OPodden - Intervjuer med kända svenska kvinnor

OPodden - Intervjuer med kända svenska kvinnor

United States

OPodden är en kvinnopodd där välkända svenska kvinnor på ett oretuscherat sätt berättar om fram- och motgångar, tankar, erfarenheter, åsikter och drömmar. Ja, egentligen allt hör livet till och som ska sprida inspiration och kraft från kvinnor till kvinnor. Det är högt och lågt i tak i podcasten och vi varvar lättsamhet och skratt med allvar och kunskap vilket ska få lyssnaren på gott humör.

Episodes

22.Josefine Lindén  

Josefine Lindén har skrivit boken "Tiden går så långsamt om man tittar på den" som handlar om en mammas kamp mot förlossningsdepression. En dag tappar hon allt och slänger sitt barn ut från balkongen. Jag var intresserad av att höra Josefines historia kring varför hon skrev denna bok eftersom jag själv tror att många av oss ibland varit nära att tappa kontrollen, något vi inte pratar om. Josefine lider själv av depression, men har i förhållande till många andra fått väldigt bra hjälp av läkare. Idag säger hon att hon aldrig varit så mycket sig själv och att hon älskar sin medicin. Ett djupgående poddavsnitt som skär i hjärtat.

51.Annika Sörenstam  

Världens bästa golfare berättar om sin karriär i OPodden

48.Tillbakablickar 33-40  

Vi hör tillbakablickar från: Ann Söderlund, Matilda Rapaport, Jennifer Brown, Emma Green, Carin Wester, Clara Henry och Lovisa Ohloson

47.Ida Lanto  

Jag träffar Ida Lanto som blivit ett stort namn inom galaklänningar och bröllopsklänningar. Bland annat har hon designat till Melodifestivalen, Elle Galan, Guldbaggegalan mfl.

46.Bianca Wahlgren Ingrosso  

Live podd på Social Media Party

45.Renée Nyberg  

En av Sveriges mest älskade programledare gästar OPodden. Renée Nyberg!

44. OPodden Svarar 21-30  

OPodden svara på frågorna som ställdes av: Tilde Fröling, Josefine Lindén, Mona Johannesson, Emma Igelström, Shanta Liora, Sanna Bråding, Fanny Lagerwall och Emilia de Poret.

43.Viveca Sten  

Viveca Sten har skrivit böckerna om Morden i Sandhamn.

42.Gudrun Schyman  

OPodden möter Gudrun Schyman

37.Carin Wester  

OPodden träffar en av Sveriges mest hetaste modedesigners. Carin Weste!

0:00/0:00
Video player is in betaClose