Podografen - Vin till kaffet!

Podografen - Vin till kaffet!

Sweden

Jepson och Löfmark delar minst en flaska vin och gör top tre-listor med en gäst under mer eller mindre ordnade former. Podografen spelas in inför en livepublik på någon lämplig restaurang.

Episodes

Podografen #15 Kalle Lind  

Geniet Kalle Lind gästar oss på Nöjesteaterns scen och av en händelse så diskuterar vi vad som är den mest genomtänkta huvudbonaden, det ultimata dansbandsnamnet, den absolut sämsta svenska översättningen på en filmtitel. Vi hinner också med att prata om jävligt äcklig mat och dryck men vårt vin är fortfarande gott. Håll i hatten!

Podografen #14 Johannes Finnlaugsson  

Tillsammans med komikern och manusförfattaren Johannes Finnlaugsson löser vi en gång för alla Palmemordet! Utöver detta utser vi tidernas sämsta polischef och bästa tortyrredskap. Vi hinner också diskutera jävligt dåliga filmer. Håll i hatten!

Podografen #13 Josefin Johansson  

Än en gång sitter vi på Nöjesteaterns scen och hinkar vin. I detta avsnitt gästas vi av komikern Josefin Johansson och vi ger oss ut i världen för att hitta det konstigaste namnet på en stad. Ni kommer också att få höra riktigt dåliga imitationer på djurläten och få inspiration till bra leksaksköp. Håll i hatten!

Podografen #12 Jonatan Unge  

På Nöjesteaterns scen sitter vi i detta avsnitt med Jonatan Unge och reder ut vilken som är världens mest meningslösa sport, det sämsta ordspråket och den bästa fadersgestalten. Vi hinner också med att dricka vin i Villa Villekulla. Håll i hatten!

Podografen #11 Bob Hansson  

I detta avsnitt dricker vi vin med en livs levande poet, Bob Hansson. Vilket är det vackraste ordet i det tyska språket? Varför vill Bob vara en sjöko? Vem är den tredje smartaste superhjälten i världen? Allt detta, ett par glas rosé och rejäl dos folkbildning i vanlig ordning. Håll i hatten!

Podografen #10 Simon "Chippen" Svensson  

Komikern och radioprofilen Simon Svensson gästar oss på Nöjesteatern i Malmö. Vad borde Luke Skywalker använda kraften till? Vilken är världens bästa sekt? Vem är den störigaste personen i mediabruset? Om inte detta skulle vara nog så tar vi dessutom reda på vem Fita Bayisa och Kyle Kuk är. Håll i hatten!

Podografen #9 Nic Schröder  

I detta avsnitt befinner vi oss i Dronningens København tillsammans med Nic Schröder. Med ett danskt alkoholtempo reder vi ut vilket som är Danmarks snyggaste namn och bästa låt, vi förklarar också vad vi avskyr med sommaren. Dessutom genomför vi, det oerhört radiomässiga, en dansk ostprovning. Håll i hatten!

Podografen #8 Kristoffer "Kringlan" Svensson  

Med ett högt tempo och stort alkoholintag så avhandlar vi bland annat vilket som är tidernas bästa regentnamn, vilket som är det mest meningslösa djuret och vilket är det bästa språket, baserat på läte. Dessutom får vi reda på att vårt vin botar magkatarr och hur Kringlan friserar sitt kön. Håll i hatten!

Podografen #7 Anne Lundberg  

Vem blir årets julvärd? Vad äter Anne Lundberg på natten? Vilket utdött djur saknar vi mest? Detta och mycket annat får ni svar på när Anne Lundberg blir av med sin podoskuld i den mest folkbildande podden på marknaden!

Podografen #6 Oscar Zia  

Vilken är Oscars bästa raggningsreplik? Vilket var Lenins favoritinstrument? Vad tror Oscar finns i glassen Tip Top? Detta, ett gästspel från Lasse i The Ark och mycket annat bjuder vi på i detta avsnitt!

Podografen #5 Ola Selmén  

Vi dricker vin till kaffet med Ola Selmén och löser världsproblem som vad vi ska dansa kring på påsken, vad vi ska bli när vi blir stora och vilket fantasidjur som är fetast. Dessutom får vi reda på att The Ark har spelat nakna i Danmark.

Podografen #4 Sanna Persson  

I detta vin till kafferep så reder vi ut vem som är den intressantaste kändisen i världen, vilken är den ultimata apan och vem fan är Dr Mark Temperato?

Podografen #3  Hasse "Kvinnaböske" Andersson  

Hur ska Hasse vinna Melodifestivalen? Vilket är tidernas coolaste artistnamn? Vem bär världshistoriens ståtligaste skägg?

Allt detta, mycket annat och en fräckis bjuder detta avsnitt på!

Podografen #2 Anders "Ankan" Johansson  

Vad händer om man väcker en Clownfisk? Vilken är världens bästa uppfinning? Varför går människan på två ben?

Allt detta och mycket mer svarar vi och Anders "Ankan" Johansson på under mer eller mindre ordnade former.

Podografen #1 Sven Melander  

Hur blir man världens bästa ishockeyspelare? Vad sade Groucho Marx till Victor Borge? Vad händer när något hamnar under Bert Karlsson? 

Sven Melander kommer att berätta alla svaren samtidigt som Jepson och Löfmark delar en flaska vin inför en livepublik på Moccasin i Malmö.

0:00/0:00
Video player is in betaClose