Podd Pa Dembo

Podd Pa Dembo

Sweden

En podcast av Elena Lövholm och Oskar Månsson.

Episodes

50. Nåde Peking  

I det 50:e avsnittet av Podd Pa Dembo blir det het debatt kring huruvida det finns nåt som heter tur i fotboll. Elena minns tillbaka på när Tom Pettersson snodde en plattång, och Adam är lite kluven efter att ha lyssnat på en tränarintervju. Dessutom: Ett nytt quiz som gör SUCCÉ!

49. Han stoppar egen körv  

I det 49:e avsnittet av Podd Pa Dembo har Adam luskat fram ny info om Ammar Ahmeds medverkan i hjärnkontoret. Elena har hittat godbitar på Instagram som kan bli avgörande när podden ska bestämma favoritlag. Istället för citatquiz har Adam fixat en tävling som sätter Elenas kunskaper om danska tränare (och superkändisar) på prov. 

 

48. Snart åker vi  

I det 48:e avsnittet av Podd Pa Dembo så har Elena och Adam varit på Fotbollsgalan, och där kände Elena att hon snuvades på att få bryta ihop och gråta en skvätt. Adam funderar över om folk inte är liiiite för hårda mot Magnus Pehrsson. Dessutom har Elena identifierat vad som är fel på mänskligheten, och så står Adam inför ett mycket tufft val inför 2017.

47. Hjärnkontoret  

I det 47:e avsnittet av Podd Pa Dembo avslöjar Adam vilken som är Allsvenskans bästa match genom tiderna. Elena berättar vad som bekymrade henne under presentationen av Micke Stahre, och så säger Adam farväl till några spelare under dramatiska former. Dessutom: Ammar Ahmed har varit med i Hjärnkontoret!

46. Mitt tvångssyndrom  

I det högst spretiga 46:e avsnittet av Podd Pa Dembo ger sig Adam på det omöjliga uppdraget att tipsa alla klubbar om nyförvärv. Elena har fått sin OCD mättad, och är till det allsvenska avslutets ära lite transparent och listar fem fel hon begått under året. Dessutom: Olof Mellberg sätter fingret på sig själv, och så var det gött när Patrik Carlgren vevade.

45. Det var utomjordingar  

I det 45:e avsnittet av Podd Pa Dembo gästas Elena och Adam av superfavoriten Tommy Thelin. En gång för alla reder de ut det här med hårfärgen, och givetvis även faktaresistensen. Elena inspireras av Järnkaminerna, Adam tycker att Issam Jebali borde vara en större stjärna, och Tommy vet inte vad en GIF är. Dessutom: oväntade lovebombningar, och ett bitvis förutsägbart citatquiz. 

44. Bra på träning  

I det 44:e avsnittet av Podd Pa Dembo är kärleksbombningen framme igen, och den här gången är det Simon Lundevall som Elena och Adam ömmar för. För första gången i poddens historia backar någon från en rebus, och så får Elena påminna sig själv om att ta en match i taget. Dessutom avhandlas Östersunds FK:s förmåga att sätta sig själva i centrum.

43. Uno  

I det 43:e avsnittet av Podd Pa Dembo geggar Elena vidare i målvaktsträsket och Adam blir både rörd och upprörd. Två alldeles nybakade gräv levereras, ett nytt stulet segment presenteras och podden får internationellt erkännande. 

42. Mind blown  

I det 42:a avsnittet av Podd Pa Dembo gästas Elena och Adam av landslaget och IFK Norrköpings målvaktstränare Maths Elfvendal. Han bjuder på en och annan mindfuck gällande målvaktsspel, och ställer till med spontanquiz om varför målvakter gör som de gör vid straffar. Spoiler alert: Elena och Adam får noll poäng i quizet.

41. Nördigt godis  

I den 41:a avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Elena nästan ingenting om Alexander Isak och Adam berättar varför Simon Skrabb borde få samma chans som LeBron James. Båda minns dessutom tillbaka på fina barndomsminnen kopplat till fotboll. 

40. Helt sonika  

I det 40:e avsnittet av Podd Pa Dembo berättar Elena om sin komplicerade relation till Kalle Holmberg. Adam kärleksbombar Rawez Lavan, och en massa andra saker. De båda har gett upp grävandet, och redovisar istället andras gräv (som ändå är mycket bättre). Dessutom minns de tillbaka på sina bästa busringningar från Hassan.

39. En säljare på Media Markt  

I det 39:e avsnittet av Podd Pa Dembo är det uppförsbacke för Elena som är sjuk. Adam tjuvar till sig ett gräv och lanserar en ny tävling (som också är stulen). Elena pratar om gula kort kontra prestation och så tar hon tesen om Tveter och Nilsen till en helt ny nivå.  

38. Farfarsfigurer  

I det 38:e avsnittet av Podd Pa Dembo pratas det fejkade banderollstölder och framgrävda sluttabeller. Lyssnarnas input på bärselvan följs dessutom upp! Elena förhör Adam på en studie hon läst om fotboll, och Adam försöker sälja in att ett gäng tränare borde byta namn.

37. Who's your daddy?  

I det 37:e avsnittet av Podd Pa Dembo visar det sig att Adam har ett problematiskt förhållande till Elenas sista idol. Elena försöker driva igenom en tes kring Micke Stahre som Adam inte köper riktigt - och så tar de ut varsin bärselva. Elena råkar kalla Adam för Oskar en gång, men bara EN gång.

36. Är Tommy faktaresistent?  

I det 36:e avsnittet, som också är Oskars sista, gästas han och Elena av Adam Kalin. De försöker begripa var tusan uppgifterna om att Kjartansson är en tjurunge kommer från, och minns en tid då Henke Larsson var på väg att bli en mysfarbror. Dessutom får de en uppföljning på debatten kring Tommy Thelins hårfärg.

35. Auktoritetsproblem  

I det 35:e avsnittet av Podd Pa Dembo slår Elena och Oskar fast att en viss allsvensk spelare nog har auktoritetsproblem. Elena berättar vad alla bör göra på söndag istället för att titta på Stockholmsderbyt, och agerar dessutom konsumentupplysare. Oskar å sin sida, han är lite rädd för att bli besviken igen.

34. Stora famnen  

I det 34:e avsnittet av Podd Pa Dembo försöker Elena och Oskar givetvis rodda lite i regelverket kring avbrutna matcher och anmälda spelare. Elena berättar också om en målvakt som i sin nya klubb passar bättre än någon annan spelare någonsin passat i ett lag. Dessutom avhandlas guldstriden, och Oskar har träffat kungen.

33. Nannes nyhetsbrev  

I det 33:e avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Elena och Oskar om hur spelare bottnar (eller inte) i sina klubbars identiteter, och om att gå i enkla fällor. De slår också fast vilket som är det hittills märkligaste beslutet som tagits av en fotbollsspelare i Allsvenskan 2016. Dessutom berättar Oskar om när han prenumererade på Nanne Bergstrands nyhetsbrev.

32. Skitgubbar och skitklubb  

I det 32:a avsnittet av Podd Pa Dembo kärleksbombar Elena och Oskar Astrit Ajdarevic, och sen gör de väl i princip raka motsatsen med Ängelholms FF. Annat som avhandlas är Pelle Olsson, Marcus Rohdén och Totte Nyman. Och så berättar Elena en fnissig liten historia från Eksjöhus Cup.

31. Besara-testet  

 

I det 31:a avsnittet av Podd Pa Dembo vänder Oskar och Elena ut och in, och upp och ner, på ett krisande Hammarby. Elena har en teori om latenta pampkomplex, och så har Oskar funderat på det här med agenter. Dessutom avslöjas det varför Kalle Holmberg vore en perfekt värvning för IFK Norrköping.

 

0:00/0:00
Video player is in betaClose