Episodes

AFC är ett virus  


Vi pratar om matcherna som varit, hur det går för våra grabbar ute i Europa samt Elfsborg och Bajen away

Inför Malmö  


Vi är oroliga inför malmö hemma, pissar på kommunikation och hyllar kontrakt

Sviten bruten  


Vår vinst svit är bruten efter torsken mot Djurgården. Vi snackar även upp AIK och massa annat skoj!

Resultatet säger allt  


Vi har precis krossat j-södra, vi snackar även lite landslag samt kommande bortamatcher

Återkomsten  


Vi är tillbaka! Vi snackar Jensa, Totte och en massa annat.

Guldpodden  


Vi pratar guld, guld och guld. Allt som hände från att tåget rulla ut från stationen tills vi gick och lade oss som svenska mästare.

Guldstriden  


Vi kör en kortare uncut version idag. Vi pratar om hur dåligt vi mår den här veckan och vad vi kan förvänta oss på Lördag.

Europa här kommer vi!  


Vi är pessimistiska i guldsnacket men glada över europaplatsen!

Intervju med Bärkroth  


Vi pratar med Nicklas om hans karriär, vad han tycker Janne gör bra, sina mål med karriären och han berättar vad han tycker om Curva Nordahl. Det och mycket mera i det cirka 60 minuter långa avsnittet som spelades in på Nya Parken.

Podden med Laul  


Missa inte senaste podden där vi har en bandad intervju med Aftonbladets stjärnreporter Robert Laul. Vi pratar om Peking Ultras fina intiativ, vi pratar såklart om matcherna som varit och vi funderar på vilken spelare i truppen som skulle göra det bäst i A-landslaget. Missa heller inte veckans hiss och piss där Macke släpper en bomb angående sista matchen mot Malmö.

Publikfesterna  


Pekingpodden är tillbaka! Vi pratar om matcherna mot AIK, ÖSK och derbyt mot Åtvidaberg

Bajen away  


Ett fullspäckat avsnitt med snack om de härliga matcherna som varit, tråkigheterna på Tele2, silly, samt mycket annat smått och gott.

Wahlqvist som gäst  


Vi snackar Malmö, Göteborg och har högerback Linus Wahlqvist som gäst.

Hybrispodden  


Podden gästas av den före detta IFK-spelaren Linus Hellman som berättar om sin karriär och hur det var att vara talang i IFK. Han ger även sin syn på samarbetet med Sylvia och hur små marginaler påverkar unga spelares karriärer. Såklart pratar vi även segrar, silly och vi reder ut om Peking verkligen kan hamna bland de tre främsta.

Arena dog  


Kryss med mersmak i Solna, lapp på luckan mot bajen?

Iwung gästar  


Nytt avsnitt, ny gäst. Denna gången Folkbladets David Iwung. Vi snackar genrepet mot åtvid, bengaler och massa annat gott surr.

Filip Dagerstål gästar podden  


Hör när Filip med egna ord berättar om sin karriär och sitt provspel i England. Han avslöjar även hur Janne tänkt att använda honom under säsongen. Detta och mycket mera i senaste podden som spelades in på Titans sportbar.

Avslutning på Titans  


Säsongens sista avsnitt sänds från Titans med mat, dryck och snack i en bra kombination. Vi delar ut betyg, pratar om härliga och mindre härliga minnen från säsongen som varit men vi passar även på att titta framåt mot 2014.

0:00/0:00
Video player is in betaClose