P1 Satire

P1 Satire

Denmark

Vi skal grine hver dag. Derfor sendes der en bid satire alle ugens dage på P1. Lyt med mandag til fredag i P1 morgen, hvor enten Platt-form, Policy-enheden eller Selvsving sørger for, at din dag starter med et smil.

Episodes

Platt-form 2016-12-06  

Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-12-05  

Asger Bruun Brandt skal til julefrokost i Bacardi logen, på hans datters fødselsdag, så hvad skal han gøre? Der kommer stripper og smart bartender og han vil vildt gerne afsted og han kan jo ikke tage sin datter med. Stasia har en løsning... Det er Platt-form der står bag 'krisen for ilandsproblemer' med hjælp fra Søren Dürr . Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Selvsving: Tre mænd og en kæmpe baby 2016-12-02  

Konspirationsteorierne florerer: I denne uge barslede Lars Løkke med en ny regering efter en hård og ikke specielt køn fødsel, der varede flere måneder og en tur op i et træ. Vi ved ikke præcis hvor fødslen fandt sted men i præcis samme uge - kort tid efter regeringens fødsel - vælger cheflægen på Rigshospitalets fødeafdeling at forlade sit job. Angiveligt fordi han ikke kan stå inde for resultaterne på fødegangen. Tankevækkende. Men det beviser bare at det ikke var kønt, det der foregik i Lars', Anders' og Sørens fælles fødselsseng. Tre fædre og et barn med 22 hoveder. Tre mænd og en kæmpe baby. I dag fik vi hjælp af Ib van Deurs, Jens la Cour og Lars K. Jensen.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-12-01  

Der diskuteres eftervederlag i P1 Caféen og hvordan er det lige med det? Er det ikke meget rimeligt man får det, når det nu er så svært at få, når man ryger ud som politiker. Det er Platt-form der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Mad med en minoritet 2016-11-30  

Radiokokken har besøg af en af de få sande kristne i Danmark og de skal lave julemad her op til højtiden. Det bliver en fest. Det er Platt-form der står bag 'Mad med en minoritet'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-11-29  

Trafikministeren eller Fidel? Hvem er gået bort? Og hvad med ligestillingen i den nye regering? Det diskuteres på P1 cafeen denne tirsdag. Det er Platt-from der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-11-28  

Bo Bedring Ledeborgs datter er alt for klog og det er han i totalt krise over. For nu skal man jo ikke længere være en del af eliten, men en del af folket. Caspartin har gudskelov gode råd til løsninger. Det er Platt-form der står bag 'krisen for ilandsproblemer' med hjælp fra Søren Dürr . Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-11-24  

Samtaleemnet i dag på P1 cafeen er kvinderne. Har de fået for meget magt? Og er det strengt når de ikke kan lide små mænd? Der er jo en fare ved, at kvinder får topstillinger da de er meget følelsesstyrede. Det er Platt-form der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Mad med en minoritet 2016-11-23  

Det er Platt-form der står bag 'Mad med en minoritet'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-11-22  

Der er røre i den politiske andedam og på P1 caféen - og måske skal vi have en ny regering. Anders Samuelsen kan kravle ned fra sit træ og de Konservative kan gå rundt og lege grønne.... Eller noget. Det er Platt-form der står bag 'P1 caféen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-11-21  

Lille holger Emil har ikke fået rolen som Jesus i skolens krybbespil, så hvad gør Miriam nu ? Ringer til Caspartin selvfølgelig - for at få gode råd og løsninger. Det er Platt-form der står bag 'krisen for ilandsproblemer' med hjælp fra Søren Dürr . Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Selvsving: BARSELSORLOV - THE TRUE STORY 2016-11-18  

Småbørnsfamilier bliver rigere af at dele barselorloven. De bliver også lykkeligere. Og gladere. Men alligevel kniber det med at overtale de ellers så stolte fædre til også at være stolte fædre SAMMEN med deres børn. Hvorfor? Rockwool-fonden kan ikke finde svaret. Men så er det godt at Selvsving kan. I dag fik vi hjælp af Peter Føhns, Mette Trudslev, Sarah Slott, Maria Stæhr, Anders Gjesing og Helene Schjøtt.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-11-17  

Danmark skal åbenbart have en ny kanon, bare vi dog havde fået den noget tidligere så havde vi vundet krigen i 1864 og ikke mistet Skåne. Det er Platt-form der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Mad med en minoritet 2016-11-16  

Mad med en minoritet har i dag besøg af en mandlig pædagog der er meget nervøs for at håndtere cocktail pølser og løg. Det er Platt-form der står bag 'Mad med en minoritet'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-11-15  

Danmark har fået en folkegave fra de Vestindiske øer, men hvorfor skal den stå i København og ikke i Herning , der skal jo ligge en politiskole - hvad med udkants Danmark? Og hvorfor er der ikke samlet ind til en folkegave til Frederik og Mary, det er også for dårligt. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-11-14  

Emma har fået komplimenter af sin mand og er i dyb krise - for hvad bilder han sig egentlig ind? Trygve kommer med gode råd og hjemmesider der kan hjælpe Emma.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-11-10  

Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Mad med en minoritet 2016-11-09  

Manuskript af Søren Dürr. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose