Pepp-podden!

Pepp-podden!

Sweden

Välkommen till pepp-podden, gissa om vi är peppade på att få prata med er! Här snackar vi om allt ifrån nya hälsotrender och superfoods till livets uppgångar. Och nedgångar för den delen, vi kan ju inte bara ropa hejaramsor hela dagarna… Och så skrattar vi – mycket och ofta. Vi är pepp på livet helt enkelt! Hoppas vi hörs, kramar från Pamela och Sandra på ToppHälsa.

Episodes

Bröst, clowner och superfood – VA, ÄR DET SANT???  

Vad är det som får Pam att se ut som ett frågetecken större delen av det här avsnittet? Flera saker faktiskt – redan när vi pratar bröstguide och clownskräck. Men det är när vår kostexpert Karin Magnusson kliver in och pratar superfood som våra hakor droppar ORDENTLIGT! Missa inte när vi reder ut matbegrepp, lär oss om svenska bär som vi aldrig hade hört talas om och får supertips på både förkylnings- och tröstmat. Kraaam!

Världens galnaste lopp, acai bowls och skäggiga dam-trenden!  

Hur fasen uttalar man acai bowl egentligen – och hur bra är superbäret? Vilka är de galnaste loppen man kan springa? Kan en helikopter rädda dig om du blir påhoppad av ett lejon? Hur många träningsresor hinner Pam med på två veckor? Hur sjutton tänkte Sandra när hon beslöt sig för att göra en svensk klassiker? När byts vattenstationerna på lopp ut mot champagne? Varför har så många kvinnor börjat raka av sig skägget? Svaren på allt du inte visste att du ville veta får du här!

Sjöjungfruträning, emojifeber och stooora rumpor!  

Hej igen! Har du testat nya sjöjungfru-trenden? I det här avsnittet spanar vi in nya träningen som garanterat får dig att känna dig som en fisk i vattnet. Vi spanar också in rumpor. Stora rumpor! Små stjärtar är nämligen sååå 2004. Nu ska här pumpas rumpa – big time! Ska Pam haka på trenden att lägga ut belfies (butt-selfies) i sociala medier? Vilka emojis kommer hon i så fall att använda till det? Och vad är den egentliga anledningen till att folk äter gojibär? I alla fall några av svaren kommer här. Kraaaaaam!

Välkommen till Pepp-podden!  

Woop, woop, nu är vi igång – taggade till tusen på att få prata med dig! I det här allra första avsnittet pratar vi om allt ifrån vad pepp innebär till hur du får träningen att bli av och om det nya stressfenomenet ljudallergi. Och om hur bra ingefära egentligen är vid förkylningar? Plus semesterkilon, 40-årskriser och bieffekter av hjärntumörer. Högt och lågt, upp- och nedgångar. Livet alltså! Kram från Pamela & Sandra

0:00/0:00
Video player is in betaClose