PodStories

PodStories

Denmark

Menneskefortællinger i lyd

Episodes

#07 Lyset bliver anderledes  

PS #07 handler om erindring og om små ting, man bliver ved at huske. Historien er optaget i Hornslet, Sinai og København, men foregår i Kairo og en landsby i Afghanistan. Den prøver at indfange noget, der føles, som om det aldrig rigtig har fundet sted. Historien og musikken er lavet af Jakob Dybro Johansen.

#06 Vampyr  

Simon Shine ved rigtig meget om et særligt mystisk og uhyggeligt emne. Vampyrer. Eller som han kalder dem: ”Kindred the Embraced”. I PS 6 fortæller ham om alle mulige forskellige vampyrroller, han har opfundet gennem årene, og han tager os med hen til nogle andre vampyrfreaks for at spille rollespillet ”Vampire”. Historien er lavet af Andrea Aagaard med musik af Alexander Holm.

#05 Pouls muskler  

Siden Poul i 1961 så den amerikanske bodybuilder Steve Reeves spille Hercules på det store lærred, har han været hooked på bodybuilding. Men hvordan begår man sig i de store bøffers sport, når man er en lille, spinkel fyr? Historien er lavet af Anne Jeppesen og mixet af Ole Fugl Hørkilde.

#04 Sigtet 2:2  

Har du været i detentionen? Det havde Merete heller ikke før denne nat. Hør fortsættelsen af Sigtet. Historien er lavet af Kerstin Øhlenschlæger. Mix af Ole Fugl Hørkilde og musik af Jakob Dybro Johansen.

#03 Sigtet 1:2  

Hun sov stille ind. Det er sådan nogle ord, vi er vant til at læse når nogen er døde. Men nogen gange er det bare ikke sådan, det sker i virkeligheden. Her er Meretes fortælling om det døgn hendes moder døde, og hun selv blev sigtet for drab. Historien er lavet af Kerstin Øhlenschlæger. Mix af Ole Fugl Hørkilde og musik af Jakob Dybro Johansen.

#02 Jonas er på Barsel  

Vesterbro i København. Hjemsted for ludere og lommetyve, unge studerende og moderne børnefamilier. Her bor også Jonas og Katrine med deres baby Matilda. Jonas er på barsel. Det er hårdere end han havde forventet. Historien er lavet af Jane Mejdahl. Mix af Ole Fugl og musik af Jakob Dybro Johansen.

#01 Elinor Infreds virkelighed  

Hvordan forstås frihed når man er 82 år gammel? Og kan man stadig være forfængelig? Har du også en yndlingstanke om at dø? Mød Elinor Infred i kjoleforretningen på Nørrebro. Historien er lavet af Rebecca Bannor-Addae. Mix af Ole Fugl og musik af Jakob Dybro Johansen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose