P1 Satire

P1 Satire

Denmark

Vi skal grine hver dag. Derfor sendes der en bid satire alle ugens dage på P1. Lyt med mandag til fredag i P1 morgen, hvor enten Platt-form, Policy-enheden eller Selvsving sørger for, at din dag starter med et smil.

Episodes

Platt-form: P1 cafeen 2017-01-02  

Platt-form ønsker alle et GODT NYTÅR !!! Et nyt år er begyndt. Og der udveksles oplevelser fra Nytårsaften, både de sjove og de mindre festlige og mon der er nogle nytårsforsæt? Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-12-29  

Det er grusomt med al den uro der er i verden, det er faktisk ikke til at holde ud. Men værst af alt er dog at Svinkløv Badehotel er brændt og tænk hvis man havde været der. Det er Platt-form der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-12-28  

Vi elsker vores børn, men ikke altid deres gaver, der kan være noget af en udfordring. Stasia sidder klar med gode råd til at skaffe dig af med gaverne fra de kære små. Det er Platt-form der står bag 'krisen for ilandsproblemer' med hjælp fra Søren Dürr . Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-12-27  

Julen er hjerternes fest, men der er mange gaver der skal byttes og nogle mere underlige og levende end andre og så kom Per lige forbi. Det er Platt-form der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Selvsving: Martin Henriksen - Årets dansker 2016-12-23  

Normalt skal superhelte ikke afsløre deres super-evner, men i årets løb kom superhelten Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti til at gøre det. Han blev presset til det af sit nemesis - superskurken Afbryder-Man. Afbryder-Man gemmer sig jo til hverdag bag den totalt utroværdige forklædning som tv-værten Clement - og det var midt i Clements program 'Debatten' at Martin Henriksen afslørede sig. Martins super-evne er jo at han kan vurdere om et menneske er dansk. Hvis Martin kender personen er de danskere - og hvis han ikke kender... Ja, det skal vi måske ikke snakke om i denne søde juletid. Men derfor var der ingen tvivl da Selvsving - som alle andre - naturligvis skulle kåret Årets Dansker. I dag fik vi hjælp af Thomas Bluhme.

P1 Satire 0

Platt-form - Julesang 2016-12-22  

Platt-form ønsker dig en glædelig jul.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-12-22  

Det er julegave tid og stress og kaos, og hvad skal men købe til familien, en støtte til regnskoven eller en Orangotango. Og hvad så hvis man hellere vil have en Nespresso maskine. Det er Platt-form der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-12-21  

Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-12-20  

Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-12-19  

Trygve er klar med gode råd. Tanja Kåd Skamborg ringer ind og der er sket noget forfærdeligt. Hendes mand har købt en afbudsrejse til Grækenland og det er virkelig nedtur. Det er Platt-form der står bag 'krisen for ilandsproblemer' med hjælp fra Søren Dürr . Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Selvsving: Superhelten Fy-Mand 2016-12-16  

I en hård tid har vi brug for stærke helte. Heldigvis har vi den nye superhelt Fy-Mand, der ikke er bleg for at sige fy til selv de værste tyranner og despoter. For alle ved at selvom du er klar til at begå folkemord, så indser du straks dine fejl, når lande som Danmark rømmer sig og siger et rungende 'Undskyld men ... fy'. Med den skarpe udenrigspolitik kan det kun undre at der stadig er uroligheder tilbage i verden. I dag fik vi hjælp af Ib van Deurs.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-12-15  

Han kommer som sædvanlig for sent, men der er kaffe på bordet og i dag har han mødt en meget kendt person i toget. Og hvem kan det mon være? meget svært at gætte.... Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Mad med en minoritet 2016-12-14  

Det er Platt-form der står bag 'Mad med en minoritet'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: P1 cafeen 2016-12-13  

Det er snak om ytringsfrihed og boykot i P1 cafeen. Og det er næste umuligt at overleve når man skal boykotte alt muligt. Der er kun en enkelt stol tilbage hjemme i stuen. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-12-12  

Toke Loke Larsen samler ind til de hjemløse, men der kommer ikke mange penge ind i år. Så Toke har brug for råd fra i-landstelefonen og Stasia sidder klar. Det er Platt-form der står bag 'krisen for ilandsproblemer' med hjælp fra Søren Dürr . Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Selvsving: EVENTYRET OM THYRAEN FERDINAND 2016-12-09  

Der var engang en Thyra der hed Frank. Hun ville ikke være slås og skændes og være en rigtig minister. Næh, hun ville bare sidde under et træ og dufte til blomsterne. Men en dag kom de tre små mænd inde fra regeringen, og de skubbede stakkels Thyra hele vejen ind i manegen. Og så ... Ja, hør hvordan det ender i Selvsving. Hvis du tør! I dag fik vi hjælp af Sigurd Holmen le Dous.

P1 Satire 0

Platt-form 2016-12-08  

Der er kaffe og små snack pølser på menuen i P1 cafeen. Og apropos så er igen gang i diskussionen om omskæring af drenge og vi har da religions frihed ik? Det er Platt-form der står bag 'P1 cafeen'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: Mad med en minoritet 2016-12-07  

Radiokokken har i dag besøg af en minoritet, nemlig en af Liberal Alliances kernevælgere der ikke føler sig røvrendt at Anders Samuelsen. Og han har medbragt to trækæppe. Det er Platt-form der står bag 'Mad med en minoritet'. Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form 2016-12-06  

Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

Platt-form: i-landstelefonen 2016-12-05  

Asger Bruun Brandt skal til julefrokost i Bacardi logen, på hans datters fødselsdag, så hvad skal han gøre? Der kommer stripper og smart bartender og han vil vildt gerne afsted og han kan jo ikke tage sin datter med. Stasia har en løsning... Det er Platt-form der står bag 'krisen for ilandsproblemer' med hjælp fra Søren Dürr . Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby. Gianna Giacomello står bag teknikken. Dorthe Riis er producent.

P1 Satire 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose