Pang Prego i P3 - sänds inte längre

Pang Prego i P3 - sänds inte längre

Sweden

Programmet sänds inte längre. Humorprogram där varje program handlade om en lyssnare. Ansvarig utgivare: Anne Sseruwagi

Episodes

Året som gick 7 jan  

I finalprogrammet avhandlas årets avgångar och avhopp. Kalle listar bland annat George W Bush som avgick som president, Marianne Samuelsson som avgick som landshövding och Christer Fuglesang som avgick med sin rymdraket.

Pang Prego 2010-01-04  

Javier Bravos Pang Prego! Med Nanna och Jossan (och Kringlan och Sarah). Jossan plockar upp sin gamla "För likt..." ur papperskorgen. Kringlan skojar om kammarspel och så får vi en låt om oriktiga namn! Varsågoda och ät!

Pang Prego 2010-01-03  

Disa Kohlströms program! Om låtar som blev för gamla redan medan dom skrevs. Peter den Stores märkliga förhållande till guldmynt. Extra bonus: Frisyr-kränk! Med Josefin Johansson och Kringlan Svensson!

Året som gick 31 december  

I dagens nyårsspecial har turen kommit till årets avslöjanden där Kalle Lind bland annat tar upp Guillous KGB-affärer och, när vi ändå har ämnet uppe, Guillous bortglömda science fiction-roman. Året som gick är en personlig satirisk krönika om vad som skedde, vad som inte skedde och vad som inte borde ha skett mellan januari och december. Del fyra av fem.

Pang Prego 2009-12-28  

Lillhjärnans program! Det här är källsorteringens Pang Prego. Här återvinns gamla kasserade idéer och får ett nytt skimmer. Eller? Saker du inte visste att du saknat kan vi kalla just det här programmet. Eller så kallar vi det för Lillhjärnans program.

Pang Prego 2009-12-21  

Isabelle Olssons program! Och faktiskt hela Göteborgs program! När vi fick höra att Isabelle var från Göteborg, tgo vi nämligen första bästa tåg till Göteborg och sände därifrån. Väl där sjöng vi om Helge Skoog, pratade om Victor Jara och spelade Pictionary. Allt för att ni skulle tycka om oss. Programledare var Nanna och Kringlan.

Pang Prego 2009-12-27  

Anders Eldemans program med ett melodikryss. Om hur dålig Clabbe är på sitt DJ-jobb. Om hur det lät när pang prego spelade RISK. Med Krister kringlan Svensson och Josefin JAS Johansson

Året som gick 24 december  

I dagens julspecial sammanfattar Kalle Lind årets mest ovidkommande händelser. Här grävs det vidare i vad det var för "svart sak" som hittades i ett paket mjölk i Oskarshamn i början av november. Vi får också höra om hur Höganäs kommun förändrats sedan de införde euro som parallellvaluta. Året som gick är en personlig satirisk krönika om vad som skedde, vad som inte skedde och vad som inte borde ha skett mellan januari och december. Del tre av fem.

Pang Prego 2009-12-14  

Tant Håkans program! Med Kringlan och Jossan!

Pang Prego 2009-12-13  

Johan Knubbes program! Vi låter Lussekatt Dolls framföra en låt om lussekatter, lyssnar på Nannas drömhat och Kringlans bröllopsminnen, samt pratar Musikhjälpen. Med Simongo och Josefinne!

Året som gick - 10 december  

Idag sammanfattar Kalle årets förlorare. Här hittar vi bland annat prinsessan Madeleine, för att hennes bröllop nästa år inte kommer att bli lika uppmärksammat som storasysters, Island samt den goda smaken. Året som gick är en personlig satirisk krönika om vad som skedde, vad som inte skedde och vad som inte borde ha skett mellan januari och december. Del två av fem.

Pang Prego 2009-12-07  

Per Svensk program! Vi vitsar, naturligtvis, om att Per heter Per Svensk (exempel: hur många gånger kan man dra ett sånt skämt, per svensk). Dessutom: kränk av den annars så kränklöse Laleh, sånger om incenstlitteratur och Nobels fredspris. Som lök på laxen: En väldigt, väldigt gammal sketch om körv! Med Nanna van der Kwast och Josefin Johansson!

Pang Prego 2009-12-06  

Sophia Garcia Hasselbergs program! Om bland annat Povel Ramel, Afghanska Idol och Saab.

Året som gick - 3 december 2009  

I programmet som listar "Årets intressantaste citat" kommer vi bl a att återkalla Paolo "inte-bara-boxare-utan-också-vetenskapsman" Robertos utläggning om skillnaden mellan mäns och kvinnors hjärnor och Ulf Brunnbergs förklaring till varför han inte drar sitt barns barnvagn ("jag har inte känt för det helt enkelt").

Pang Prego 2009-11-29  

Elin Sjunnegårds program! Om bland annat vuxna barn, torskars bortförklaringar och Rockbjörnens Fölks första adventspecial! Med Simon och Nanna!

Pang Prego 2009-11-30  

Gabriel Fjellanders program! Där Josefin minns sin ungdoms kyrkoläger, Nanna sin ungdoms popmusik, Simon tänker mest på skaldjur och Kringlan pratar illa om människor som gillar djur. What`s not to love?

Pang Prego 2009-11-23  

Elin Anderssons program! Eller som vi gärna kallar det - Den stora Italienspecialen! Det sjungs om Italien, pratas om Italien och pratas SOM det pratas i Italien (italienska). Med Jossan Kossan och Nanna Panna!

Pang Prego 2009-11-22  

Jacob Ljungbergs Program. Om bl.a. våra frukostvanor, hur japaner är på svenska tåg och Halmstad.

Pang Prego 2009-11-15  

Rasmus Silhammars program! Vi tränger oss in i Edward Bloms artärer, vi gör det spännande tankeexperimentet "En bög spelar normal". Dessutom skickar vi Nanna på analys och pratar grytor, syltor och annat bögslang. Med Josefinito och El Kringlador!

0:00/0:00
Video player is in betaClose