tjejerna är oense om självmedicinering. Alvedon or not to alvedon yourself? Vart sitter Dashas tatuering? Dasha klär av sig och Hanna har fått en storm av negativa kommentarer för en mening i ett blogginlägg. Får man skriva vad man vill i sin egen blogg?

33. Ibland är livet helt klart lite tungt  

Dasha har sett "Skönheten och Odjuret" som berörde henne så mycket att hon lovar att tatuera in just det i svanken om den inte vinner en massa priser. Och Hanna har äntligen fått känna och klämma på de nya brösten och delar med sig av tio stycken lärdomar om livet.

32. De sk. gentlemännen och Hannas nya brös  

Idag står män och bröst på tapeten. Hanna berättar allt om sin operation och så diskuterar tjejerna ifall det finns några riktiga gentlemän kvar eller är det en utrotad art?

31. Stora podden om Ångesten  

I dagens avsnitt pratar Hanna och Dasha om ångest i alla dess former. Vad har tjejerna mest ångest för och hur handskas de med sin ångest?

30. Två sidor av samma Podcast  

I veckans avsnitt analyserar tjejerna mer än vanligt. Dasha berättar om hur dåligt samvete hon får av att skratta just nu. Medan Hanna pratar om lättsammare saker som lägenhetsköp och hur hon förväxlat ihop två personer som hon trott varit en och samma.

29. Sluta med pekpinnar och lev det livet du vill leva istället.  

Hanna är i Dubai och berättar om sin resa medan Dasha stör sig på ytterligare ett Instagrambeteende.

28. Kan man dejta utan att spela spelet?  

I dagens avsnitt pratar tjejerna som lovat om "The Game/Spelet". Hanna är fast beslutsam om att alla behöver spela för att skapa intresse.

27. Celebrity moments och hur du kan lära känna alla i hela världen  

Avslöjar Hanna lite väl mycket om dejten? Avgör själva! Vilket är tjejernas bästa "Celebrity moment"? Kan man lära känna alla i hela världen genom 6 steg?

25. Dashas hemliga alias för Stureplan.se och en natt med Chuck Bass  

Hanna träffade Chuck Bass i London och delar med sig av alla smaskiga hemligheter och detaljer. Dasha berättar om hennes hemliga alias och krönikor hon skrev på Stureplan.se. Och vem var Hannas nyårskyss som hon ej verkar vilja dela med sig några som helst detaljer om?

24. Jul, ångest och nya beroenden  

Dasha pratar om hur mycket och varför hon hatar julen och brister ut i gråt. Att deeplika på Instagram = världens bästa raggningstips? Hanna har ångest över en egenskap hon har och vill jobba bort och vad är Dashas nya beroende?

24. Jul, ångest och nya beroenden  

Dasha pratar om hur mycket och varför hon hatar julen och brister ut i gråt. Att deeplika på Instagram = världens bästa raggningstips? Hanna har ångest över en egenskap hon har och vill jobba bort och vad är Dashas nya beroende?

23. Julklappstips och nyfikna bloggläsare  

Tjejerna bjuder på vassa, genomtänkta julklappstips. Dasha känner sig irriterad över sina nyfikna bloggläsare som lägger sig i hennes dejtingliv och Hanna känner sig orolig över dagens mobiltelefonanvändande. Hade livet varit lite härligare om man levde som ungdom när ens mor och farföräldrar var unga?

22. "Vi är inte våra känslor"  

Hanna är fortfarande i L.A och Dasha har mycket att göra i och med lanseringen av hennes nya företag Stadsdel.nu. I dagens avsnitt pratar de om andar och rollspel, hur man träffar killar i USA vs hemma i Sverige och om hur båda känner att livet känns mindre kul just nu. Ska vi leva för att arbeta eller arbeta för att leva? Och vad är jodel?

21. Vänner som borde lära sig att hålla käften.  

Vad gör man om man inte gillar sin bästis kille? Vem är den kändaste personen tjejerna har i sin telefonbok? Hur sjukt var egentligen housepartyt Hanna var på i L.A? Hur mycket tar Hanna respektive Kim Kardashian betalt för att attenda ett event?

0:00/0:00
Video player is in betaClose