Podden om välmående och balans i vardagen.

Podden om välmående och balans i vardagen.

Sweden

Jag heter Ulrika Danneryd Gustafsson och arbetar som coach och föreläsare. Den här podden handlar om välmående och balans i vardagen och heter precis som mitt företag - Mind My Business. Mina ledord är glädje, kunskap, fokus, och generositet.

Episodes

Avsnitt 11 What goes around comes around  

I dagens avsnitt pratar jag om viljan till ömsesidigt gott bemötande och vad som händer i oss när sociala normer bryts. Avsnittet handla helt enkelt om What goes around comes around. Känn er varmt välkomna, dra filten över er och mys en stund. Ulrika

Avsnitt 10 Resor & Kreativitet  

Få saker öppnar upp oss och gör att vi går utanför vår komfortzon som att resa. När vi reser och vågar gå utanför våra vardagliga ramar kommer vi lättare i kontakt med kreativitet. Men en resa behöver inte nödvändigt gå utåt, den kan även gå inåt. Vad händer med dig när du reser? Varmt välkomna till avsnitt nr 10: Resor & Kreativitet Ulrika

Avsnitt 9 FOKUS hela vägen  

Avsnitt 9 FOKUS hela vägen by Mind My Business Sthlm med Ulrika Danneryd Gustafsson

Avsnitt 8 Del 2 FLOW in ACTION  

I det här avsnittet pratar jag om Flow i görandet. Flow handlar om att bli medveten och använda sig av sina styrkor, våga utmana sig och i stort eller i smått, i ett gott syfte med sig själv och i sitt samspel med omgivningen. Flow gör livet meningsfull. Det som är meningsfullt upplever vi som ….lycka. Varmt välkomna!

Avsnitt 7 Flow del 1- LYCKA  

I det här avsnittet pratar jag om LYCKA. Essensen är att lycka inte är en slump och att vi kan bjuda in det i våra liv, men det kräver att vi aktivt tar ett beslut, att vi gör ett val. Tänk att våga ta ut lycka i förskott!

Avsnitt 6 Tillbaka till vardagen  

Många kan relatera till känslan av att känna olika grader av olust av att återgå till jobbvardagen eller för att ta steget ut i måndagstrafiken efter helgen för den delen. I det här avsnittet tar jag kort och gott upp ”inför-semesterns-slut-ångest” och ”söndagsångest”. Det finns faktiskt konkreta saker vi kan göra för att hjälpa oss själva att hantera den och till och med lindra den känslan. Varmt välkomna!

Avsnitt 5 Underbara semester...eller...  

Avsnitt 5 Underbara semester...eller... by Mind My Business Sthlm med Ulrika Danneryd Gustafsson

Avsnitt 4 Hur kan jag veta vad jag vill  

Idag talar jag om vad vi kan göra för att hitta till vår alldeles egna vilja och alla fördelar med att göra det. Välkomna

Avsnitt 3 Din inre dialog  

Hur ser din kommunikation ut...med dig själv. Har du satt den på autopilot eller har du en medveten strategi? I det här avsnittet pratar jag om varför den inre dialogen är så viktig och vad du kan göra för att stärka den. Välkomna!

Avsnitt 2 Rädsla för vad andra ska tycka  

I det här avsnittet pratar jag om rädsla för vad andra ska tycka och tänka om oss, rädslan för att bli kritiserad och hur man kan förhålla sig till det. Å nästa vecka blir ljudet ännu bättre, bra va;)

Avsnitt 1 Sätta igång  

Det här är det första avsnittet i podden om välmående och balans i vardagen och ämnet handlar om Att Sätta Igång. Varför är det ofta svårt och måste det vara det?

0:00/0:00
Video player is in betaClose