Podd Pa Dembo

Podd Pa Dembo

Sweden

En podcast av Elena Lövholm och Oskar Månsson.

Episodes

57. Halspressen  

Poddens nya röster introduceras. Linus och Marika ställer snabbfrågor till varandra, pratar om det nya maskeringsförbudet och legal pyroteknik. Dessutom är Linus arg på J-Södra och Marika på Ängelholm.

56. Nästan poetiskt  

I det 56:e avsnittet av Podd Pa Dembo inleder Elena med tråkiga nyheter, och så har Adam noterat att podden och Alexander Isak går hand i hand. Elena har funderat en del kring Emir Kujovic, och Adam har för omväxlings skull tänkt lite på det här med tröjnummer.

55. Ketchup, ketchup, ketchup  

I det 55:e avsnittet av Podd Pa Dembo gör Elenas femling comeback. Adam älskar Syrianskas spelarkalender och pratar om Sveriges bästa FM-projekt. Elena grottar dessutom ner sig i arkivet ordentligt. 

54. Asbjörn  

I det 54:e avsnittet av Podd Pa Dembo adderar Elena och Adam litegrann till Aftonbladets stekheta story om Alieu Darbo. Dessutom undrar de varför det är så viktigt att spelare måste säga att de byter klubb för pengarnas skull. Adam är lättad över att ha hittat tillbaka till sin konservativa sida, och Elena har högläsning från ett alldeles magiskt inlägg från Svenskafans forum.

53. Livscoachen  

I det 53:e avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Elena och Adam om nyårslöften och om allsvenska spelare som glömts bort. Elena hatar pengaregn och ”vet” vilken klubb Bangura är klar för. Adam har fladdrat ihop ett musikquiz.

52. Ta det piano  

I det 52:a avsnittet av Podd Pa Dembo tar Elena och Adam tag i J-Södras arenasoppa och försöker få koll på alla turer fram och tillbaka. Adam tycker sig dessutom ana att unga talanger uppskattar Allsvenskan allt mer, och Elena vill dra en växel eller två på de mest lästa MFF-artiklarna under året.

51. Ring mig! /Tobias Grahn  

I det 51:a avsnittet av Podd Pa Dembo gästas Elena och Adam av Alexander Axén, som berättar om spelare i gränslandet mellan geni och idiot. Han förklarar varför han inte ses som en taktisk tränare, och vad som hände när han sa att han skulle spela utan anfallare. Dessutom: varför tvingar han in spelare på kvartssamtal i bastun?

50. Nåde Peking  

I det 50:e avsnittet av Podd Pa Dembo blir det het debatt kring huruvida det finns nåt som heter tur i fotboll. Elena minns tillbaka på när Tom Pettersson snodde en plattång, och Adam är lite kluven efter att ha lyssnat på en tränarintervju. Dessutom: Ett nytt quiz som gör SUCCÉ!

49. Han stoppar egen körv  

I det 49:e avsnittet av Podd Pa Dembo har Adam luskat fram ny info om Ammar Ahmeds medverkan i hjärnkontoret. Elena har hittat godbitar på Instagram som kan bli avgörande när podden ska bestämma favoritlag. Istället för citatquiz har Adam fixat en tävling som sätter Elenas kunskaper om danska tränare (och superkändisar) på prov. 

 

48. Snart åker vi  

I det 48:e avsnittet av Podd Pa Dembo så har Elena och Adam varit på Fotbollsgalan, och där kände Elena att hon snuvades på att få bryta ihop och gråta en skvätt. Adam funderar över om folk inte är liiiite för hårda mot Magnus Pehrsson. Dessutom har Elena identifierat vad som är fel på mänskligheten, och så står Adam inför ett mycket tufft val inför 2017.

47. Hjärnkontoret  

I det 47:e avsnittet av Podd Pa Dembo avslöjar Adam vilken som är Allsvenskans bästa match genom tiderna. Elena berättar vad som bekymrade henne under presentationen av Micke Stahre, och så säger Adam farväl till några spelare under dramatiska former. Dessutom: Ammar Ahmed har varit med i Hjärnkontoret!

46. Mitt tvångssyndrom  

I det högst spretiga 46:e avsnittet av Podd Pa Dembo ger sig Adam på det omöjliga uppdraget att tipsa alla klubbar om nyförvärv. Elena har fått sin OCD mättad, och är till det allsvenska avslutets ära lite transparent och listar fem fel hon begått under året. Dessutom: Olof Mellberg sätter fingret på sig själv, och så var det gött när Patrik Carlgren vevade.

45. Det var utomjordingar  

I det 45:e avsnittet av Podd Pa Dembo gästas Elena och Adam av superfavoriten Tommy Thelin. En gång för alla reder de ut det här med hårfärgen, och givetvis även faktaresistensen. Elena inspireras av Järnkaminerna, Adam tycker att Issam Jebali borde vara en större stjärna, och Tommy vet inte vad en GIF är. Dessutom: oväntade lovebombningar, och ett bitvis förutsägbart citatquiz. 

44. Bra på träning  

I det 44:e avsnittet av Podd Pa Dembo är kärleksbombningen framme igen, och den här gången är det Simon Lundevall som Elena och Adam ömmar för. För första gången i poddens historia backar någon från en rebus, och så får Elena påminna sig själv om att ta en match i taget. Dessutom avhandlas Östersunds FK:s förmåga att sätta sig själva i centrum.

43. Uno  

I det 43:e avsnittet av Podd Pa Dembo geggar Elena vidare i målvaktsträsket och Adam blir både rörd och upprörd. Två alldeles nybakade gräv levereras, ett nytt stulet segment presenteras och podden får internationellt erkännande. 

42. Mind blown  

I det 42:a avsnittet av Podd Pa Dembo gästas Elena och Adam av landslaget och IFK Norrköpings målvaktstränare Maths Elfvendal. Han bjuder på en och annan mindfuck gällande målvaktsspel, och ställer till med spontanquiz om varför målvakter gör som de gör vid straffar. Spoiler alert: Elena och Adam får noll poäng i quizet.

41. Nördigt godis  

I den 41:a avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Elena nästan ingenting om Alexander Isak och Adam berättar varför Simon Skrabb borde få samma chans som LeBron James. Båda minns dessutom tillbaka på fina barndomsminnen kopplat till fotboll. 

40. Helt sonika  

I det 40:e avsnittet av Podd Pa Dembo berättar Elena om sin komplicerade relation till Kalle Holmberg. Adam kärleksbombar Rawez Lavan, och en massa andra saker. De båda har gett upp grävandet, och redovisar istället andras gräv (som ändå är mycket bättre). Dessutom minns de tillbaka på sina bästa busringningar från Hassan.

39. En säljare på Media Markt  

I det 39:e avsnittet av Podd Pa Dembo är det uppförsbacke för Elena som är sjuk. Adam tjuvar till sig ett gräv och lanserar en ny tävling (som också är stulen). Elena pratar om gula kort kontra prestation och så tar hon tesen om Tveter och Nilsen till en helt ny nivå.  

38. Farfarsfigurer  

I det 38:e avsnittet av Podd Pa Dembo pratas det fejkade banderollstölder och framgrävda sluttabeller. Lyssnarnas input på bärselvan följs dessutom upp! Elena förhör Adam på en studie hon läst om fotboll, och Adam försöker sälja in att ett gäng tränare borde byta namn.

0:00/0:00
Video player is in betaClose