På 2 Hjul

På 2 Hjul

Sweden

En podcast för oss vanliga cyklister som cyklar till jobbet eller i skogen eller på landsvägar utan fast mål.... utan elektrisk hjälpmotor.

Episodes

#7 På 2 Hjul - I Juletider  

Elias från Sportsonverkstan på Södermalm och Hans från podcasten sitter och pratar julklappstips med mediaoraklet Kjell Eriksson.
Här får du veta vad det bästa är som du kan ge dina nära och kära och dig själv som cyklar.

#6 Club Cykel - TV4´s satsning på cykel  

Efter ett längre uppehåll har Hans ett riktigt trevligt besök vid intervjumikrofonen.
Thomas Ritter, journalist på TV4, som frontar miniserien Club Cykel ges möjlighet att prata fritt kring våra favoritämnen - cyklar och cyklister.

#5 En rapport säger mer än 1000 ord  

Ett samtal med cykel-Sveriges främsta utredare, Krister Spolander, om några av hans senaste rapporter. Lyssna och hör vad som beställs av regering, försäkringsbolag och myndigheter. 

#4 Stockholm i mitt hjärta  

Hans samtalar med cykelbloggaren Krister Isaksson om infrastruktur och cykelpolitik förr och nu. Vad har hänt de senaste 15 åren? Vad blev bra och vad hade kunnat göras bättre.
Finns det en framtid för oss cyklister? Få svaret i denna podd.

#3 Way Out West  

Vi följer Hans och Stephan K-O E4:an norrut från Jönköping i bil eller mest Stephan K-O från östkust till västkust på den nordamerikanska kontinenten. Alltså ännu ett långfärdsäventyr i väntan på våren.

#2 Cykeln som kulturfenomen  

Den här gången träffar vi Kalle Bern och Tobias Adolfsson och snackar om cyklar och cyklande som kulturbärare och om nya och gamla företeelser. Hans leder samtalet och du får också handfasta tips och råd hur du överlever vintern på 2 hjul.

#1 Nu rullar vi igång - På 2 Hjul  

Gustav Lorenz och Kajsa Bosta gästar Hans. Deras mål: Att cykla mellan fotbollsklubbar i hela Europa och samla in fotbollströjor från kända proffsspelare. Tröjorna auktioneras sedan ut och pengarna går till Football for Favelas. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose