På Tal Om Skit

På Tal Om Skit

Sweden

En Podcast där Kushtrim och Victor snackar skit. Ibland med en väldigt intressant gäst.

Episodes

015 - Parkinsons, Depression & ADHD med Dr. Martin!  

På Tal om Skit Podcast med Kushtrim! I detta avsnitt gästar Dr. Matrin, Ph.D. i Neurofysiologi. Vi pratar om hans forskning om Parkinson's sjukdom, droger, ADHD, depression och till sist lite om bakfylla. Kontakta oss på talomskit@gmail.com eller @talomskit på Twitter/Instagram.

014 - Kommunism, Kapitalism & Historia med Roger!  

På Tal om Skit Podcast med Kushtrim! I detta avsnitt gästar Roger Borg podden. Vii pratar om historia, kommunism, kapitalism, klassamhällen och mycket annat spännande. Kontakt på talomskit@gmail.com eller @talomskit på Twitter/Instagram.

013 - LSS, Feminism & samhällsfrågor med Hanna!  

På Tal om Skit Podcast med Kushtrim! I detta avsnitt gästar Hanna podden, vi pratar om alla möjliga problem som vi stöter på i vårt samhälle, stora som små. Kontakta oss på talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

012 - EM-special med experten Anel!  

På Tal om Skit Podcast. Kushtrim och Fotbolls experten Anel snackar om Fotbolls-EM! Kontakta oss på talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

011 - Nationaldagen, X-Men & Fotbolls-EM  

På Tal om Skit Podcast. Kushtrim och Victor snackar skit... och säger inget vettigt! Kontakta oss på talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

010 - Feminism, Game of Thrones & Dick Pic  

På Tal om Skit Podcast. Efter 3 avsnitt med gäster så är det återigen dags för oss, Kushtrim och Victor att sätta oss ner och snacka skit... väldigt mycket skit! Kontakta oss på talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

009 - Hiphop, Poesi & N-ordet med S.T.I.C.S  

På Tal om Skit Podcast. Denna veckan gästar musik- och poesikollektivet S.T.I.C.S podden. Vi snackar om musik, hiphop, poesi, N-ordet och mycket annat! Mer om S.T.I.C.S hittar ni på @sticscrew! Kontakta oss på talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

008 - Maria berättar om Individuell Människohjälp  

På Tal om Skit Podcast. I detta avsnitt berättar Maria om hennes utlandspraktik i El Salvador och om hennes arbete med välgörenhetsorganisationen Individuell Människohjälp. Kontakta oss på talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

007 - Trav med experten Johan!  

På Tal om Skit Podcast med Victor och Kushtrim. I detta avsnitt gästar Johan som är expert inom Trav. Vi snackar om trav, hästar och annat skit. Kontakt: talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

006 - Fotboll, våld & Kungen  

På Tal om Skit Podcast med Victor och Kushtrim, vi forsätter att snacka skit om diverse ämnen. Kontaka oss på talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

005 - Läraren Anton kommer på besök!  

Kushtrim, Victor och läraren Anton snackar om svenska skolsystemet, betyg och undervisning.

004 - Sci-fi, Artificiell intelligens & O.J Simpson  

På Tal om Skit Podcast med Victor och Kushtrim - Kontaka oss på talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

003 - Panama Papers, Häxor & Matematik  

På Tal om Skit Podcast med Victor och Kushtrim - Kontak på talomskit@gmail.com eller @talomskit på twitter!

002 - Bryssel, Cannabis och Jesus.  

Följ oss på Twitter på @talomskit och skriv till oss på talomskit@gmail.com

001 - Earth Hour, Internet & annat skit  

På Tal om Skit - Skicka in frågor och feedback på talomskit@gmail.com eller på @talomskit på twitter!

0:00/0:00
Video player is in betaClose