P1 Satire

P1 Satire

Denmark

Vi skal grine hver dag. Derfor sendes der en bid satire alle ugens dage på P1. Lyt med mandag til fredag i P1 morgen, hvor enten Platt-form, Policy-enheden eller Selvsving sørger for, at din dag starter med et smil.

Episodes

Satire på P1 2017-07-02  

Kirkesangerne, i-landstelefonen, Morgen quicky og P1 Cafeen, få et genhør med hele ugens Platt-form fra P1 Morgen. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2017-06-30  

Der fejres 40 års fødselsdag og der snakkes om alder, visdom, kampsport og navneforvirring på dagens P1 cafe.De tre venner er samlet og hygger, og så er det idag at cafeen lukker og slukker. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Morgen quicky med Pia Olsen Dyhr igen 2017-06-29  

Dagens gæst er Pia Olsen Dyhr, der falder lidt i staver... Hvor er SF egentlig henne? Er de ikke helt forsvundet i debatten? Men Pia mener at SF bare er gået i tænkebox og er inde i en opbygningsfase. De bygger realisme og bygger op. Men er der ikke en masse andre partier der har taget SF's ideer og visioner? Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Kirkesangerne 2017-06-28  

Kirkesangerne er tilbage på et kort visit. Mens præsten prædiker, bliver der snakket om Sankt Hans og Eid fest, på de øverste pladser i kirken. Og er Sankt Hans og Eid egentlig ikke lidt det samme? Og er det egentlig ukristent at faste, selvom vi holder fastelavn? Kirkesangerne har talt. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form - De næste 5 Danmarks kanoner 2017-06-27  

Platt-form har samlet de 5 næste Danmarks kanoner i en lille sang pakke til dig. Denne første pakke indeholder de unikke danske værdier: Hygge Kønsligestilling Lighed for Loven Tillid Velfærdssamfundet Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form - De første 5 Danmarks kanoner 2017-06-27  

Platt-form har samlet de 5 første Danmarks kanoner i en lille sang pakke til dig. Denne første pakke indeholder de unikke danske værdier: Den Kristne Kulturarv Det danske sprog Foreningsliv og frivillighed Frihed Frisind Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2017-06-27  

Der er opkald på krisetelefonen om problemerne på Roskilde festivalen. De unge kan ikke få den lejrplads de gerne vil have og Rie Ravn er rasende på sin søns vegne. Stormvind risikerer at få et knæk på sit syn på sig selv, som universets centrum, og hans fremtid er uvis. Og så er der en anden krise på linien idag, hvor Platt-form har valgt at gå andre veje fra på fredag. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Satire på P1 2017-06-25  

Morgen quicky, Danmarkskanonen og P1 Cafeen, få et genhør med hele ugens Platt-form fra P1 Morgen. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2017-06-23  

Der bliver drukket Cafe latte og Aperol Spritz på P1 Cafeen, mens der diskuteres, hvad vi dog skal gøre ved det voksende Roma problem i Danmark. Nogle må da gøre noget, for det er utrolig utryghedsskabende med alle de tiggere. Og imens kan vi lige tage en drink mere, med eksotiske cirtus frugte. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Morgen quicky med Platt-form 2017-06-22  

Dagens gæst er endnu engang Søren Pape, der har meget faste meninger om kriminalitet. Straffen for blotning skal fordobles, så man kan få en bøde på 8000kr. Men er der virkelig ikke vigtigere emner man kan tage fat i? Søren Pape kan forsikre danskerne om at han gør noget ved tingene. Og så en lille associationsleg. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: De vragede danske værdier 2017-06-21  

Vores lille land har fået en Danmarkskanon, men der var nogle værdier der ikke fik plads i kanonen - her i blandt "Folkelige bevægelser". Vores rapporter er taget ind til København og vil spørge to helt almindelige dansere om hvad de synes om folkelige bevægelser. Rumle og Regina synes nu de folkelige bevægelser er lidt vulgære, de er mere til de klassiske bevægelser. I det hele taget er de to danskere mere til det klassiske. Men hvad så med Arbejderbevægelsen og feminismen? Og så en lille sang om de folkelige bevægelser. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2017-06-20  

Der har været et terror angreb igen, men denne gang er det ikke helt som det plejer at være, det er omvendt... Så der er gang i diskussionen på P1 cafeen. Og kan man egentlig konvertere til terrorisme eller måske til Alternativet? Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Satire på P1 2017-06-18  

Morgen quicky, Danmarkskanonen og P1 Cafeen, få et genhør med hele ugens Platt-form fra P1 Morgen. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2017-06-16  

Hvad er det dog der sker med SKAT, det virker jo helt galt at smadre det hele? Men måske er det meget smart for nu er SKAT jo nedlagt og spredt ud syv forskellige steder. Det hedder disruption, og det er Hella Joof der har fundet på det. Og nu er risici syv gange mindre... eller noget. Det er svært at forstå. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Morgen quicky med Platt-form 2017-06-15  

I dag har vi en anonym gæst i studiet i Morgen Quicky. Hun er dog blevet berømt på at lave et støtteside for Inger Støjberg. Det er vigtigt at beskytte barnebrude mod gamle mænd, og Inger Støjberg lyver overhovedet ikke. Den der hvisker lyver, og Inger hun hvisker i hvert tilfælde ikke. Og så lidt associationsleg tilsidst der løber lidt af sporet... Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: De vragede danske værdier 2017-06-14  

Landskaber og bygningskultur. Er det ikke underligt at disse to værdier er blevet vraget til Danmarkskanonen? Danmark har jo nogle af de smukkeste landskaber i hele verden. Men Rigmor mener at Danmark er flad som en pandekage og der ikke er nogle landskaber af betydning. Selvom de står på Himmelbjerget og skuer ud over Silkeborgsøerne. Og så en lille sang om det smukke danske landskab. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2017-06-13  

Så er der afgang til Bornholm og Folkemødet. Men er det ikke bare DJØF Distortion, hvor den kreative klasse kun taler med sig selv? Der er ikke helt enighed på P1 cafeen. Det er jo også vigtigt at tale om den demokratiske dialog. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Satire på P1 2017-06-11  

Morgen quicky, Danmarkskanonen og P1 Cafeen, få et genhør med hele ugens Platt-form fra P1 Morgen. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Morgen quicky med  Inger Støjberg - igen 2017-06-08  

Hvad er det egentlig Inger Støjberg har givet instrukser om i sagen om barnebrude? Har hun overhovedet givet en instruks, eller var det bare en pressemeddelse? Men Inger har Dansk Folkeparti med sig , så hun er helt tryg i sin sag. Og så strammer kjolen lidt, og der må hjælp til for at redde Inger. Og så en lille associationsleg til at slutte af på. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: De vragede danske værdier 2017-06-07  

Vores lille land har fået en Danmarkskanon, men der var nogle værdier der ikke fik plads i kanonen, her i blandt "Den korte magtdistance". Hvad betyder det egentlig? Burde det ha' været en dansk værdi. Der er jo et meget afslappet forhold mellem folket og politikerne, børn og forældre osv. Vi siger jo allesammen du til hinanden. To helt almindelige danskere på Rådhuspladsen mener selv, de har taget magten i deres eget liv, så de interesserer sig kun for den korte distance, og mest hos sig selv. Og så en lille sang. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose