Podden

Podden

Sweden

Podcast by Podden

Episodes

13. #wifi  

I det 13:e avsnittet berättar Gustav om hur han var nära att bli hemlös. Vi diskuterar nyhetstorkan som råder i Sverige då Kanyes besök i Älmhult blir en stor nyhet. Vi avslöjar även våran Instagram takeover som vi hade under en veckas tid.

Podden 0

12. Tänk på mig!  

Avsnitt tolv är här! Kan ni räkna hur många gånger ordet brunk nämns i detta avsnitt? Det är alldeles för många gånger, men det kan vara värt att lyssna ändå. Gustav berättar som vanligt om sitt jobb och vi har en liten hemlis till er om ni lyssnar till slutet.

Podden 0

11. How to kill a sim  

I det elfte avsnittet av Podden pratar vi om personer som delar 10 år gamla artiklar på sociala medier. Vi tar reda på vilken typ av sim vi skulle vara och Dennis berättar om sitt speciella möte med Telenor-Sören.

Podden 0

10. How to eat Toblerone  

Det är jubileum! Vi har klarat oss igenom 10 avsnitt och det firar vi med att prata om hur man äter Toblerone på rätt sätt. Vi pratar om att gå på evenemang själv och att man berömmer folk alldeles för sällan.

Podden 0

9. #backaanna  

I det nionde avsnittet av podden pratar vi om Super Bowl och Anna Books stora sorg. Gustav berättar om hur han har kastats in i vuxenlivet ännu en gång.

Podden 0

Waitangi Day Special (English)  

Waitangi Day Special (English) by Podden

Podden 0

8. Bär & Hiv-Dennis  

I avsnitt åtta av Podden får vi höra uppföljaren på Gustavs kassaskåpsproblem. Dennis berättar om en utekväll som slutade med en märklig taxiresa och akuten.

Podden 0

7. Zlatan for president  

7. Zlatan for president by Podden

Podden 0

6. Gustavs talkshow  

6. Gustavs talkshow by Podden

Podden 0

5. Swedena  

Efter ett juluppehåll från Podden är vi tillbaka med ett extra långt avsnitt. Gustav har hunnit vara till både Thailand och Singapore där han har åkt med konstiga taxichaufförer, varit nära att dö och checkat av en punkt på sin bucket list. Musik: www.bensound.com

Podden 0

4. Låt stå!  

I det fjärde avsnittet av Podden minns vi den gamle krokodilen Schnappi som tog världen med storm för 10 år sedan. Vi tar upp frågan om det utrotningshotade "Låt stå" och hur patriotiska är vi svenskar egentligen? Musik: www.bensound.com

Podden 0

3. Brittisk skrattfest  

I det tredje avsnittet av podden pratar vi om brittiska tv-program som aldrig tagit sig till Sverige. Vi diskuterar om superstylisten Jonas Hallberg kan vara den enda personen som kan rädda Donald Trump efter hans senaste uttalanden. Musik: www.bensound.com

Podden 0

2. Man ska vara snäll  

I andra avsnittet av Podden tar vi reda på om tomten verkligen kommer från Nordpolen. Vi diskuterar Glenn Hyséns twitterkonto och kommer fram till att det alltid är bäst att vara snäll. Musik: www.bensound.com

Podden 0

1. Tribute to Elf  

I första avsnittet av podden reder vi ut om oxfile verkligen kommer från oxe eller inte. Vi diskuterar Sveriges landskapsgränser och vi tar oss friheten att utnämna en ny filmklassiker.

Podden 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose