P3 Serie

P3 Serie

Sweden

Spännande historier att fastna i utan att tvingas sitta still. Ta på dig hörlurarna och följ med in i en annan värld. Under P3 Serie samlar vi spännande fiktion som du kan följa i serieform. Ansvarig utgivare: Louise Welander

Episodes

Del 8/8 - Darknet: "Det handlar om heder"  

Tove har släppts från häktet i väntan på rättegång. Under tiden har besöksförbudet till Alex Husseini hävts och hon träffar honom för ett sista konfronterande samtal om vad som egentligen hände.

P3 Serie 0

Del 7/8 – Darknet: "Tove Johnson ska häktas"  

Tove har blivit anhållen, misstänkt för grovt vapenbrott. Hon har bett advokaten släppa veckans podd i hennes ställe. Vi hör ett oredigerat material från polisförhör och tingsrätt.

P3 Serie 0

Del 6/8 - Darknet: "Nån försöker sätta dit mig"  

Har Tove tagit emot en muta? Bilder sprids i media och hennes rapportering ifrågasätts. Samtidigt framkommer nya spår. Med hjälp av en anonym källa försöker hon köpa tillbaka mordvapnet på Darknet.

P3 Serie 0

Del 5/8 - Darknet: "Nu är det sanningen som jobbar"  

Tove har fått sparken från SR efter att ha släppt olovliga inspelningar i podden. Advokaten kräver att hon lägger ner för att låta rättsinstanserna göra sitt. Men Tove fortsätter som om inget hänt.

P3 Serie 0

Del 4/8 – Darknet: "Hannes Salonen"  

Ett usb-minne i skon, parkeringsböter på hyrbilar, och en man som aldrig förhördes. Tove följer ett nytt spår till Palma, Mallorca. Spåret heter: "Hannes Salonen".

P3 Serie 0

Del 3/8 – Darknet: "Förlåt, Sveriges Radio"  

Tjänstefel, mobbade poliser och dåliga förhör. Inget kan stoppa Tove i grävandet efter sanningen. "Förlåt, Sveriges Radio."

P3 Serie 0

Del 2/8 – Darknet: "Bara för att du har en mikrofon är du ingen journalist"  

"Bara för att du har en mikrofon är du ingen journalist" Tove åker till Hall för att prata med den morddömde. Med en insmugglad bandspelare i behån.

P3 Serie 0

Del 1/8 – Darknet: "Nåt har gått jävligt snett"  

”Nåt har gått jävligt snett”. En framstående brottsmålsadvokat kontaktar Tove med ett fall som framstått som ett skolboksexempel på ett uppklarat mord. Men det är nåt som inte stämmer.

P3 Serie 0

Del 5/5 – Kommando Karim  

Året är 2031. Två poliser skjuts i Malmö. En grupp som kallar sig Kommando Karim tar på sig skulden för morden.

P3 Serie 0

Del 4/5 – Kommando Karim  

Året är 2031. Upploppen i stadsdelen Holma i Malmö slås slutligen ner av polisen efter fyra veckors gatustrider.

P3 Serie 0

Del 3/5 – Kommando Karim  

Året är 2031. Enheten för inre säkerhet, gränspolisens specialstyrka, gör nattliga räder i jakten på personer som fått sina uppehållstillstånd indragna.

P3 Serie 0

Del 2/5 – Kommando Karim  

År är 2031. En demonstration utanför ett uppsamlingsläger för flyktingar angrips av knivbeväpnade högerextremister utan att polisen ingriper.

P3 Serie 0

Del 1/5 – Kommando Karim  

Året är 2030. Sveriges Riksdag röstar igenom ett lagförslag som upphäver alla permanenta uppehållstillstånd som getts de senaste åtta åren.

P3 Serie 0

Del 8/8 - De dödas röster  

Emma försöker få svar på vad som egentligen hände under mordnatten. De dödas röster är en produktion från Sveriges Radio Drama.

P3 Serie 0

Del 7/8 - De dödas röster  

Emma har hittat något som polisen missade, och tittar närmare på ett nytt möjligt motiv. De dödas röster är en produktion från Sveriges Radio Drama.

P3 Serie 0

Del 6/8 - De dödas röster  

Ett oväntat möte för in Emma på ett nytt spår, och hon vänder sig till en expert med sina frågor. De dödas röster är en produktion från Sveriges Radio Drama.

P3 Serie 0

Del 5/8 - De dödas röster  

Emma gräver djupare i Jessicas relationer, och undersöker det som polisen trodde var mördarens motiv. De dödas röster är en produktion från Sveriges Radio Drama.

P3 Serie 0

Del 4/8 - De dödas röster  

En hemlighet avslöjas, och ny information om Jessica och hennes vänner kommer fram. De dödas röster är en produktion från Sveriges Radio Drama.

P3 Serie 0

Del 3/8 - De dödas röster  

Emma intervjuar Jessicas vänner och försöker ta reda vad som hände tiden innan mordet. De dödas röster är en produktion från Sveriges Radio Drama.

P3 Serie 0

Del 2/8 - De dödas röster  

Emma tittar närmare på den utpekade mördaren och hur polisen skötte fallet. De dödas röster är en produktion från Sveriges Radio Drama.

P3 Serie 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose