P6 Beat City

P6 Beat City

Denmark

En musikalsk verdensrejse gennem de byer, som har formet rockhistorien. Vores guide er de sange og markante kunstnere, som har givet deres hjembyer en helt særlig lyd. Beat City er et ugentligt to-timers program båret af musikken og historier om steder, personer, genrer, scener og tidsperioder. Det handler om én by pr. udsendelse. Vært: Niels Fez Pedersen.

Episodes

P6 Beat City 2017-02-23  

Sheffield har gennem flere generationer udklækket markante pop- og rockbands. 1980'ernes elektroniske bølge med Human League og Heaven 17 gjorde byen kendt for industrielle klange og store hits, mens Def Leppard solgte stålbyens lyd i containervis. Senere har Pulp og Arctic Monkeys sunget om Sheffields gader og særheder, som er en vigtig del af ugens program. Vært: Niels Fez Pedersen.

P6 Beat City 2017-02-16  

Turen går til Beat City. I denne uge serverer vi højdepunkter fra nogle af de første byer, serien har besøgt. Der kommer Detroit-rock, Göteborg-pop, Liverpool-historier plus lidt Melbourne mm. Vært: Niels Fez Pedersen.

P6 Beat City 2017-02-09  

Minneapolis på flere måder. Der går både funk og støjende rock i P6 Beat City i dag. Tvillingebyerne Minneapolis og St. Paul i Minnesota har givet verden en lang række markante bands. På den ene side Prince, The Time og producerne Jimmy Jam & Terry Lewis. På den anden støjglade rockbands som Hüsker Dü, The Replacements og Soul Asylum. Vi søger i begge retninger og mere til. Vært: Niels Fez Pedersen.

P6 Beat City 2017-02-02  

Melbourne giver gas. P6 Beat City er denne gang australsk og ser på den store, levende musikby, Melbourne. Det var her Nick Cave fik sin begyndelse med punk og larm, Crowded House har sunget om vejret, mens The Avalanches og Cut Copy har sat byens elektroniske scene på verdenskort. Senest har navne som Courtney Barnett og King Gizzard rocket og lavet larm for Melbourne. Vært: Niels Fez Pedersen.

P6 Beat City 2017-01-26  

Göteborg rocker. Vi tager på musikalsk rejse til Håkan Hellström-land, hvor man er glade for guitar og rockhistorie. P6 Beat City spiller i dag såvel Soundtrack Of Our Lives, Anna Von Hauswolff og Union Carbide Productions som Freddie Wadling, The Knife, Jens Lekman og José Gonzàlez. Vært: Niels Fez Pedersen.

P6 Beat City 2017-01-19  

Turen går til Liverpool. Havnebyen i det nordvestlige England har en rig musikhistorie, som rummer meget mere end The Beatles. Lyden er Mersey-floden høres hos bl.a. Echo & The Bunnymen, The La's, Frankie Goes To Hollywood, The Farm, Miles Kane og mange flere. Vært: Niels Fez Pedersen.

P6 Beat City 2017-01-12  

Detroit er temaet for P6 Beat City. Den historiske musik- og bilby har givet verden alt fra Motown-soul og Iggy Pop til techno og garagerock. Der venter musik med bl.a. The White Stripes, MC5, Derrick May, Parliament/Funkadelic og mange flere. Vært: Niels Fez Pedersen.

P6 Beat City 2017-01-05  

En musikalsk verdensrejse gennem de byer, som har formet rockhistorien. Vores guide er de sange og markante kunstnere, som har givet deres hjembyer en helt særlig lyd. Beat City er et ugentligt to-timers program båret af musikken og historier om steder, personer, genrer, scener og tidsperioder. Det handler om én by pr. udsendelse. I dag er et introprogram, hvor serien præsenteres, en slags Turen Går Til Beat City. Vært: Niels Fez Pedersen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose