Podd Pa Dembo

Podd Pa Dembo

Sweden

En podcast av Elena Lövholm och Oskar Månsson.

Episodes

66. En galatillställning  

I avsnitt 66 sammanfattar vi domarkaoset som varit i allsvenskan. Kommer domarna tappa sin auktoritet och vad har förbundet för ansvar? Dessutom divideras det om Haglund borde få sparken, också ser vi fram emot de kommande matcherna förstås.

65. Han är en poet den där Stahre  

I det 65:e avsnittet av Podd Pa Dembo så pratar Linus och Marika om vad som hänt sedan sist. Marika bjuder på en femling om det mest väntade som hänt i allsvenskan, och Linus följer upp hur det gått för hans scoutade talanger. Dessutom reds det ut vad problemet med AFC är.

64. En verklighetsflykt  

I det 64:e avsnittet av Podd Pa Dembo spelar Linus och Marika quiz. Helgens matcher avhandlas, och så pratar vi om fotbollen som verktyg för att bearbeta känslor.

63. "Sluta prata om Newcastle!"  

I det 63:e avsnittet av Podd Pa Dembo så snackas den allsvenska premiäromgången igenom ordentligt. Linus menar att Djurgården och Manchester United påminner om varandra, och Marika vill bara att Linus ska sluta prata om Newcastle.

62. En annorlunda japan  

Vi snackar upp allsvenskan 2017 med massa gäster! Adam är tillbaka i podden och berättar om hur det var att göra "Säsongsstart allsvenskan", och inte helt otippat ser Adam mest fram emot att se Simon Skrabb. Vi tar tempen på lagen med Mathias Lühr, och Janne Jönsson berättar om Halmstads bastugäng. Vidare snackar Janne om vad de måste göra för att hänga kvar i årets allsvenska.

61. Han kan spela gitarr också  

I det 61:a avsnittet av Podd Pa Dembo avhandlas laget med flest röstberättigade medlemmar på årsmötet - Helsingborgs IF. Dessutom tycker Linus att Jonas Olsson är lik Stellan Skarsgård, och kärleken till Mix Diskerud överflödas. Slutligen pratar vi om att Peking-fansen bojkottar cupfinalen.

60. KRRPIĆ!  

I jubileumsavsnittet nummer 60 så bjuder Marika på ett citatquiz från poddens tidigare medlemmar. Linus har en ny favoritspelare i allsvenskan och Marika berättar hur hon ligger till på Michael Omohs livskalitétsskala. Dessutom snackas det nyförvärv, cupspel och mycket annat!

59. En semla i Lissabon  

I det 59:e avsnittet av Podd Pa Dembo så pratar Linus och Marika om att Kina plundrar Europa. Linus presenterar
allsvenska talanger och Marika inför ett helt nytt segment. Dessutom enas Linus och Marika om att ALLA SKA MED!

58. Bara en Frimpong  

I det 58:e avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Linus och Marika om sportchefer som ljuger. Linus kan inte släppa att Hannes Sahlin spelade med bruten arm och Marika förutspår att AFC kan bli ett stökigt gäng.

57. Halspressen  

Poddens nya röster introduceras. Linus och Marika ställer snabbfrågor till varandra, pratar om det nya maskeringsförbudet och legal pyroteknik. Dessutom är Linus arg på J-Södra och Marika på Ängelholm.

56. Nästan poetiskt  

I det 56:e avsnittet av Podd Pa Dembo inleder Elena med tråkiga nyheter, och så har Adam noterat att podden och Alexander Isak går hand i hand. Elena har funderat en del kring Emir Kujovic, och Adam har för omväxlings skull tänkt lite på det här med tröjnummer.

55. Ketchup, ketchup, ketchup  

I det 55:e avsnittet av Podd Pa Dembo gör Elenas femling comeback. Adam älskar Syrianskas spelarkalender och pratar om Sveriges bästa FM-projekt. Elena grottar dessutom ner sig i arkivet ordentligt. 

54. Asbjörn  

I det 54:e avsnittet av Podd Pa Dembo adderar Elena och Adam litegrann till Aftonbladets stekheta story om Alieu Darbo. Dessutom undrar de varför det är så viktigt att spelare måste säga att de byter klubb för pengarnas skull. Adam är lättad över att ha hittat tillbaka till sin konservativa sida, och Elena har högläsning från ett alldeles magiskt inlägg från Svenskafans forum.

53. Livscoachen  

I det 53:e avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Elena och Adam om nyårslöften och om allsvenska spelare som glömts bort. Elena hatar pengaregn och ”vet” vilken klubb Bangura är klar för. Adam har fladdrat ihop ett musikquiz.

52. Ta det piano  

I det 52:a avsnittet av Podd Pa Dembo tar Elena och Adam tag i J-Södras arenasoppa och försöker få koll på alla turer fram och tillbaka. Adam tycker sig dessutom ana att unga talanger uppskattar Allsvenskan allt mer, och Elena vill dra en växel eller två på de mest lästa MFF-artiklarna under året.

51. Ring mig! /Tobias Grahn  

I det 51:a avsnittet av Podd Pa Dembo gästas Elena och Adam av Alexander Axén, som berättar om spelare i gränslandet mellan geni och idiot. Han förklarar varför han inte ses som en taktisk tränare, och vad som hände när han sa att han skulle spela utan anfallare. Dessutom: varför tvingar han in spelare på kvartssamtal i bastun?

50. Nåde Peking  

I det 50:e avsnittet av Podd Pa Dembo blir det het debatt kring huruvida det finns nåt som heter tur i fotboll. Elena minns tillbaka på när Tom Pettersson snodde en plattång, och Adam är lite kluven efter att ha lyssnat på en tränarintervju. Dessutom: Ett nytt quiz som gör SUCCÉ!

49. Han stoppar egen körv  

I det 49:e avsnittet av Podd Pa Dembo har Adam luskat fram ny info om Ammar Ahmeds medverkan i hjärnkontoret. Elena har hittat godbitar på Instagram som kan bli avgörande när podden ska bestämma favoritlag. Istället för citatquiz har Adam fixat en tävling som sätter Elenas kunskaper om danska tränare (och superkändisar) på prov. 

 

48. Snart åker vi  

I det 48:e avsnittet av Podd Pa Dembo så har Elena och Adam varit på Fotbollsgalan, och där kände Elena att hon snuvades på att få bryta ihop och gråta en skvätt. Adam funderar över om folk inte är liiiite för hårda mot Magnus Pehrsson. Dessutom har Elena identifierat vad som är fel på mänskligheten, och så står Adam inför ett mycket tufft val inför 2017.

47. Hjärnkontoret  

I det 47:e avsnittet av Podd Pa Dembo avslöjar Adam vilken som är Allsvenskans bästa match genom tiderna. Elena berättar vad som bekymrade henne under presentationen av Micke Stahre, och så säger Adam farväl till några spelare under dramatiska former. Dessutom: Ammar Ahmed har varit med i Hjärnkontoret!

0:00/0:00
Video player is in betaClose