På Kryss

På Kryss

Sweden

Svenska Kryssarklubbens medlemstidning På Kryss

Episodes

Långsegla med barn | På Kryss-podden  

Sammanlagt har de seglat ett par varv runt jorden med sina barn och är bland Sveriges mest erfarna långseglare. I På Kryss-podden nummer 6 delar Linda och Ludvig Hammarberg och Eric Boye och Birgitta Boye Freudenthal med sig av erfarenheterna från långsegling som barnfamilj. Varför ger sig en barnfamilj iväg på långfärd i flera år? När är det som härligast och finns det tillfällen när man ångrar sig? Hur har resan påverkat familjerna, barnen och paren? Och vad säger de rutinerade långseglarna till en barnfamilj som i dag lockas av livet till havs? Det är några frågor som besvaras i den sjätte På Kryss-podden som spelades in ombord på Linda och Ludvigs 40-fots ketch Mary af Rövarhamn på Marstrand. På Kryss chefredaktör Johan Boström intervjuade.

På Kryss 0

Laura Dekker: yngsta världsomseglaren|På Kryss-podden  

Laura Dekker är världens yngsta att segla själv jorden runt. Sina första långseglingar gjorde hon som elvaåring i en 22-fots Hurley och det är i en sådan, om än fastfrusen i Farstavikens is i Gustavsberg, som På Kryss reporter Kim Nordlund träffar Laura. Läs mer om Laura på pakryss.se! Språk: engelska Laura Dekker is the youngest ever to sail solo around the world. Swedish sailing magazine På Kryss met her in a Hurley stuck in the Stockholm archipelago ice... / In english

På Kryss 0

Anders Eriksson: non-stop jorden runt | På Kryss-podden  

Sjökaptenen och Kryssarklubbaren Anders Eriksson planerar att segla solo jorden runt non-stop med start 2018. I På Kryss podcast berättar Anders om tidigare äventyr, arbetet som båtsman på lotsbåtarna och framtidsplanerna. På Kryss chefredaktör Johan Boström intervjuade.

På Kryss 0

Pelle Petterson: seglaren och konstruktören | På Kryss-podden  

Pelle Petterson i På Kryss-podden. Seglaren och konstruktören. Läs mer om Pelle Petterson i Svenska Kryssarklubbens medlemstidning På Kryss. På Kryss chefredaktör Johan Boström intervjuade.

På Kryss 0

Milo Dahlmann: Första långseglingen | På Kryss-podden  

Milo Dahlmann i På Kryss-podden del 2. Första långseglingen. Läs mer om och av Milo i Svenska Kryssarklubbens medlemstidning På Kryss och på pakryss.se. På Kryss chefredaktör Johan Boström intervjuade.

På Kryss 0

Milo Dahlmann: Båten Artemisia II | På Kryss-podden  

Milo Dahlmann i På Kryss-podden del 1. Båten. Läs mer om och av Milo i Svenska Kryssarklubbens medlemstidning På Kryss och på pakryss.se. På Kryss chefredaktör Johan Boström intervjuade.

På Kryss 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose