Östermalmsbetongen

Östermalmsbetongen

Sweden

Två kusiner. Två olikheter. Två likheter. Delade åsikter. Gemensamma meningar.

Episodes

Avsnitt 19 – Philip Conradsson  

I det 19:e avsnittet av Östermalsmbetongen gästas Max och Ludvig Axelsson av Sveriges 38:e bäst klädda man, nämligen Philip Conradsson. Philip berättar bland annat om utmärkelsen, om hur det är att livnära sig på en modeblogg och hur han upplever kritiken mot honom och andra som bloggar. Dessutom ger han tips på vad man ska bära i sommar, samt avslöjar vem som är den kändaste personen i hans telefonbok.

Avsnitt 18 – Facken  

I det artonde avsnittet av Östermalmsbetongen återgår Max och Ludvig Axelsson till lite djupare ämnen. Kusinerna diskuterar bland annat minnet och det här med att öppna upp sig och visa känslor. Dessutom avhandlar de det här med att man ofta hamnar i olika fack, och att man tenderar att falla tillbaka in i dem.

Avsnitt 17 – Talet  

I det sjuttonde avsnittet av Östermalmsbetongen berättar Ludvig Axelsson om hur det gick att hålla talar framför hela Naprapathögskolan. Därtill diskuterar kusinerna Axelsson helgens kommande trevligheter – inkluderat Johan Israelssons 30-årsfest – och inte minst publikskandalen i Göteborg.

Avsnitt 16 – Lisa Moazzeni  

I det sextonde avsnittet av Östermalsmbetongen gästas Max och Ludvig Axelsson av Djurgårdsspelaren Lisa Moazzeni. Hör henne berätta om sina tankar inför den stundande premiären i damallsvenskan, om hennes syn på skillnaden mellan dam- och herrfotbollen. Dessutom berättar Moazzeni om hur det är att göra en "förbjuden övergång" mellan Stockholmsklubbarna och om det motstånd hon mötte som elitsatsande fotbollstjej.

Avsnitt 15 – 2.0  

Östermalmsbetongen är äntligen tillbaka. Efter en knapp månads uppehåll gör kusinerna Axelsson comeback. I avsnittet avhandlar de bland annat den senaste tidens händelser, inkluderat resor till Sälen och Turkiet. Dessutom diskuterar de vilka som vinner allsvenskan, samt tillsättningen av Janne Andersson som förbundskapten.

Avsnitt 14 – "Bättre förr"  

I det fjortonde avsnittet av Östermalmsbetongen avhandlar Max och Ludvig Axelsson den senaste tidens händelser, inklusive en Paris-resa och två inflyttningsfester. Kusinerna pratar också bland annat om deras "beef", Luddes nya uppdrag inom fotbollsklubben Bo och Max nystartade gymkarriär. Därtill diskuterar de profilen Släggan Gustafsson.

Avsnitt 13 - Ko(mikern)  

I det trettonde avsnittet av Östermalmsbetongen har Max och Ludvig Axelsson med sig sidekicken Lukas Axelsson. Tillsammans diskuterar de tre bland annat Ludvigs nystartade tränarkarriär, om att bli äldre och LUFs förslag om att legalisera sex mellan syskon. Men framför allt bjuds det på lättsamt snack som resulterar i flera skrattutbrott – åtminstone för de medverkande.

Avsnitt 12 – Hussfelt  

I det tolfte avsnittet av Östermalmsbetongen gästas Max och Ludvig Axelsson av tv-profilen Jesper Hussfelt. Han berättar bland annat om hans syn på journalistiken, hans karriär inom den och om fotbollsklubbens Andrea Dorias framväxt och framtid. Därtill får vi reda på att det inte var långt borta från att Hussfelt blev sportchef för stortränaren Walter Mazzarri.

Avsnitt 11 – Ludde på krigsstigen  

När det elfte avsnittet av Östermalmsbetongen spelades in var tanken att huvudtemat skulle vara storstad kontra småstad. Så blev det inte (även om kusinerna diskuterade det också). I stället blev avsnittet det hittills mest politiska och kritiska. Därtill bjuds det på en ordlektion.

Avsnitt 10 – Freddes bitch  

Årets första avsnitt är det flummigaste någonsin. Kusinerna Axelsson avhandlar den senaste tidens ledighet, raljerar över vad som komma skall och dessutom bjuder Max på sina erfarenheter från museum.

Avsnitt 9 – Rebeccas kamp.  

I det nionde avsnittet av Östermalmsbetongen gästar Rebecca Ådén. Hon berättar om sin kamp mot cancer, om hennes pappa och dessutom bjuder hon på en sågning modell större av Ludde. Anekdotdags är även tillbaka.

Avsnitt 8 – Henrik Rydström  

I det åttonde avsnittet av Östermalmsbetongen gästas Max och Ludvig Axelsson av Kalmar-profilen Henrik Rydström. Han ger sin syn på bland annat Zlatan, sociala medier, Kalmar FF och hans framtida tränarkarriär.

Avsnitt 7 – Skilsmässan  

Det sjunde avsnittet av Östermalsbetongen är det sista då Max och Ludvig Axelsson verkligen bor tillsammans. I avsnittet diskuterar kusinerna detta faktum, samtidigt som de blickar tillbaka på sin tid tillsammans. Dessutom tackar de sina två fans.

Avsnitt 6 – Skrattfesten  

I det sjätte avsnittet av Östermalmsbetongen avhandlas bland annat helgens sjuttioårsfest och Max och Ludde Axelsson diskuterar beteende. Dessutom har det stående inslaget anekdotdags en speciell utformning.

Avsnitt 5 – Bevara Sin Image  

I det femte avsnittet av Östermalmsbetongen blir det en infekterad diskussion om image mellan kusinerna Axelsson. Förutom detta pratar Max och Ludvig bland annat om den senaste tiden och inte minst om artisten Eminem. Dessutom berättar Ludde en anekdot från hans tid i Italien.

Podd – Avsnitt 4: Farsan och idolen  

Max och Ludvig Axelsson gästas av Kristoffer Andersson som deltar i diskussioner kring bland annat idoler och föräldraskap. Dessutom levereras det inte bara en – utan två anekdoter – i programpunkten Anekdotdags.

Avsnitt 3 – Den Nakna Sanningen  

Max och Ludvig Axelsson ägnar en stor del av avsnittet till att borra i varandra inre. Detta görs genom att de växelvis ställer frågor till varandra, vilka besvaras på uppstuds. Därtill avhandlas den senaste tiden, och i vanlig ordning bjuds det på en och annan anekdot – inte minst i det stående inslaget anekdotdags.

Avsnitt 2 – "Varför har du sociala medier?"  

I andra avsnittet av Östermalmsbetongen diskuterar Max och Ludvig Axelsson bland annat den senaste tidens händelser, sociala mediers roll i samhället. Dessutom bjuder de på en anekdot från deras barndom.

Avsnitt 1 – "En Retrospektiv Resa I Våra Liv" "  

Avsnitt 1 – "En Retrospektiv Resa I Våra Liv" " by Max Axelsson, Ludvig Axelsson

0:00/0:00
Video player is in betaClose