PMS-podden

PMS-podden

Sweden

I PMS-podden pratar vi öppet och roligt om PMS och hur det påverkar relationer, jobb och familj, samtidigt som vi tar PMS på blodigt allvar. Vi testar olika behandlingsmetoder, pratar med forskare och läkare, testar dieter som sägs kunna ha god effekt mm.

Episodes

85. 40-årsresan  

Följ med över hav och rauk i sann Thelma & Louise-anda. Vi letar inte bara efter Gotlands Pitt, vi hinner även med utomkroppslig healing och ett brinnande pappersark av 40-årig sorg. Det ni!

Kreativ ångest  

I veckans avsnitt undrar vi om Charlie levt ett tidigare liv, som järv? Vi recapar 40-årsfirande, cannabisolja, rosenmetoden, ashwaganda, ssri och pms-gaser. Bonus! Ni får träffa tre av Jennys favvokaraktärer, skåningen, värmlänningen och fyrtiotalist-kvinnan. Och eftersom vi båda befinner oss i den luteala fasen (aka PMS) så snubblar vi runt i döden och ångest också. Erkänn att ni blir sugna! Vad väntar ni på? Länk i profilen, klicka, och sen är det du och vi i en timme framåt.

Vrålapa!  

78. Tro inte på allt du tänker  

Ägglossnings-pms med tillhörande ILSKA möter kvittrande menshybris i ett avsnitt laddat med tanketänkaren, Charlies healer-otrohet och den eviga jakten på en stark B6 som går att svälja. Vi turnerar även runt i grundvattenångest och vikten av att INTE TRO på allt du tänker när du har pms. 

77. The Queen Bee - Nour El Refai!  

Bow down for the Queen Of Fucking Everything - Nour El Refai!!

76. Ångest och sprängticka  

Århundradets pms kom och tog oss, knockade oss och spottade ut oss över golvet denna månad.

75. Fyllesnack med Kitty Störby Jutbring  

Den här veckan får vi lära känna ännu en magisk pms-syster, nämligen Kitty Störby Jutbring!

74. OMG! Sex och chackra!  

Marsmensen med tillhörande hybris är här! Vi tänker STORA, svulstiga och yviga tankar som tar oss till ljusa platser där det är HÖGT i tak och allt kan hända. Vad sägs om sockerberoende, virtuella vaginor och energireading på Gärdet? Som om det inte vore nog så köper vi OMG-sex på nätet och laddar för en chackra-balansering. Detta vill ni inte missa!

73. The amazing Julia Frej!  

The AMAZING Julia Frej gästar oss!

72. I strumpor och bikini  

 Hej lilla skit-pms. I veckans avsnitt är du HÖGST närvarande. Charlie hamnar i den oändliga biltvätten och Jenny provar bikini i full blown pms - i fucking februari! Inte så konstigt att vi drömmer om en kraftring av kvinnor som chantar oss tillbaka till sanity. Vi pratar om att våga stryka saker på listan när man mår dåligt. Det du tror är måsten kanske inte är det? Sen avslöjar vi nästa veckas magiska gäst som vi är LÖJLIGT stolta över att få ha med i podden!

71. Småpussa dig själv  

Välkommen till en timme fylld av kärlek. Men kanske inte den där åh-vad-vi-ska-vara-kära-och-köpa-blommor-en-gång-om-året-kärleken, utan mer den där jag-ska-börja-vara-snäll-mot-mig-själv-förälskelsen. Hur småpussar man sig själv? Hur slutar man fokuserar på ALLA ANDRA och istället ställer in kikarsiktet på sig själv? Och vad säger omgivningen när självkärleken plötsligt höjer ens kärlekskrav? Plus! Jenny har fått nya spännande pms-preparat från sin homeopat och Charlie har varit på ett minsta sagt ögonöppnande medberoendemöte. Lägg till tysk hinnsvepning, häx-te och behandlingar vi minns.

70. Tvillingpodden  

Vad får man om man om man mixar PMS-Podden med Tvillingpodden? EEeeen SUPERPODD!!

69. Sex i de olika faserna  

Välkommen till slutspurten av våra cykler!

68. Nu vill jag ha paus  

Lutealfas var det här! Vi kollar av hur vi ska äta, leva, tänka, träna och älska i denna (vidriga) fas.

67. Elda upp skiten!  

Ägglossning var det här!

66. Alla goda ting är tre  

Vi är båda i mensfasen och snackar om hur vi ska äta, träna, tänka och älska under just de här dagarna. Charlie har hittat en ny (norsk) gynekolog och hoppas på ett mirakel, Jenny har sett ljuset i en f.d sockermissbrukare och vi pratar beroende, vilken motherfucker det är. Sen avslöjar vi äntligen numret till Kari- the master of the universe!. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose