ontheroad

ontheroad

Sweden

En podcast av två 17 åriga tjejer som vill underhålla dig i dina hörlurar. Enjoy :)

Episodes

Åker till Grekland tänker på matte!  

Vi åker till Grekland! Har sjukt mycket ångest över skolan. Hur klarar man av en ångest attack och vad triggar den?. Gymnasiet har givit oss stress och ångest men ångrar ingenting!. Enjoy:)

 

Musik: Taken over- Rebecca och Fiona

Walking the dog- Fun.

 

 

ontheroad 0

Fanny vill döda Wilma!  

Läskigt kille ville bli Fannys pojkvän, har hon kissat på sig på ett cafe och vill Fanny döda Wilma. Har Wilma mött sin rädsla och vaknat upp med ormar i sängen. Detta får ni reda på i detta avsnitt. Enjoy 

ontheroad 0

barndomsminnen  

ontheroad 0

Självkänsla  

Hur bra självkänsla eller självförtroende har vi egentligen?. Har vi en dold rädsla för något? och är vi verkligen nöjda med oss själva, allt detta får ni reda på i detta avsnitt :) Enjoy!

ontheroad 0

Syndrom och det övernaturliga  

Borde vi checka in på mentalsjukhus. Har vi OCD/ tvångstankar och till vilken grad isåfall. Vi ser spöken och inbillade bilar, såklart en skruttig vit Volvo. Finns andar verkligen och skulle vi fightas med dem om dem attackerade oss. Enjoy :)

ontheroad 0

Fobier  

Att ha spindel, orm eller social fobi kan vara mycket jobbigt. Har vi social fobi och isåfall hur många procent. Vi har båda blivit jagade av våra fobier och vi berättar hur man blir av med dem på bästa sätt. Enjoy:)

ontheroad 0

Sociala medier  

Sociala medier kan lika gärna ha positiva och negativa effekter på människor. Att vara mycket smal eller tjock vad är egentligen skillnaden. Sociala medier gör att man får kropps ideal som inte går att uppfylla. Att det ser ut som om någon har kul betyder inte att den har det. 

ontheroad 0

Veganer och Djurförsök  

I detta avsnitt diskuterar vi bland annat veganer, vegetarianer och djurförsök. Ni får höra roliga historier om detta ämnet och våra tankar. Vår största inspiration till detta ämnet är Therese Lindgren, som är vegan och hon har mycket sunda tankegångar.

ontheroad 0

Gymnasium  

I detta avsnitt pratar vi bland annat om gymnasieval och våra tankar kring hur vi valde. Enjoy:)

ontheroad 0

Lär känna oss  

Första avsnittet av våran nya podcast. Berättar lite om oss själva och spelar ett roligt spel. Enjoy :)

ontheroad 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose