PLBOLD PODCAST

PLBOLD PODCAST

Denmark

PLBOLD PODCAST er Danmarks nye ugentlige program kun om Premier League. Vi byder nogle af Danmarks mest interessante Premier League-eksperter i studiet til en times debat og analyser af verdens største liga. Vært er Daniel Sichlau.

Episodes

38. Runde - Daniel Sichlau & Christian Wolny  


Daniel Sichlau sætter sig ned til en sæsonafsluttende snak med Christian Wolny. Alle holds præstationer bliver vendt og sæsonen som helhed bliver vurderet.

37. Runde - Gisle Thorsen & Jonathan H. Hartmann  


Så skete det endelig. Eventyret endte lykkeligt og det markerer vi selvfølgelig i PLBOLD PODCAST. Vi tager også debattten om engelsk versus spansk fodbold. Hvad skyldes den spanske dominans? Og hvad skal de engelske klubber gøre for at bryde den? Derudover har vores to kompetente eksperter deres bud på Årets Hold med. De minder dog værten om noget han har set et sted... Alt det og meget mere i denne næstsidste runde af PLBOLD PODCAST i denne sæson.

36. Runde - Andreas Brøns Riise og Søren Højlund Carlsen  


36. Runde går på hæld og efter aftenens uafgjorte resultat kan Leicester kalde sig mestre, MEN! Der sker masser af andre ting i ligaen. Vi har haft besøg af to dygtige herrer som giver deres blik på tingenes tilstand. Vi taler om Newcastle, Englænderne i Europæiske turneringer, weekendens kampe og taler om gode fodboldbøger. Lyt med!

35. Runde - Cillian Murphy & Malte L. Nørgaard  


Vi er tilbage i vante rammer med en fødselar, en debutant, en frisk vært og en lydmand der hjælper med pointstillingen. PLBOLD PODCAST i denne uge er et sandt overflødighedshorn med alt om FA Cup, Liverpools sommershopping, Wengers svanesang og en helt ny quiz der åbenbart er svær for de kloge hoveder. Lyt med det samme!

33. Runde - Gisle Thorsen & Mads Gluud  


VI! ER! TILBAGE!

33. Runde - Gisle Thorsen & Mads Gluud  


VI! ER! TILBAGE!

31. Runde - Poul Ferdinand & Steffen Dam  


Vi har haft besøg af to skarpe herrer som taler om Super Sunday, Leicester og The Lillywhites kamp om det mesterskabet, Liverpools situation, Talking points og som altid: rundens helte og skurke.

30. Runde - Adam Gomaa & Andreas Riise  


Så kører vi på

28. & 29. RUNDE - Jesper Simo & Cillian Murphy  


Premier League er virkelig en skør størrelse i denne sæson. Mesterskabskamp mellem Tottenham og Arsenal? Ja det er temmelig skørt, men realiteten. I denne uge er Cillian Murphy og Jesper Simo på besøg. Og vi kan love jer for at det ikke er kedeligt. Lyt med for pokker!

27. RUNDE - Kian Fonoudi & Casper Høygård  


Så er vi tilbage, og det er vi med et brag af en udsendelse. Kian Fonoudi og Casper Høygård (begge 6'eren) lagde vejen forbi studiet og det blev på ingen måde kedeligt. I denne udsendelse ser vi nærmere på Champions League, Europa League, Capital One Cup'en, Rashford United mod Arsenal og meget mere. Rigtig god fornøjelse!

RUNDE 26 - Gisle Thorsen & Andreas Hovmand  


Ender sølvtøjet i London? Har Chelsea genfundet sig selv? Er Guardiolas spøgelse i Manchester City's omklædningsrum? Spørgsmålene er mange, og vores to eksperter Gisle Thorsen (Ekstra Bladet) & Andreas Hovmand (PLBOLD.DK) har svaret. I denne uge sætter vi fokus på mesterskabskampene, Hiddink-effekten, kampen om den 'sexede' 5. plads og meget mere. Det er PLBOLD PODCAST, og der er ingen undskyldning for ikke at høre med, hvis du elsker Premier League.

24. & 25. RUNDE - Nicolai Baldorf & Mads Gluud  


Det er ikke kedeligt at være Premier League-interesseret i denne sæson, og der er rigelig grund til at sætte sig ned og høre PLBOLD PODCAST i denne uge. Bettingeksperten og Premier League-nørden Nicolai Baldorf (Heavy Betting & BT Sporten Betting) og den altid skarpe Mads Gluud (White Hart Danes & PLBOLD.DK) giver jer en masse glimrende analyser I kan varme jer på. Vi taler om 77 pund og den moderne fodbolds skyggeside på Merseyside, Leicesters nærmest mirakuløse mesterskabschancer, Pep Guardiolas City-eventyr og Mourinhos mulige United-ditto, Talking Points fra de sidste to runder og meget meget mere. Altså er der endnu en god grund til at smide PLBOLD PODCAST i ørerne til opvasken, lektielæsningen eller morgentrafikken. PROGRAMMET ER PRODUCERET AF SWEEPR.

23. RUNDE - Christian Wolny & Morten K. Espersen  


Der er ingen der kan løse kriser som Christian Wolny. Det må være konklusionen efter denne uges udsendelse, hvor den gode Wolny fik lagt Uniteds strategi for efter sommerferien. Han blev flankeret af en yderst skarp debutant i form af Morten K. Espersen (Ekstra Bladet og Goal) der allerede har booket en billet til en udsendelse yderligere i løbet af foråret. Vi fik talt om knuste briller, knuste drømme, Arsenals manglende disciplin, Mourinhos kærlighedsbrev, transfers og Tottenhams svar på Prins Henrik (?) Alt det og meget mere i denne uges PLBOLD PODCAST. Del gerne rygtet om vores podcast med dine PL-interesserede venner, så vi kan få de kloge ord og betragtninger udbredt over det ganske land. God fornøjelse!

22. RUNDE - Thomas Pyndt & Martin Lykkegaard Krat  


Endnu et hjørnespark kostede Liverpool, Everton kan stadig ikke holde en føring og niveauet i Premier League er stadig yderst svingende. Weekenden bød på fornem underholdning, og det har vi selvfølgelig kastet os over i denne uges udsendelse. Her ser vi i øvrigt også nærmere på hvad der skal til for at vinde mesterskabet i år, hvad vi kan forvente os af transfervinduet - og Daniel Amartey. Hele herligheden runder vi af med Rundens Helte & Skurke. Lyt med når Thomas Pyndt (Tipsbladet) og Martin Lykkegaard Krat (Conte/Nestor-skalaen) kaster sig ud i deres debut på PLBOLD PODCAST.

21. RUNDE - Poul Ferdinand & Aidin Sarfaraz  


Hver gang vi inviterer Poul Ferdinand taber hans yndlingshold Tottenham. Det holder dog ikke den rutinerede Ekstra Bladet-journalist tilbage. Denne gang er han flankeret af den kløgtige og skarpe Aidin Sarfaraz fra De Falske 9'ere. Det blev til en underholdende omgang med velfortjente hug til Swansea, van Gaal, tudeprinsen fra Tyskland og mange flere.. En anbefalelsesværdig udsendelse og en perfekt optakt til weekendens strabadser. Rigtig god fornøjelse.

20. RUNDE - Kian Fonoudi og Andreas Brøns Riise  


Så er vi tilbage efter et brag af en nytårsrunde. Mesterskabskampen intensiveres for hver runde der går og intet er som det forventes. Premier League er en svær størrelse for eksperterne, men ikke desto mindre kaster både Kian Fonoudi og Andreas Brøns Riise sig ud i det og gør det godt. Vi taler om Manchester Uniteds nytårskur, Liverpools svingende indsatser, Aston Villas klargøring til The Championship, Arsenals mesterhold i svøb, Hiddinks forvandling af Chelsea. Vi runder den fornemme omgang af ved at nominere Rundens Helte og Skurke. Som altid er det ikke kedeligt at have hverken Kian eller Andreas på besøg, og i denne udgave beviser de hvorfor. Programmet bliver produceret af SWEEPR.

19. RUNDE - Nytårsspecial - Casper Høygård og Simon Vincensen  


Så er vi nået halvvejs i denne Premier League-sæson og det markerer vi selvfølgelig ved at gøre status. Panelet kårer Årets hold, Årets træner og Årets spiller og vi får rundet efterårssæsonen af. Læn dig tilbage og nyd dette års sidste udgave af PLBOLD PODCAST. Rigtig godt nytår til alle derude. Vi vender stærkt tilbage i 2016!

18. RUNDE - Boxing Day - Fan Special  


I denne udsendelse, optaget på Boxing Day, har vi inviteret fans fra nogle af Premier Leagues største klubber i studiet. Her tager vi temperaturen på første halvdel af sæsonen og ser nærmere på hvad der skal ske fremadrettet. En hyggelig specialudsendelse med fans fra Chelsea, Liverpool, Tottenham, Manchester City & Manchester United. Deltagerne er: Christian Nordenskjold - Repræsentant for LFC Danmark Malte Gaarde - Fan af Manchester United Ebou Jagne - Repræsentant for Cityfan.dk Andreas Hovmand - Repræsentant for Chelsea Support Denmark Mads Gluud - Repræsentant for White Hart Danes Programmet er produceret af SWEEPR.

17. RUNDE - Gisle Thorsen & Anders Bank Rasmussen  


Eventyret fortsætter for Leicester mens flere og flere af de store slikker deres sår. Liverpool har mistet Klopp-effekten, Chelsea har sagt farvel til Mourinho og van Gaal fortsætter nedturen med Manchester United. I denne udsendelse, hvor Gisle Thorsen (Ekstra Bladet) og Anders Bank-Rasmussen (SBS Discovery Networks/6'eren) har lagt vejen forbi, ser vi nærmere på hvordan de stores fald bliver udnyttet af de små. Læn dig tilbage og start din velfortjente juleferie med en frisk omgang PLBOLD PODCAST. Du vil ikke fortryde det.

16. RUNDE - Poul Ferdinand & Kenneth Jensen  


En hæsblæsende runde i Premier League er overstået og det er lodtrækningerne til forårets knockout-kampe i Champions League og Europa League også. Vi ser nærmere på Uniteds rædselsfulde form, Arsenals turnaround, Klopps omdiskuterede "fejring" af en uafgjort, Watfords himmelflugt og meget meget mere i et tætpakket og actionfyldt program. Hør programmet og fortæl om det til dine PL-interesserede venner.

0:00/0:00
Video player is in betaClose