Podcast i Samverkan... och Bög-Jimmy

Podcast i Samverkan... och Bög-Jimmy

Sweden

Podcast i Samverkan är en podcast av och med medlemmarna i Rappare i Samverkan.

Episodes

S01E02: Vårt magiska känslosvall och sedlar  

I dagens avsnitt av “Podcast i Samverkan… och Bög-Jimmy” så talas det om magiska känslor som försvunnit med årens gång, för både passionerad kärlek och förväntningar inför inköp och resor. Jimmy går genom de nya sedlarna och kritiserar valet av kulturpersonligheter medan Kim, Armann och Anton går statens vägnar.

S01E04: Vårt närmsta övergrepp och Änglamakerskan  

I detta avsnitt får vi höra om Kims dagistid, Armann berättar om en obehaglig pedagog och Bög-Jimmy finner trygghet i en potatis. Utöver detta blir det rättegång, grundliga genomgång av ett övergrepp och diktläsning.

S01E03: Vårt julfirande och raggning  

Podcast i Samverkan är tillbaka efter ett välförtjänt juluppehåll. I detta extra långa julavsnitt delar Kim ut klappar till resten av gänget, Anton berättar om sin resa till New York och Jimmy visar hur man raggar. Mot slutet av avsnittet utlovas också lite dålig stämning när Anton ifrågasätter Jimmys val i livet.

S01E01: Vårt naturliga leverne och Titanic  

Ni har sett dem rappa, battla, ståuppa och underhålla i humorsketcher. Nu har det blivit dags för Rappare i Samverkan att ta steget in i podcast-världen.  I första avsnittet av Podcast i Samverkan… och Bög-Jimmy får vi höra följande: 

0:00/0:00
Video player is in betaClose