Ordbajsaren

Ordbajsaren

Sweden

En podcast av och med Sara Philis. Det blir komik, tragik och ganska mycket gnäll.

Episodes

19. ADHD-unge  

Hola! Jag är tillbaka bigger and better then ever. Jag gick in i studion med min mamma och pratade om hur min resa sett ut genom landet av psykiatrier och medicinering. Hur tacklar en 8-9 åring att hen behöver ta medicin för att fungera i vardagen, när det viktigaste av allt är att smälta in. Det och mer i detta avsnitt. 

sara.philis1@gmail.com

@ordbajsaren

Med vänlig hälsning, kiss å bajs.

18. I GOT IT!  

I got it yes b'tches!!! Jag o kära Lisa Fekkete pratar om kärleken om Stockholm och om hur jävla jobbigt det är att göra slut.

 

17. Heterosexuelitet, en illusion?  

AVSNITT 17??? Vi har tagit oss så långt ihop ja goch min lilla poddis. Denna gång är Astrid/ @astrid_almighty med och vi snackar om att hennes mormor tror vara i garderoben, att jag älskar skäggiga äldre män och vi har det jävla fnissigt och mysigt. 

 

Outro: Mandus Berg, Inga Villkor

 

16. Förlåt Axel  

Axel berättar om den gången jag ljög om honom och vi diskuterar men som egentligen är svinet i förhållandet. Vem är det synd om och är det mer eller mindre lugnt beroende på vilket kön våra flirtar har. 

Ska män som är över 30 prata med 18 åringar? Ja det blir en massa snack i podden. 

Axel: @filidutten på sociala medier 

Outro: Den fantastiska Yari Blue med "Love of my youth"

Swisha pengar så jag kan åka till Axel: 0761857411

14. Bekräftelse my ass  

Jag och Alinde Räffling snackar om lögner och bekräftelse. Vad ska vi få ut av våra relationer med män? Är det ok att lajva gay? Välkommen in i en svettig men hemtrevlig studio där allt mellan himmel och jord berörs.

 

Outro: Zacharias Blad, Tortyr

Zacharias spelar dessutom på Kulturhuset Q i Bergshamra den 29 april! Gå dit han är bäst! 

sara.philis1@gmail.com

ordbajsaren @ sociala medier

14. Otrohet & misskomunikation  

DET BLIR FULLSPÄCKAT!

Idag snackar jag och Negar om hur otrohet kan se ut från olika perspektiv. Hur det är att ha varit otrogen och hur det är att ha blivit sviken. 

Hur kan man förvänta sigt att folk bara ska veta vad man tycker om i sängen? Och hur är det att leva i ett kulturellt mellanland? När man inte känner sig helt hemma i varken eller. 

Gäst: Negar Hassanzadeh / @heterosexuell

Outro: The Tape, Don't you dare help me

13. Att älska en kvinna  

Hanna är i Brighton och jag hemma på mitt rum. Vi snackar om hur det är att vara tillsammans med en kille och hur det känns när alla tror man är straight. Varför är det så viktigt för oss att få uttrycka våra sexualiteter? 

Hanna: Ladycocopops på instagram

Musik: Violins, I'm from Barcelona

 

12. Att må dåligt  

Pratar om det tunga och svåra som man inte alltid kan prata öppet om. Att må psykiskt dåligt och att inte orka. Min expert i studion är Ellen Holmberg som lider av hypersomnnia och extravagant lidande. 

 

Musik: Pelle Adlén, Tröttna på mig

Ellen på instagram: lnholmberg

Av och med Sara Philis.

11. Knullpausen  

Axel den lille spillevinken är med igen. Det blir ett mysigt avsnitt, ett lite snuskigt och äckligt också med framför allt mysigt så in i berget. Vi diskuterar kärlek och stolthet. 

 

Instagram/Twitter/Vine: ORDBAJSAREN

 

10. Döden,Babe_Ebba och hundslynan  

Jag och Ebba gottar ner oss i sängen och blir flamsiga och tramsiga och även gravallvarliga och gräver ned oss i just graven och döden. Blir en timma i sängen med oss helt enkelt.

Insta/Vine/Twitter: ORDBAJSAREN

Ebbas instagram: babe_ebba

9. Tvångel, pinsamheter och dålig stämning  

Emelie Ebbis Roslund, krönikör, radiopratare och tuff brud är med och gästar. Vi följer en röd tråd bestående av äckliga erfarenheter av påtvingat sällskap. Finns det ens dålig stämning? Vad fan är det egentligen?

Ordbajsaren @ instagram

Ebbiskatt @ instagram

Från en besviken pappa  

Jag har bjudit in Lisa Fekkete i studion och vi pratar om hur vi känner inför våra respektive pappor. Det blir ärligt och det blir sorgset. Sedan snackar vi en massa om kroppsfunktioner och hur det är att gå igenom en breakup. 

 

Ordbajsaren @ Instagram

Fekkefuckyou @ Instagram

 

SKÅL!  

Axel är i studion och kan inte sluta ta upp olämpliga sexskämt. Vi pratar om hur förhållandet till alkohol ser ut och det blir töntigt och det blir typiskt och det blir en massa muspruttar. 

 

Sara Philis @ordbajsaren

Axel Lindquist @filidutten

 

6. Har jag en till partner?  

Jag bjuder in min hemliga flickvän Hanna till studion och snackar vår kärlek tillvarann och den stora sorgen i att ingen av oss är singel längre. 

Instagram/Twitter/Vine: @ordbajsaren 

Av och med Sara Philis och gäst Hanna Söderholm(@ladycocopops)

5. Aktivist?  

Freja Lindberg är en internetaktivist. Vad betyder det? Får en ta till våld när andra är idioter och är jag heteroromantisk? Långt avsnitt med massa snack.

4. Jag har mindre kuk än dig  

Axel är tillbaka och drar mig genom smutsen. Han snackar kuk-komplex och jag ger honom smisk.

 

Instagram/Twitter/Vine @ordbajsaren

Axel heter Filidutten på sociala medier.

3. Ärrad för livet  

Världens bästa Karin är med och gästar. Hon är utnämnd internetguru och allvetare. Vi snackar gamla ligg och dumma snubbar. Karin finns under @smulsex på internät.

 

Instagram/Twitter/vine: @ordbajsaren

2. Nudes och heterohat  

I detta avsnitt har jag bjudit in en första gäst, min partner. Vi snackar fittpics, skateboard och sexualiteter.

Instagram/Twitter/Vine @ordbajsaren

1. Hybris och polygami  

Mitt första avsnitt! Här pratar jag mest av allt om hur det är att vara polygam och hur ett förhållande kan se ut när det inte är tvåsamt.

 

Insagram/Twitter/Vine @ordbajsaren

0:00/0:00
Video player is in betaClose