P4 Extra

P4 Extra

Sweden

P4 Extra med Lotta Bromé sänds måndag till torsdag 13.05-15.00. I programmet serveras en mix av dagens händelser och aktuella personer. Här hör du alltid senaste nytt, möter kända och spännande gäster - men också de som var okända tills du hörde dem i P4 Extra. Just nu har programmet sommaruppehåll.

Episodes

P4 Extra med Erik Blix  

Två unga män döda i Rinkeby efter skottdrama, Trumps telefonsamtal med Taiwans president Tsai Ing-wen, i dag är det internationella funktionshindersdagen, succéserien ”Skam”, Yrkes-EM pågår för fullt, Ronaldos undangömda miljoner, Bastuakademin om bastubadandets sköna konst och hur är det att ta sig ett dopp så här års?

P4 Extra 0

Alexandra lagar chilitryffel  

Den stora pedofilskandalen i den brittiska fotbollen bara växer, Sofia Jannok vill stoppa oljeledning i USA, Alexandra lagar chilitryffel och tips för att undvika att det börjar brinna i juletid. Den stora pedofilskandalen i den brittiska fotbollen bara växer,Alexander Lundholm bevakar sprint för damer och herrar i Lillehammer, Alexandra lagar chilitryffel och tips och trix för att undvika att det börjar brinna i juletid.

P4 Extra 0

Julbordets drycker med Lotta Bromé och Carl Jan Granqvist  

Mikael krockade med en älg. Hur farligt är förmaksflimmer som Charlotte Kalla har. Dagens gäst är Johan T Lindwall och vintips till julbordet med Carl Jan. Jerringpriskandidat Mattias Ekström. Mikael krockade med en älg. Hur farligt är förmaksflimmer som Charlotte Kalla har. Dagens gäst är Johan T Lindwall och vintips till julbordet med Carl Jan. Jerringpriskandidat Mattias Ekström.

P4 Extra 0

Lotta Bromé träffar flera deltagare i Melodifestivalen 2017  

Melodifestivalartisterna för 2017 presenterade. Kemisten Ulf Ellervik är dagens gäst. Kraftiga bränder i Tenesse USA. Jerringpriskandidat är handbollens Bella Gullden. GES gör comeback. Melodifestivalartisterna för 2017 presenterade. Kemisten Ulf Ellervik är dagens gäst. Kraftiga bränder i Tenesse USA. Jerringpriskandidat är handbollens Bella Gullden. GES gör comeback.

P4 Extra 0

Lotta Bromé intervjuar körledaren Gabriel Forss  

Fotbollslag bland de omkomna i flygkrasch i Colombia. Körledaren Gabriel Forss är dagens gäst. Sveriges fulaste nyproducerade hus. Jerringpriskandidaten Anna Holmlund och om missbruk på jobbet. Fotbollslag bland de omkomna i flygkrasch i Colombia. Körledaren Gabriel Forss är dagens gäst. Sveriges fulaste nyproducerade hus. Jerringpriskandidaten Anna Holmlund och om missbruk på jobbet.

P4 Extra 0

Lotta Bromé intervjuar skådespelaren Molly Nutley  

Fusk på årets högskoleprov. Flera döda och tusentals sjuka efter pollenstorm i Australien. Molly Nutley är dagens gäst. Den första Jerringpris-kandidaten Jenny Rissveds och om julbocken som brann.

P4 Extra 0

Sångerskan Maia Hirasawa är dagens gäst  

Primärval i Frankrike. Nya händelser i Aleppo. Gävlebocken invigs. Svensktoppens Carolina Norén. Kommunicerande växter.

P4 Extra 0

P4 Extra med Erik Blix  

Fem år sedan Johan Eriksson blev kidnappad i Mali, det är den internationella dagen mot kvinnovåld, TV firar 60 år, Lill-Babs är dagens gäst, katten Fluffy hittade hem efter 13 år och Alexandra lagar mjuk äpplekaka till första advent.

P4 Extra 0

Lotta Bromé intervjuar Alice Bah Kuhnke  

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth anklagad för misshandel. Kulturminister Alice Bah Kuhnke är dagens gäst. Årets Jerringpriskandidater presenteras och vintips av Carl Jan Granqvist.

P4 Extra 0

Lotta Bromé intervjuar dressyrens mästare Tinne Vilhelmson Silfvén  

Över 100 anmälningar mot tandläkare som lagade patienters tänder när han var full. Miljoner svenska lösenord ute på nätet. Tinne Vilhelmson Silfvén är dagens gäst och hur firar man en hållbar jul? Över 100 anmälningar mot tandläkare som lagade patienters tänder när han var full. Miljoner svenska lösenord ute på nätet, Dressyrdrottningen Tinne Vilhelmson Silfvén är dagens gäst och hur firar man en hållbar jul?

P4 Extra 0

Lotta Bromé intervjuar dressyrens mästare Tinne Vilhelmson Silfvén  

Över 100 anmälningar mot tandläkare som lagade patienters tänder när han var full. Miljoner svenska lösenord ute på nätet. Tinne Vilhelmson Silfvén är dagens gäst och hur firar man en hållbar jul? Över 100 anmälningar mot tandläkare som lagade patienters tänder när han var full. Miljoner svenska lösenord ute på nätet. Tinne Vilhelmson Silfvén är dagens gäst och hur firar man en hållbar jul?

P4 Extra 0

Lotta Bromé intervjuar exboxaren Åsa Sandell om sin fajt för att bli mamma  

11 personer åtalade för mordet på 62-årig kvinna. Litteraturjournalisten och exboxaren Åsa Sandell är dagens gäst. Norsk pedofilring avslöjad. Yoga är bra mot stress och SM-titeln i flipperspel. 11 personer åtalade för mordet på 62-årig kvinna. Litteraturjournalisten och exboxaren Åsa Sandell är dagens gäst. Norsk pedofilring avslöjad. Yoga är bra mot stress och SM-titeln i flipperspel.

P4 Extra 0

Lena Sundström gästade Erik Blix  

Facebook skall bli bättre på faktakoll, det är den internationella toalettdagen, Lena Sundström gästar, Fredrik Backman "En man som heter Ove" är aktuell med ny bok och vem blev årets Sverigefinne? Facebook skall bli bättre på faktakoll, det är den internationella toalettdagen, Lena Sundström är dagens gäst, Fredrik Backman "En man som heter Ove" är aktuell med ny bok och vem blev årets Sverigefinne?

P4 Extra 0

Tomas Andersson Wij gästade Erik  

Det är försvarets dag i vargrättegången, hur ser humorn ut hos moderaterna, Tomas Andersson Wij är dagens gäst, Alexandra vispar det fluffiga restaurangsmöret och Petra Mede hyllar divan. Det är försvarets dag i vargrättegången, hur ser humorn ut hos moderaterna,Tomas Andersson Wij är dagens gäst, Alexandra vispar till det fluffiga restaurangsmör och Petra Mede är på besök och kommer att sätta upp sin föreställning "Den ofrivilliga divan" i Göteborg.

P4 Extra 0

Jordbruksverket varnar för insmugglade valpar  

Strejkhot mot Idol efter dåliga förhållanden för deltagarna. Jordbruksverket varnar för insmugglade valpar. Peter LeMarc är dagens gäst. Häktningsförhandlingar idag mot terrormisstänkte 33-åringen.

P4 Extra 0

Lotta Bromé intervjuar politiska kommentatorn Lena Mellin  

Sverige kan bli först i världen med e-kronor. Politiska kommentatorn Lena Mellin är dagens gäst. Man häktad för planering av terrordåd i Sverige och jättesilverfiskarna sprider sig över landet. Sverige kan bli först i världen med e-kronor. Politiska kommentatorn Lena Mellin är dagens gäst. Man häktad för planering av terrordåd i Sverige och jättesilverfiskarna sprider sig över landet.

P4 Extra 0

Lotta Bromé intervjuar artisten CajsaStina Åkerström  

Förhör pågår med Julian Assange. Unionens kritiserade kampanj mot mansplaining. CajsaStina Åkerström på Sverigeturne med ett annat trubadurbarn och även om vinterkräksjukan och långfärdsskridskor. Förhör pågår med Julian Assange. Unionens kritiserade kampanj mot mansplaining. CajsaStina Åkerström på Sverigeturne med ett annat trubadurbarn och även om vinterkräksjukan och långfärdsskridskor.

P4 Extra 0

Arvingarnas Casper Janebrink hos Erik Blix  

Många dansband lägger av men Arvingarna består. Slutplädering i rättegången om kvinnan som dödades av vargar. Peter Jihde berättar om sin diabetes och Lotta Lundgren ska äta historiskt igen.

P4 Extra 0

Arvingarnas Casper Janebrink hos Erik Blix  

Många dansband lägger av men Arvingarna består. Slutplädering i rättegången om kvinnan som dödades av vargar. Peter Jihde berättar om sin diabetes och Lotta Lundgren ska äta historiskt igen.

P4 Extra 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose