Pelaajacast

Pelaajacast

Finland

Suomen johtavan videopelilehden Pelaajan podcast

Episodes

Pelaajacast 181: Leffacast  

Sopivasti joulukuun alkuun pamahtaa uusi Pelaajacast! Paikalla piparkakun tuoksuisessa studiossa toimituksen omat tonttu-ukot Huttunen, Kaitila, Pyykkönen ja Arvekari. Puheenaiheina muun muassa No Man’s Sky, Mass Effect: Andromeda sekä nippu elokuvia.

Pelaajacast 180: Satakahdeksankymmentä astetta  

Pelaajacast täyttää pyöreitä ja täysin olemattomissa juhlatunnelmissa studiossa metelöivät Pyykkönen, Huttunen, Arvekari ja Kaitila. Mitä tapahtui Digi/GameXpoilla ja mitä tv-sarjaa ja/tai kirjaa Pyykkönen hehkuttaa tällä kertaa? Se selviää vain kuuntelemalla tämän kertainen jakso, ikävä kyllä.

Pelaajacast 179: Pelaaja vastaa  

Marraskuun ensimmäinen Pelaajacast pärähtää eetteriin pimenevien iltojen taustahälyksi! Tällä kertaa keskitytään enemmän Kysy Pelaajalta -osioon, joten alkupuolella lätinää on vähemmän. Studiossa paikalla M. Huttunen, V. Arvekari sekä J. Pyykkönen.  

Pelaajacast 178: Hienocast!  

Lokakuun viimeinen Pelaajacast on seilaa taas seitsemällä merellä täysin ulapalla ilman kompassia tai ymmärrystä. Aiheena enemmän tai vähemmän pelit, VR ja vähän muukin. Studiossa paikalla ne vakiotyypit Huttunen, Kaitila, Pyykkönen ja Arvekari. Erikoisosiossa äänessä myös Johanna Puustinen, Valtteri Hyttinen ja Eemeli Rekunen. Erikoisvieraana mm. Kontrollerista ja Pelaajan avustajista tuttu Markus Heino.

Pelaajacast 177: Minicast  

Aika ei ole hajoamassa, mutta loppuu kesken. Perjantai-iltana studiossa V.Arvekari, M.Huttunen ja J.Pyykkönen. Onko tässä kaikkien aikojen lyhyin casti? Korvaako laatu määrän? (vastaus: ei korvaa). Ehtiikö Pyykkönen lainkaan tangentille? (kyllä ehtii).

Pelaajacast 176: Brangelina-cast  

Pelaajacast iskee jälleen kuin hyytelöinen pajavasara! Peleistä ja aika pitkälle vähän muustakin studiossa turisemassa M.Huttunen, V.Arvekari ja J.Pyykkönen. Kaitila jäi kotiin pelaamaan Destinyä.

Pelaajacast 175: Pyykkönen tangentilla  

Pelaajacast jatkaa puksuttamista eteenpäin. Yhdeksännen tuotantovuoden toisessa jaksossa höpisemässä Pyykkönen, Kaitila sekä Arvekari, kun poissaolollaan loistava Huttunen matkaa maailmalla. Luvassa jutustelua muun muassa Deus Ex: Mankind Dividedista ja Pyykkösen monologia WoWista sekä muista kummallisuuksista.

Pelaajacast 174: Uusi kausi, vanhat läpät  

Pelaajacastin syyskauden ensimmäinen jakso on täällä! Studion kuumuudessa hikoilemassa Huttunen, Arvekari, Pyykkönen, sekä Kysy Pelaajalta-osiossa vieraileva Kaitila. Luvassa jutustelua toimituksen kesänkuulumisista ja Gamescomista.

Pelaajacast 173: Mikki Strikes Back!  

Pelaajacastin kevään 2016 viimeinen jakso pitää sisällään yllätysvieraan! Tähdet ovat jo toistamiseen oikeassa asennossa saman vuoden sisällä, sillä Mikko Rautalahti on jälleen paikalla studiossa. Luvassa vakavaa keskustelua peleistä ja vähän niiden ympäriltä. Mikkiä komppaamassa vakioäänet Huttunen, Arvekari ja Pyykkönen.

Pelaajacast 172: Return of the Puha!  

Yleisön pyynnöstä studiossa tällä kertaa itse Thomas Puha. Luvassa siis eläimellisiä kiekaisuja, puhetta peleistä ja niiden takaa, tangenttia sekä sitä sun tätä pop-kulttuurista. Thomasta komppaamassa toimituksen vakiokalusto eli Huttunen ja Pyykkönen.

Pelaajacast 171: Platinum-Paradox  

Alkukesän helteistä huolimatta uusi Pelaajacast kutsuu puoleensa kuin kupillinen kuplivaa. Studiossa puheenaiheina muun muassa uusi Battlefield ja Call of Duty, Stellaris ja The Witcher 3: Blood & Wine. Studiossa vakiokaluston, eli Huttusen, Pyykkösen, Arvekarin ja Kaitilan lisäksi erikoisvieraana Pelaajan ja Pelaajalehti.comin toimittaja Panu ’Riepu’ Saarenoja.

Pelaajacast 170: Tuisku-cast  

Viime viikon rautaisen erikoiscastin jälkeen palataan arkeen Janne Pyykkösen, Janne Kaitilan ja Miika Huttusen kerronnan muodossa. Äänessä lyhyesti myös Anime-lehden päätoimittaja Petteri Uusitalo.

Pelaajacast 169: Aika kone  

Tämän viikon castissa luvassa erikoisherkkua. Paikalla muun muassa kaivattu Mikko Rautalahti, jonka kanssa puhumme pitkät tovit Quantum Breakista. Lisäksi luvassa on nuorison peli-illan aikana tehty nauhoitus, jossa mukana Eemeli Rekunen ja Johanna Puustinen. Aivan sekaisin studiossa ovat puolestaan M. Huttunen, V. Arvekari, J. Kaitila ja J. Pyykkönen.

Pelaajacast 168: Sillisalaattia  

Niin kuin kuu on juustoa, on uusin Pelaajacastin jakso taattua keskinkertaista läppää peleistä. Tai oikeastaan tällä kertaa aika vähän niistä. Studiossa miten sattuu paikalla Miika Huttunen, Janne Kaitila, Ville Arvekari ja last but not least, Janne Pyykkönen.

Pelaajacast 167: Vanha ja tunkkainen  

Pyykkönen maalailee kotona tähtikarttoja lattialle, joten studiossa puhumassa omiaan peleistä ja pelimaailmasta Miika ”vanha kääpä” Huttunen sekä Ville ”nuori kääpä” Arvekari. Erikoisvieraana toimituksen avustajiin kuuluva Johanna Puustinen. Kuin taikaiskusta, Kysy Pelaajalta-osioon paikalle pyrähtävät Janne Kaitila sekä Petteri Uusitalo.

Pelaajacast 166: Tuttu ja turvallinen  

Villien irtiottojen ja kokeellisten jaksojen jälkeen Pelaajacast palaa tutuille ja turvallisille vesille. Studiossa äänessä Miika ”supertuttu” Huttunen, Janne ”superimpituttu” Pyykkönen ja Ville ”erittäin turvallinen” Arvekari.

Pelaajacast 165: Ma$$icast  

Pelaajacast sukeltaa uusimmassa jaksossaan peli- ja mediabisneksen syövereihin ja Pyykkönen intoilee ruotsalaisista pohjoisnapamatkailijoista. Studiossa Pyykkösen lisäksi aina yhtä väsynyt M. Huttunen. Asiantuntijavieraana Playfield.io –palvelua rakentavan Shark Punchin Harri Manninen. 

Pelaajacast 164: Kunnon casti  

Studiossa pehmoisia puhumassa Arvekari, V., Huttunen, M., Pyykkönen, J., sekä Kaitila, J. Toimitus reagoi reagointivideoihin ja niiden tekijöihin, kertovat, mitä ovat pelanneet ja puhutaan myös uusista peleistä. Mukana Leffanurkka sekä Kysy Pelaajalta.

Pelaajacast 163: Paistetut muikut  

Vuoden 2016 ensimmäinen Pelaajacast jatkaa tappavan tasaisen tylsällä linjallaan! Studiossa paikalla ne samat ikäloput tyypit eli M. Huttunen, J.Kaitila ja J.Pyykkönen.

Pelaajacast 162: The Force is strong with this one  

Star Wars-voittoisessa castissa äänessä ovat Pyykkönen, Huttunen, Arvekari, sekä vierailevana tähtenä Johanna Puustinen. Ajankohtaisista peliaiheista siirrytään ajankohtaiseen elokuvaan, jossa loppuosiossa castilaiset spoilaavat uusimman Star Wars-leffan täysin, joten jos et ole nähnyt leffaa, lopeta Kysy Pelaajalta-osion jälkeen!

0:00/0:00
Video player is in betaClose