P3 Spel

P3 Spel

Sweden

P3 Spel är programmet som ger dig full koll på dator- och TV-spel. Vi berättar om nya spännande releaser till alla plattformar och ger dig episka diskussioner, ärliga recensioner, nyfikna reportage och så spelhistorien i elva delar.

Episodes

Arkadhallshäng med P3 Spel  

Insert coin! Den här veckan hittar du P3 Spel bland blinkande lampor, färgglada styrspakar och ljuspistoler - i säsongens sista avsnitt blir det arkadhallshäng för hela slanten.

P3 Spel 0

Svärdet i spelet  

Det blir hemsökta demonsvärd, sylvassa rockringar och mästarsvärd i stenar när P3 Spel går på djupet med alla gejmers favoritvapen och låter en äkta svärdsmed sätta tänderna i episka spelsvärd.

P3 Spel 0

Monster  

De finns under sängen, i garderoben och i dina allra värsta mardrömmar. P3 Spel tar reda på hur ett monster blir till, vad som skrämmer oss och vilka som är spelvärldens allra bästa monster.

P3 Spel 0

Spelen som får oss att klicka  

P3 Spel petar på kossor, bakar kakor och samlar poäng i spelen som vill få oss att klicka så mycket som möjligt. Låter det knäppt? Det är det - men också vansinnigt beroendeframkallande.

P3 Spel 0

Nostalgi och retrospel  

P3 Spel snackar pixelklassiker, nostalgi och chipmusikanter - och vi gör det på Retrospelsmässan i Göteborg!

P3 Spel 0

Havet  

Skepp ohoj och lätta ankar! I veckans P3 Spel beger vi oss ut till havs där vi inte bara hittar skatter, odjur och rester av gamla civilisationer - utan även några av våra bästa spelupplevelser.

P3 Spel 0

Streamingspecial  

Det blir fiskar som spelar Street Fighter, livesända begravningar och allting däremellan när P3 Spel snackar streaming och tar reda på varför det är bättre att låta någon annan hålla i handkontrollen.

P3 Spel 0

Git gud  

Vad krävs för att bli bäst och hur når man dit? Här kommer ett helt P3 Spel-avsnitt om konsten att bli riktigt, riktigt bra på tv- och datorspel. It’s time to git gud!

P3 Spel 0

Fantastiska följeslagare  

Mänskliga sköldar och glorifierade packåsnor! P3 Spel reder ut hur companions gör spelen bättre, undrar varför det finns så få sengångare i spel och listar följeslagarna som går oss på nerverna.

P3 Spel 0

Ligga med P3 Spel  

Pirrigt sensuellt eller pinsamt taffligt? Tumla runt i den digitala sänghalmen i veckans P3 Spel där det handlar om att spela interaktiva sexscener, ragga på polygoner och lira med snippan!

P3 Spel 0

P3 Spel – Innovativa handkontroller  

Kan man spela skjutspel med en klase bananer? Hur många fingrar behövs för att hålla i den obskyra handkontrollen XE-1 AP? Och vilka är historiens mest misslyckade kontroller?

P3 Spel 0

Hårdkokta snutar och klantiga konstaplar  

Farbror blå, aina och bängen - kärt barn har många namn! Men hur kärt barn är egentligen polisen i spelens värld? P3 Spel snackar brott, straff och smutsiga snutskildringar.

P3 Spel 0

Vinnarskallar och losers  

Varför älskar vi att tävla? Hur botar man en dålig förlorare? Och vad får oss att strö vi salt i såren på en besegrad motståndare? Det blir episka framgångar och tragiska nederlag i veckans P3 Spel!

P3 Spel 0

Blodbad, mens och splatterspel  

Kan man donera blod i utbyte mot virtuella extraliv? Vad betyder det om du och Solid Snake har samma blodgrupp? Och vilket populärt actionrollspel handlar egentligen om mens?

P3 Spel 0

P3 Spel - Balans  

Panelen plockar fram silvervågen när de går på den styva balans-linan. Vad är det mest IMBA de stött på i ett spel och hur vet man om något är välbalanserat? Allt detta i veckans avsnitt av P3 spel!

P3 Spel 0

P3 Webbläsarspel  

Vi ger oss in i webbläsarspelens frodiga värld, i veckans P3 Spel! Är det en enkel flykt från att göra något viktigare, eller en plats där nästa generations spelutvecklare kan prova sina vingar?

P3 Spel 0

P3 Spel går på plankan  

Spänn fast träbenet och fäll ner ögonlappen. Sjörövare har tagit över P3 Spel-skutan. I veckans avsnitt pratar vi om sjöburna, himlaflygande och rymdhärjande Pirater.

P3 Spel 0

So bad, it’s good  

Dags att lägga skämskudden åt sidan och njuta av cringen! P3 Spel gräver fram de mest fantastiska stunderna i B-spelens historia. Vi pratar om spelen som är så dåliga, att de blir bra.

P3 Spel 0

Ljuden som sätter stämning  

Slut ögonen och spetsa öronen! I veckans avsnitt av P3 Spel är det ljudvågor som står i fokus. Vi utforskar ljuden som sätter stämning.

P3 Spel 0

P3 Spel Spelar sig genom historien  

Vi har lidit oss igenom första världskrigets skyttegravar, förundrats över renässansen och till och med iförda höftskynken brottats med mammutar. I veckans avsnitt spelar vi oss igenom historien!

P3 Spel 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose