P1 Satire

P1 Satire

Denmark

Vi skal grine hver dag. Derfor sendes der en bid satire alle ugens dage på P1. Lyt med mandag til fredag i P1 morgen, hvor enten Platt-form, Policy-enheden eller Selvsving sørger for, at din dag starter med et smil.

Episodes

Platt-form: P1 cafeen - Thailand 2016-10-20  

Vennerne mødes i cafeen til en snak om thaimad, elefanter og kongestyret. Det er Platt-form der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Mad med minoriteter 2016-10-19  

Radiokokken har en agent fra PET på besøg til at lave en spændende gryderet. Hvad mon der er i? Det er Platt-form der står bag 'Mad med minoriteter'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Dét Tove siger 2016-10-18  

Tove snakker og siger rigtig mange ting, om alt muligt til dem, hun møder på sin vej. I dag prøver hun tøj og den venlige ekspedient forsøger at hjælpe. 'Det er Platt-form der står bag 'Dét Tove siger'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen - Det rigtige køn 2016-10-17  

Kaya henvender sig til i-landstelefonen med et stort problem. Hvordan får hun sit barn Bjørk overbevist om, at det selv kan vælge hvilket køn, det vil være? Det er Platt-form der står bag 'i-landstelefonen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-10-13  

Tommy og Benedikte er på cafe. Hvad er det lige med den der globale opvarmning, er det egentlig ikke meget fedt at det er varmt hele året? Det er Platt-form der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Mad med minoriteter 2016-10-12  

Radiokokken har i dag besøg af en minoritet af de sjældne i 'Mad med minoriteter', nemlig en kvinde der ikke ser Game of Thrones. Dagens ret er lufttørret skinke og hvidløgsbrød. Det er Platt-form der står bag 'Mad med minoriteter'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Dét Tove siger 2016-10-11  

Tove snakker og siger rigtig mange ting, om alt muligt til dem hun møder på sin vej. I dag har hun mødt en fremmed i bussen... og så kender hun en der hedder Mustafa. Det er Platt-form der står bag 'Dét Tove siger'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-10-10  

Mimse Pap Esthersen er i krise og dybt ulykkelig, hun vil ikke vaccinere sin lille Johanna Nanna - så Kaspartin sidder klar med råd og vejledning om Youtube og hjemmesider. Det er Platt-form der står bag 'i-landstelefonen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Selvsving: GRUNDSKYLD, HO 2016-10-07  

De stakkels friværdi-ramte boligejerne og deres grundskyld fik alle de penge, som kontanthjælpsmodtagerne mistede. Thulesen Dahl var pludselig ikke så skråsikker med sine garantier som før EU-valget. Og ovre hos Enhedslisten faldt Dannebrog ned og slog stakkels Christian Juhl så hårdt i hovedet, at han kom til at sige ting, som alle vist er bedst tjent med at vi ikke gentager her. Så på den måde var der ikke meget nyt i dén uge. Til gengæld trådte Anders Samuelsen frem som det danske svar på Mel Gibson. Og den havde vi trods alt ikke set komme. I dag fik vi hjælp af Simon Nøjers.

P1 Satire 0

Platt-form: Mad med minoriteter 2016-10-06  

Radiokokken har i dag besøg af en anonym kvinde fra Østerbro der ikke er på palæo kur. Men hvordan skaffer man egentlig fløde på Østerbro? Det er Platt-form der står bag 'Mad med minoriteter'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-10-05  

Rumle Dupont Bramsø har problemer med Bregne - han opfører sig som en møgunge og det er han bestemt ikke, så hvad kan han gøre? Stasia sidder klar med gode råd og diagnoser. Det er Platt-form der står bag 'Krisen for ilandsproblemer'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Folketingets åbning 2016-10-04  

I dag åbner Folketinget efter en laaaang sommerferie - eller hvad man nu skal kalde det når de holder fri.... Det er Platt-form der står bag 'Folketingets åbning'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Partisange 2016-10-03  

I dag er vi nået til Venstre som det sidste parti der får en tur i Platt-froms satiriske gryde. For er man bonde gennem tre generationer, ja - så stemmer man da Venstre og har du et par tusinde til sko så er I venner.... og hvad hvis det hele ender med valg? Det er Platt-form der står bag 'Partisange'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Selvsving 2016-09-30  

(Genudsendelse fra P1 Morgen fredag).

P1 Satire 0

Platt-form: Partisange 2016-09-29  

I Platt-Forms satiriske serie om folketingets partier er vi nået til liste A. Er socialdemokraterne virkelig den bedste garanti for at få gennemført gode borgerlige mærkesager? Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Partisange 2016-09-28  

I Platt-Forms kavalkade af satiriske partisange er vi i dag nået til Enhedslisten. Kan man være socialist og bo i en villa og er deres politik helt kort fortalt, at de er i mod alt? - og hvad med revolutionen, vil Johanne Skipper tale om den? Det er Platt-form der står bag 'Kirkesangerne'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Partisange 2016-09-27  

I dag er det blevet Alternativets tur til at få kærlige klaps af Platt-Form. Er de alternative helt anderledes naive, og går de mere op i biodynamik end realpolitik? Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Partisange 2016-09-26  

Platt-Form hylder demokratiet, og i dag er det blevet Liberal Alliances tur til at ryge i satiregryden. For hvad skal man egentlig med moral, når man er hyper-liberal? Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Selvsving: Forældreintra - nu som popsang 2016-09-23  

Når det gælder vores børns skolegang, kan vi godt være sure på skolereformen og den haltende inklusion og besparelserne og meget andet. Men det der VIRKELIG kan få vores skole-pis i kog, det er skoleintra. Det er dér forældre-fårene bliver skilt fra bukkene, når skolemælk og sukkerpolitik og referatet fra forældremødet skal diskuteres.

P1 Satire 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose