Power Talks met Janneke Stielstra

Power Talks met Janneke Stielstra

The Netherlands

Janneke Stielstra interviewt wekelijks succesvolle ondernemers. Succes | ondernemen | gewoonten | motivatie | mindset | brein www.jannekestielstra.nl

Episodes

55 Judith Webber: van hokjes naar puzzelstukjes  

Judith Webber is eigenaar van PureHuman en ziet het als haar missie om de wereld puurder te maken. In deze Power Talk praten we over intuïtie, zelfzorg 3.0, hoogsensitiviteit en een revolutie in persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling Wie is Judith Webber? Judith Webber haar missie is de wereld puurder te maken. Heel haar leven is ze gefascineerd door puurheid. Zij schreef verschillende boeken waaronder: Laat jezelf zien! Tips voor puur ondernemen Kies en ze kiezen jou. Een praktische gids op pure keuzes te maken Klik hier om de shownotes te ontvangen Wat ga je tijdens deze podcast leren? Wat betekent succes voor Judith Webber? Welke levenslessen heeft Judith van haar ouders mee gekregen? Hoe zorg je voor zelfzorg 3.0? Hoe gebruik je hooggevoeligheid als kracht? 55 Power Talks: Judith Webber Wat heb je gemist? In aflevering 54 was Todd Herman te gast. Todd Herman is zeer gepassioneerd, gefocust en gedreven. Hij begon zijn carrière in het begeleiden van topsporters en Olympische spelers. Hij is expert in high performance coaching. Naast top sporters helpt hij nu ook ondernemers met hun performance zodat jouw inkomen, jouw impact en onafhankelijkheid groeit. Wat kan je leren van deze top coach op het gebied van high performance. In deze Power Talk praten we over mindset in de praktijk, de power of scripting en Todd zijn ochtendritueel. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende Power Talk spreek ik met tante Koos. Dit is een heel bijzonder persoonlijk interview. Zij is de meest moderne vrouw op leeftijd die ik heb gekend. Een mooi, warm en ondernemend mens. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist. Instructies voor:       Iphone     Android      Windows Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Judith Webber interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

54 Todd Herman: Mindset in de praktijk  

Todd Herman is CEO van ORMIT. Volgens OPZIJ en the next women behoort zij tot de top 10 meest invloedrijke vrouwelijke ondernemers. In deze Power Talk praten we over intuïtie, nieuw leiderschap, bevlogenheid en hoe je het beste uit jezelf haalt. Wie is Todd Herman? Hetty van Ee is CEO van de ORMIT group. ORMIT is specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling. Meerdere malen won Hetty van Ee en ORMIT prijzen. In de missie van ORMIT staat dat ze het beste, leukste en succesvolste bedrijf willen zijn. Hetty van Ee kreeg kritiek op het woord leukste. Plezier in je werk is niet soft! In deze Power Talk zoek uit hoe ORMIT het verschil maakt.   In het interview zegt Hetty: "het is bijna zingevend wat we doen". Levenskunst komt uitgebreid aanbod. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Wat betekent succes voor Todd Herman? Hoe breng je mindset in praktijk? Hoe ziet Todd Herman zijn ochtend ritueel eruit? Welke 3 vragen dien je elke avond te stellen?   54 Power Talks: Todd Herman Boekentip over levenskunst: Over levenskunst - Joep Dohmen Wat heb je gemist? In aflevering 53 was Hetty van Ee te gast. Hetty van Ee is CEO van ORMIT. Volgens OPZIJ en the next women behoort zij tot de top 10 meest invloedrijke vrouwelijke ondernemers. In deze Power Talk praten we over intuïtie, nieuw leiderschap, bevlogenheid en hoe je het beste uit jezelf haalt. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende Power Talk spreek ik met een man. Hij is zeer gepassioneerd, gefocust en gedreven. Hij begon zijn carrière in het begeleiden van topsporters en Olympische spelers. Hij is expert in high performance coaching. Naast top sporters helpt hij nu ook ondernemers met hun performance zodat hun inkomen, hun impact en onafhankelijkheid groeit. In de volgende Power Talks is Todd Herman mijn gast. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist. Instructies voor:       Iphone     Android      Windows Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Hetty van Ee interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

53 Hetty van Ee: Lessen van één van de meest invloedrijkste vrouwelijke onderneemsters  

Hetty van Ee is CEO van ORMIT. Volgens OPZIJ en the next women behoort zij tot de top 10 meest invloedrijke vrouwelijke ondernemers. In deze Power Talk praten we over intuïtie, nieuw leiderschap, bevlogenheid en hoe je het beste uit jezelf haalt. Wie is Hetty van Ee? Hetty van Ee is CEO van de ORMIT group. ORMIT is specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling. Meerdere malen won Hetty van Ee en ORMIT prijzen. In de missie van ORMIT staat dat ze het beste, leukste en succesvolste bedrijf willen zijn. Hetty van Ee kreeg kritiek op het woord leukste. Plezier in je werk is niet soft! In deze Power Talk zoek uit hoe ORMIT het verschil maakt. In het interview zegt Hetty: "het is bijna zingevend wat we doen". Levenskunst komt uitgebreid aanbod. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Welke lessen kunnen ondernemers leren van het leiderschapsprogramma van ORMIT? In hoeverre speelt intuïtie een rol voor Hetty van Ee? Hoe levert ORMIT nieuwe leiders af? Wat is de raad van meedenkers? Hoe ziet Hetty van Ee haar ochtend ritueel eruit? Wat zijn belangrijkste levenskunst lessen? 53 Power Talks: Hetty van Ee Boekentip over levenskunst: Over levenskunst - Joep Dohmen Wat heb je gemist? In aflevering 52 was Jay Papasan te gast. Vorige zomer las ik dit boek voor het eerst. Weinig boeken hebben zoveel indruk op mij gemaakt. Ik ben dan ook super blij dat ik Jay Papasan heb mogen interviewen. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende Power Talk spreek ik met een man. Hij is zeer gepassioneerd, gefocust en gedreven. Hij begon zijn carrière in het begeleiden van topsporters en Olympische spelers. Hij is expert in high performance coaching. Naast top sporters helpt hij nu ook ondernemers met hun performance zodat hun inkomen, hun impact en onafhankelijkheid groeit. In de volgende Power Talks is Todd Herman mijn gast. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist. Instructies voor:       Iphone     Android      Windows Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Hetty van Ee interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

52 Jay Papasan: Doe één ding  

Jay Papasan is auteur van het book The ONE Thing. Dit boek is inmiddels vertaald in 27 landen, in het Nederlands is het bekend onder de titel "Doe één ding". Tegenwoordig krijg je een enorme stortvloed aan informatie over je heen. In deze Power Talk ontdek je het geheim hoe je succesvol wordt door het stellen van die ene vraag, waardoor je je op dat ene belangrijkste ding gaat concentreren. Wie is Jay Papasan? Jay Papasan zijn ene ding is schrijven. Hij schreef verschillende boeken. Hij schreef onder andere The Millionaire Real Estate Investor en Doe één ding. Jay Papasan en zijn mede schrijver Gary Keller deden maar liefs vijf jaar onderzoek voordat ze het boek The ONE Thing schreven. Vorige zomer las ik dit boek voor het eerst. Weinig boeken hebben zoveel indruk op mij gemaakt. Ik ben dan ook super blij dat ik Jay Papasan heb mogen interviewen. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Wat is de belangrijkste focusvraag? Hoe stel je de juiste doelen? Hoe maak je goede keuzes? Waarom zijn gewoonten aanleren zo lastig? 52 Power Talks: Jay Papasan Boekentip The ONE Thing Wat heb je gemist? In aflevering 51 was Henkjan Smits te gast. Henkjan Smits is bekend van het programma Idols waar hij jarenlang jurylid was. Zoals hij zelf zegt: 50 procent van de Nederlanders heeft nog steeds een schurft hekel aan hem. Terecht? In deze Power Talk praten we over de X-factor, talenten, jezelf zijn en omgaan met tegenslagen. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Hetty van Ee mijn gast. Hetty van Ee is CEO van ORMIT. Volgens opzij en the next women behoort zij tot de top 10 meest invloedrijke vrouwelijke ondernemers. ORMIT group is specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling. Ik spreek met Hetty over intuïtie, nieuw leiderschap, bevlogenheid en hoe je hetzelfde uit jezelf haalt. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist. Instructies voor:       Iphone     Android      Windows Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Jay Papasan interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

51 Henkjan Smits: Ontdek je eigen X Factor  

Henkjan Smits is bekend van het programma Idols waar hij jarenlang jurylid was. Zoals hij zelf zegt: 50 procent van de Nederlanders heeft nog steeds een schurft hekel aan hem. Terecht? In deze Power Talk praten we over de X-factor, talenten, jezelf zijn en omgaan met tegenslagen. Wie is Henkjan Smits? Henkjan Smits begon zijn mediacarrière in 2002, toen was hij juryvoorzitter bij het TV-programma Idols. Dit was het begin van een lange reeks TV-programma’s waarin hij gejureerd heeft, en deelnemers begeleid heeft om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik had van Henkjan het beeld van een wat botte negatieveling van Idols. In deze podcast leer ik Henkjan op een andere manier kennen. We hebben het over jezelf zijn, talent en waarom hij zegt waar het op staat. Minder bekend is dat Henkjan Smits ook zijn eigen bureau in talentontwikkeling heeft. Hier maakt hij artiesten van managers en ondernemers. Zijn grootste drijfveer in zijn leven is mensen stimuleren en inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Henkjan heeft een mooie combinatie gevonden van zijn twee passies; mensen inspireren en entertainen. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe ontdek je je X-factor? Wat is de gouden tip om met tegenslag om te gaan? Wat hebben de gevolgen van kanker Henkjan Smits gebracht? Hoe kan je social media beter inzetten? Wat betekent succes voor Henkjan Smits? Wat is belangrijker voor succes authentiek zijn of consistentie? 51 Power Talks: Henkjan Smits Boekentips Reset - de negen stappen om in beweging te komen - Erik Jan Koedijk Natuurlijke leider - Mark van Vugt Wat heb je gemist? In aflevering 50 was Lisa Portengen te gast. In deze Power Talk praat ik met Lisa over een cursus in wonderen, succes in de liefde, keuzes maken en ondernemen. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Jay Papasan mijn gast. Jay is schrijver van het boek het ene ding, the One Thing. Ik vind het 1 van de beste boeken die ik recent heb gelezen. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist. Instructies voor:       Iphone     Android      Windows Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Henkjan Smits interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

50 Lisa Portengen: Smart&Sexy  

Lisa Portengen is een Nederlandse actrice en ondernemer. Het is haar missie om vrouwen te inspireren om meer uit het leven te halen. In deze Power Talk praten we over een cursus in wonderen, succes in de liefde, keuzes maken en ondernemen. Wie is Lisa Portengen? Lisa Portengen is geboren in Amsterdam en studeerde af aan de Kleinkunstacademie. Acht jaar lang had zij haar eigen evenementenbureau. Ze bedacht concepten voor het bedrijfsleven, ontwikkelde De Musicalworkshop en gaf sales, communicatie en presentatietrainingen. Ze werkte jaren mee met het (nieuwe denken) initiatief ‘Durftevragen’. Tussendoor bleef ze acteren en speelde in series. films en tv commercials. In 2012 was zij nog te zien met een rol in Goede tijden, Slechte tijden. Sinds 4 jaar is zij de oprichtster van de lifestyle Smart&Sexy. Daar komt alles samen. Daar kan zij al haar talenten in kwijt. Haar lievelingsboek is een cursus is wonderen. Zij schreef ook een boek: het regent geluk. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe blijf je dicht bij jezelf? Hoe maak je liefdevolle keuzes? Wat is het verhaal achter de twee pleisters? Hoe word je succesvol in de liefde? Hoe betover je je man en het nog leuk vind ook? In de podcast praten we over gewoonten. Wil je hier meer over lezen bekijken dan de onderstaande blogs. Triggers Hoe leren je hersenen 50 Power Talks: Lisa Portengen Boekentips Het regent geluk - Lisa Portengen Zeven spirituele wetten van succes - Deepak Chopra Meer infomatie over: Lisa Portengen Smart&Sexy Het regent geluk Lisa heeft zich laten inspireren door het boek een cursus in wonderen. Ze haakte af en gaf het boek zelfs weg. Jaren later kwam het boek weer op haar pad. Ze besloot om de 100 dagen feel good challenge te gaan doen. Haar challenge was om het boek een cursus in wonderen te gaan lezen. Ze ging op zoek op het internet wie kan mij helpen? Zij kreeg hulp van Koos Janson. Zij hebben 100 dagen elke ochtend gebeld. De gesprekken vind je terug in het boek het regent geluk. https://www.youtube.com/watch?v=L2JpgXgFAP0 Actie Ga voor de spiegel staan en zeg ik hou mijzelf. Tip lees ook spiegelwerk van Louise Hay. Wat heb je gemist? In aflevering 49 was Albert Sonnevelt te gast. Albert Sonnevelt is psycholoog, ondernemer en expert op het gebied van duurzame vitaliteit. Met als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren voor een leven zonder stress. In deze Power Talk praten we over het ondernemerschap, vitaliteit, het belang van processen en geraakt worden. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Henkjan Smits mijn gast. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist. Instructies voor:       Iphone     Android      Windows Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Lisa Portengen interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

49 Albert Sonnevelt: Raken en geraakt worden  

Albert Sonnevelt is psycholoog, ondernemer en expert op het gebied van duurzame vitaliteit. Met als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren voor een leven zonder stress. In deze Power Talk praten we over het ondernemerschap, vitaliteit, het belang van processen en geraakt worden. Wie is Albert Sonnevelt? Albert Sonnevelt is al 20 jaar toonaangevend psycholoog, business (executive) coach en spreker over stress, burnout, geluk en vitaliteit! Albert heeft de Sonnevelt Opleidingen opgezet. In 2014, 2015 en 2016 is de Sonnevelt Academie verkozen tot de Beste Opleider van Nederland. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe word je van mappen vullende ondernemer naar beste opleider van Nederland? Wat is Albert Sonnevelt zijn why? Wat was voor Albert in zijn begin jaren de bottle neck in zijn bedrijfsgroei? Wat is het het geheim van vitaal oud worden? Welke eerste hulp kan je inzetten bij keuze stress? Welke dagelijkse succes rituelen en gewoonten heeft Albert om te blijven groeien. 49 Power Talks: Albert Sonnevelt Boekentips De one thing - Garry Keller en Jay Papasan (in aflevering 52 spreek ik met Jay Papasan auteur van dit geweldige boek) De levenscode - Albert Sonnevelt Wat heb je gemist? In aflevering 48 was Cameron Herold te gast. Cameron Herold heeft verschillende bedrijven van meer dan 100 miljoen opgezet. Hij helpt bedrijven met de eenvoudigste weg naar exponentieel succes. In deze Power Talk praten we over hoe verdubbel je je bedrijf en wat zijn de gewoonten die Cameron gebruikt. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Lisa Portengen mijn gast. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Albert Sonnvelt interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

48 Cameron Herold: Verdubbel je bedrijf met een Vived Vision  

Cameron Herold heeft verschillende bedrijven van meer dan 100 miljoen opgezet. Hij helpt bedrijven met de eenvoudigste weg naar exponentieel succes. In deze Power Talk praten we over hoe verdubbel je je bedrijf en wat zijn de gewoonten die Cameron gebruikt. Hoe ik met deze man in contact ben gekomen is al een verhaal op zich. Daar over zo meer. Wie is Cameron Herold? Cameron Herold komt uit Canada. Hij is een super expert als het gaat om bedrijfsgroei. Hij begeleid zijn klanten om hun winst te verdubbelen in slechts drie jaar of minder. Hij is het brein achter exponentiële groei van honderden bedrijven. Cameron is het best bekend als de drijvende kracht achter de spectaculaire groei van 1-800-GOT-JUNK. Hij coacht onder andere Joe Polish van de populaire podcast I love marketing. Rich Karlgaard van Forbes Magazine noemt hem de beste spreker die hij ooit heeft gehoord. Cameron Herold bij TED-x Laten we kinderen opvoeden tot ondernemers. https://www.youtube.com/watch?v=blILB8ExRi0 Wat ga je tijdens deze podcast leren? Welke super waardevolle lessen kan je leren van TOP sporters? Wat zijn de stappen om je eigen vived vision te maken? Welke bedrijven geven Cameron Herold echt inspiratie? Hoe Cameron Herold ADD heeft omgezet in een kracht? Welke succes gewoonten heeft Cameron Herold? Hoe heb ik Cameron Herold leren kennen? Een sterk staaltje toevalligheid, noem het synchronicity. Het is zaterdag, het einde van de middag, de kids spelen buiten en ik zit wat te snacken of facebook. Ik heb recent Hal Elrod in mijn podcast mogen interviewen en ik ben erg enthousiast over de Miracle Morning. Ik zoek Hal Elrod op en kijk wie hij in zijn vriendenkring heeft, misschien ken ik wel iemand. Ik ken niemand maar zonder echt er bij na te denken klik ik op een naam. En vraag mij niet waarom ik klik op zijn naam. Ik geef aan dat ik super enthousiast ben over de Miracle Morning en vraag wat zijn ochtend ritueel is. Wat blijkt ik heb op de co auteur geklikt van het nieuwe boek van Hal Elrod, de Miracle Morning for entrpreneurs. We chatten wat op en neer en ik denk ik probeer het gewoon en vraag of hij in mijn podcast wil komen. En yes dat wil hij. Pas naderhand ben ik gaan kijken wie deze man eigenlijk precies was. Super dat ik hem heb mogen interviewen. Echt een aanrader en je ontvangt hele waardevolle lessen. Veel plezier!! 48 Power Talks: Cameron Herold Wat heb je gemist? In aflevering 47 was  Jan Bommerez te gast. In deze Power Talk praten we over hoe je je potentieel kunt bevrijden, loslaten, energie en flow. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Albert Sonnevelt mijn gast. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Cameron Herold interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

47 Jan Bommerez: Loslaten, energie en flow  

Jan Bommerez is schrijver, trainer en inspirator. Het meeste werk van Jan richt zich op de onderwerpen flow en transformatie. Op jonge leeftijd haalde hij Tom Peters naar Nederland en België. In deze Power Talk praten we over hoe je je potentieel kunt bevrijden, loslaten, energie en flow. Transformeren kan alleen maar als je bereid en in staat bent om los te laten. Ik heb een tijdje geleden een workshop loslaten via Jan Bommerez gevolgd. Dit heeft mijn manier van denken echt veranderd. Nog steeds wat in verwarring heb ik het voorrecht om hem te mogen interviewen. Jan Bommerez is echt een student van het leven. Ik heb genoten van het interview, ik hoop jij ook. Wie is Jan Bommerez? Jan Bommerez woont sinds 1995 in California. Hij geeft lezingen over het menselijk potentieel. Hij schreef verschillende boeken waaronder "Minder moeten, meer flow", "Kun je een rups laten vliegen"en Flow en de kunst van het zakendoen. Jan Bommerez stelt zich voor https://www.youtube.com/watch?v=uWNIgi8Qkmc In 2013 gaf hij ook een TED talk Jan Bommerez bij TED-x https://www.youtube.com/watch?v=7P5rB_oi1t0 Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe kom je in de flow? Hoe kan je echt je potentieel benutten? Welke lessen leerde Jan van Napoleon Hill? Hoe kreeg Jan het voor elkaar om Tom Peters naar Nederland en België te halen? Hoe kom je terug op je natuurlijke pad? 47 Power Talks: Jan Bommerez Over transformatie en de dialoog https://www.youtube.com/watch?v=0ozwoFMUWGc Meer informatie over Jan Bommerez. Boeken tip: Zeven eigenschappen van effectief leiderschap Wat heb je gemist? In aflevering 46 was  Jos Burgers te gast. In deze Power Talk praten we over klantgerichtheid, hoe word je steeds beter en wat is het geheim om echt goed te spreken? Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering praat ik met Cameron Herold gast. Cameron heeft verschillende bedrijven van meer dan 100 miljoen opgezet. Hoe ik met deze man in contact ben gekomen is al een verhaal op zich. Daar over volgende week meer. Hij coacht onder andere Joe Polish van de populaire podcast I love marketing. Rich Karlgaard van Forbes Magazine noemt hem de beste spreker die hij ooit heeft gehoord. Hij helpt bedrijven met de eenvoudigste weg naar exponentieel succes. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Jan Bommerez interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

46 Jos Burgers: Eén fan per dag  

Jos Burgers schreef vier keer een managementboeken van het jaar. Hij is een veel gevraagd  spreker. In deze Power Talk praten we over klantgerichtheid, hoe word je steeds beter en wat is het geheim om echt goed te spreken? Wie is Jos Burgers? Jos Burgers is volgens Managementboek Magazine de bestverkopende managementauteur van Nederland. Hij schreef o.a. Klanten zijn eigenlijk net mensen, Hondenbrokken en Gek op gaten. Hij omschrijft zich zelf als een controlfreak en zekerheidszoeker. Toen hij een klein jongetje was wilde hij postbode worden. Hij is nog steeds een beetje de postbode die zijn boodschappen achterlaat. Zijn nieuwste boek is: Eén klant per dag. Doe 1 keer per dag iets bijzonders voor je klanten . Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe werd Jos Burgers van docent ondernemer? Hoe word je een goed betaald spreker? Waarom je nooit klanttevredenheidsonderzoeken moet doen? Hoe word je steeds beter? Hoe maak je één fan per dag? 46 Power Talks: Jos Burgers Geef nooit korting https://www.youtube.com/watch?v=u9fTnsgTtJY Meer informatie over Jos Burgers. Tips boeken: Tot hier en nu verder Verbaal meesterschap Hoe krijg ik ze zo ver - Jan van Zetten Wat heb je gemist? In aflevering 45 was  Jacqueline Zuidweg te gast. In deze Power Talk hebben we het over schulden. Wat te doen bij tegenwind? Welke cijfers zijn essentieel om ALTIJD beschikbaar te hebben? Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering praat ik met Jan Bommerez te gast. Jan Bommerez schreef o.a. het boek de Flow en de kunst van het zakendoen. Kleine kinderen zijn meestal in flow. Flow is een natuurlijke staat. Hoe kom je weer terug in die staat? Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Jos Burgers interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

45 Jacqueline Zuidweg: Ik zit in de schulden  

Jacqueline Zuidweg zit in de schulden. Jacqueline Zuidweg is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V., mede-initiatiefnemer van MKB Doorstart.nl én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Zij wil het het taboe op financieel falen door ondernemers doorbreken. 70% van de ondernemers stopt binnen 3 jaar en 20% van de ZZP'ers zit in de schulden. Ja we beginnen lekker positief deze keer ;-). Gelukkig valt er heel veel leed te voorkomen als je je kop niet in het zand steekt. Deel je problemen en je bent al halverwege de oplossing Wie is Jacqueline Zuidweg? Jacqueline Zuidweg is oprichter/directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland). Zij is sinds 1994 ondernemer, veelgevraagd spreker, presentator, schrijver en gastdocent. Haar enthousiasme over het ondernemerschap (ook met tegenwind!), de financiële educatie van kinderen en de combinatie ondernemerschap en gezin, werkt aanstekelijk. Zij en haar bedrijf probeert faillissementen te voorkomen en schade te beperken door de vooroordelen over financieel falen van ondernemen weg te nemen. Als klein meisje wilde Jacqueline vooral rijk en beroemd worden en voor de rest had ze geen idee. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Wat te doen bij tegenwind? Hoe ziet Jacqueline Zuidweg haar ochtend ritueel eruit? Welke cijfers zijn essentieel om ALTIJD beschikbaar te hebben? Welke wijze lessen leert Jacqueline Zuidweg van oudere mensen? 45 Power Talks: Jacqueline Zuidweg Meer informatie over: Jacqueline Zuidweg Zuidweg & Partners MKB Doorstart MKB doorstart MKB Doorstart.nl is dé portal voor in de kern gezonde MKB-ondernemingen / ZZP’ers met dreigende (financiële) problemen. Door in een vroeg stadium hulp te bieden, wil MKB Doorstart.nl onnodige bedrijfsbeëindigingen voorkomen. Vallen opstaan en weer doorgaan https://www.youtube.com/watch?v=S7wS4cZqZE4 Actie Luister naar je gevoel Zorg dat je goede mensen om je heen hebt Deel je problemen en je bent al halverwege de oplossing Aanrader boeken Vallen opstaan en weer doorgaan Geldboek voor ondernemers Wat heb je gemist? In aflevering 44 was  Nicole Offenberg te gast. In deze Power Talk hebben we het over krachtige keuzes maken, verlangen en groeipijnen. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering praat ik met Jos Burgers. Jos Burgers is een veel gevraagd spreker. Hij heeft vele bestsellers geschreven o.a. Klanten zijn eigenlijk net mensen, Hondenbrokken en Gek op Gaten. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Jacqueline Zuidweg interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

44 Nicole Offenberg: Een fluweel zachte aanpak met af en toe een linkse directe  

Nicole Offenberg is innerpreneur, raadgever, organisatieadviseur, creatief ontstopper, coach, praktisch idealist en ondernemer sinds 2006. In deze Power Talk hebben we het over krachtige keuzes maken, verlangen en groeipijnen. Wie is Nicole Offenberg? Nicole Offenberg helpt jou om krachtige keuze te maken. Een klant omschreef haar eens als: Nicole heeft een fluweel zachte aanpak met af en toe een linkse directe. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe ging Nicole van ambtenaar naar ondernemerschap? Waarom was de start van Nicole haar bedrijf heftig? Wat is de Nicole Offenberg manier van werken? Hoe ga je van loondienst "werken"naar je eigen manier van werken? Wat is Nicole haar ochtend ritueel? Wat zijn voor Nicole de pareltjes van succes? 44 Power Talks: Nicole Offenberg Meer informatie over Nicole Offenberg Actie Hoe wil jij je eigen ondernemerschap invullen? Wat wil je ervaren? Onderzoek je eigen vrijheid en wat betekent vrijheid voor jou? Waar ga je van kwispelen? Wat is nou echt echt jouw verlangen? Zet de grootst mogelijke stap als het ga Aanrader boeken Playing Big 7 eigenschappen van effectief leiderschap Het plan van je verlangen Wat heb je gemist? In aflevering 43 was  Rachella Martina te gast. In deze Power Talk praten we over de kracht van bloggen, vaste gewoonten en het moederschap. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering praat ik met een vrouw die in de schulden zit. Ik spreek met niemand minder dan Jacqueline Zuidweg, zakenvrouw van het jaar. Zij helpt ondernemers met tegenwind. Haar enthousiasme over ondernemerschap is aanstekelijk. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Nicole Offenberg interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

43 Rachella Martina: Waarom is een blog een must have voor jouw bedrijf?  

Rachella Martina is blogstrateeg. Als blogstrateeg helpt zij vrouwelijke ondernemers met een succesvolle zakelijke blog strategie. In deze Power Talk praten we over de kracht van bloggen, vaste gewoonten en het moederschap. Wie is Rachella Martina? Rachella Martina werkte in de televisiewereld en is in 2010 in de online marketing branche gerold. Tijdens deze periode heeft zij opdrachtgevers mogen helpen voor een campagnebudget van €500 tot de grote A-merken met een online mediabudget van €300.000 per jaar. Begin 2014  heeft zij de Blogger Community Nederland opgericht. De Facebook- groep is in minder dan een jaar tijd gegroeid naar meer dan 1.100 bloggers. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Waarom is een blog een must have voor jouw bedrijf? Wat is de kracht van bloggen? Hoe run je een succesvolle blog? Wat zijn de voordelen van ondernemen en het moederschap? Favoriete podcast van Rachella Martina: Brendon Burchart School of Greatness Power Talks met Janneke Stielstra ;-) 44 Power Talks: Rachelle Martina Meer informatie over Rachella Martina Actie Start een blog!! Wat heb je gemist? In aflevering 43 was  Elisabeth Griffioen te gast. In deze Power Talk praten we over de kracht van video, hoe maak je een video, wat is de overeenkomst tussen filmpjes en pannenkoeken. Waarom techniek eigenlijk nooit het probleem is maar wat dan wel? En hoe ga je daar mee om? Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Nicole Offenberg te gast. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Rachella Martina interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

42 Elisabeth Griffioen: Filmpjes zijn net pannenkoeken  

Elisabeth Griffioen is videomentor voor ondernemers met een mening. Zij werkte eerst bij de televisie en omarmde toen het internet. In deze Power Talk praten we over de kracht van video, hoe maak je een video, wat is de overeenkomst tussen filmpjes en pannenkoeken. Waarom techniek eigenlijk nooit het probleem is maar wat dan wel? En hoe ga je daar mee om? Wie is Elisabeth Griffioen? Elisabeth Griffioen is DE videovakvrouw. Zij helpt je om zichtbaar en vindbaar te worden met video. 20 jaar geleden begon Elisabeth als stagiair bij de televisie. Zij had een droom. Regisseur worden, creatief zijn, mensen blij maken met mooie programma’s. Zij begon in de montage, zij keek de kunst af bij meer ervaren collega’s. zij werd regisseur, eindredacteur, ontwikkelde concepten. Zij reisde de halve wereld over, interviewde honderden mensen, en zat uren, dagen en nachten in de montage. Zij omarmde het internet op het moment dat ze een kind kreeg. Ze kwam er achter dat het internet een veel betere plek is om creatief te zijn. Omdat je er vrij bent. En omdat je er een heleboel meer effect kunt hebben met je eigen video dan met een tv-programma. Quote: "The difficult thing is that vulnerability is the first thing I look for in you and the last thing I'm willing to show you. In you, it's courage and daring. In me, it's weakness." Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe maak je zelf super snel en simpel een video? Hoe lang mag een video duren? Waarom techniek nooit het probleem is maar wat dan wel? Welke ondernemerstips heeft Elisabeth als je heel snel groeit? Boeken tip voor ondernemers die snel groeien: de DIP van Seth Goddin De podcast over Oei ik groei met Alex van Ginneken kan je hier terug luisteren. 42 Power Talks: Elisabeth Griffioen Meer informatie over Elisabeth Griffioen Actie Start before you are ready. Pak de kansen als ze zich voordoen. Maak een video over jezelf, stel jezelf voor. Wat maakt jou uniek? Plaats een link onderaan deze blog waar we jouw video kunnen bewonderen. Wat heb je gemist? In aflevering 41 was  Hilde Backus te gast. In deze power talk hebben we het over ontdek je talent, plezier, succes, wandelcoaching en de enorme impact van wandelen. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Rachella Martina te gast. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Elisabeth Griffioen interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

41 Hilde Backus: Met wandelen je brood verdienen  

Hilde Backus verdient al wandelend haar geld en doet wat ze het liefste doet. Zij is wandelcoach en zij ontwikkelde de Wandelcoach Opleiding. In deze power talk hebben we het over ontdek je talent, plezier, succes, wandelcoaching en de enorme impact van wandelen. Wie is Hilde Backus? Hilde Backus is als psycholoog gespecialiseerd in wandelcoachen. Zij coachte, al wandelend, meer dan zevenhonderd professionals naar helderheid in de unieke combinatie van talenten, wensen en drijfveren. Zij schreef het wandelcoachboek 'Op weg naar Plezier in je werk' en zij ontwikkelde de Wandelcoach Opleiding waarvan ze dit jaar de 17e groep verwelkomt. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe heeft bloggen voor Hilde Backus het verschil gemaakt? Hoe word je wandelcoach? Wat zijn de verrassende voordelen van wandelen? Hoe ga je om met ondernemersgroei? Door wie laat Hilde Backus zich inspireren? Welke gewoonten raad Hilde Backus aan om dag dagelijks te doen wat echt levensveranderend is? Genoemde podcast: Interview met Laura Babliowsky Interview met Alex van Ginneken 41 Power Talks: Hilde Backus Meer informatie over Hilde Backus Aanrader boeken Boek Hilde Backus: Op weg naar plezier in je werk Nooit meer te druk Wat heb je gemist? In aflevering 40 was  Wim Belt te gast. In deze power talk hebben we het over mindset, de law of creation en mindbugs. Door een aantal van zijn tips toe te passen zijn er nu al echt dingen in mijn leven veranderd. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Elisabeth Griffioen te gast. In deze Power Talk praten we over de kracht van video, hoe maak je een video, wat is de overeenkomst tussen filmpjes en pannenkoeken. Waarom techniek eigenlijk nooit het probleem is maar wat dan wel? En hoe ga je daar mee om? Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Hilde Backus interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

40 Wim Belt: Mindset lessen van een miljardair  

Wim Belt is vader van 3 prachtige zoons en ondernemer in hart en nieren. Hoe bouw je in een relatief korte periode een miljarden bedrijf? Wim opende absoluut mijn ogen. Dit interview is echt magisch. In deze power talk hebben we het over mindset, de law of creation en mindbugs. Door een aantal van zijn tips toe te passen zijn er nu al echt dingen in mijn leven veranderd. Wie is Wim Belt? Wim Belt ging door omstandigheden in 2001 zichzelf de vraag ging stellen: “Als geld en tijd geen rol zouden spelen, hoe zou mijn leven er dan uitzien?”. Momenteel bezit hij internationaal 7 ondernemingen met een totale waarde van meer dan 2 miljard. Deze bedrijven zijn grofweg onder te verdelen in Investeringen, Internet Marketing en Business Development. Met name in dit laatste bedrijf leert Wim ondernemers hoe ze een top ondernemer kunnen worden en hun bedrijf gebruiken om Financieel onafhankelijk te worden. Wat is zijn verhaal? Welke lessen van je van Wim Belt leren? Wat ga je tijdens deze podcast leren? Wat dien je te doen als je werkelijk iets in je leven wilt veranderen? Hoe werkt de Quatum model of reality? Wat is het belang van het losbreken van oude patronen? Hoe ziet Wim Belt zijn ochtend ritueel eruit? (echt luisteren want dit gaat je leven veranderen, wordt wel vaker geroepen maar dit is echt magisch). 40 Power Talks: Wim Belt Boekentip Wim Belt: Flow en de kunst van het zaken doen - Jan Bommerez (in aflevering 47 is hij te gast) Meer informatie over Wim Belt >> Wat heb je gemist? In aflevering 39 was  Lianne Ebbinkhuijsen te gast. In deze Power Talk hebben we het over enge gremlins, intenties, het temmen van enge beesten, intuïtie en uit je comfortzone komen. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Hilde Backus te gast. Al wandelend je geld verdienen en doen wat je het liefste doet. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Wim Belt interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

39 Lianne Ebbinkhuijsen: Gremlins, enge beesten en intuïtie  

Lianne Ebbinkhuijsen is spreek- en salesmentor en is altijd gericht op finding better ways. In 6 maanden tijd zette zij haar Nederlandse bedrijf om naar een internationaal bedrijf. In deze power talk hebben we het over enge gremlins, intenties, het temmen van enge beesten, intuïtie en uit je comfortzone komen. Wie is Lianne Ebbinkhuijsen? Lianne Ebbinkhuijsen is sales & business consultant, spreker en oprichter van Easy In uence. Lianne leert je hoe je jezelf en je ideeën verkoopt, zonder jezelf te verliezen, maar ook hoe je daarmee groots en succesvol onderneemt. Zij wordt blij als ze overvloed kan creëren. Ze leert hoe je echt grootst kan ondernemen. Zij gelooft dat het belangrijk om steeds een betere manier te vinden, want net zoals bloemen en alles in de natuur zijn wij bestemd om te groeien. Groei geeft ons het gevoel dat we leven. Zij was register accountant en ook semi professioneel musical artiest. Haar ultieme why is dat ze zo veel kan verdienen dat ze steeds meer kan geven. En ultiem dat ze alles kan weggeven. Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe bouw je een Nederlands bedrijf om in 6 maanden naar een internationaal bedrijf? Hoe zangles voor Lianne Ebbinkhuijsen het beslissende moment in haar leven is geweest. Hoe vind je de WHY van jouw bedrijf? Hoe tem je enge beesten? Waarvan gaat Lianne enorm van stuiteren? Hoe ga je echt grootst ondernemen? 39 Power Talks: Lianne Ebbinkhuijsen Boekentip Lianne Ebbinkhuijsen: Three simple steps Gewoonten Schrijf in de avond drie dingen op wat je de volgende dag gaat doen. Gooi elke dag iets weg. Zet intenties: wat is er voor nodig om... en de rest in de prullenbak. Wat heb je gemist? In aflevering 38 was Petra Fehring te gast. In deze Power Talk hebben het over systematiseren, de SOM7 methode, delegeren en  werken met VA's (virtueel assistenten). Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Wim Belt te gast. Deze aflevering is echt een must om te luisteren. Je krijgt tips over wat miljardairs anders doen. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Lianne Ebbinkhuijsen interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

38 Petra Fehring: Systematiseren met de SOM7 methode  

Petra Fehring  is oprichter van Manage je Bedrijfsgroei en oprichter van de Academie voor Virtueel Assistenten. In deze Power Talk hebben het over systematiseren, de SOM7 methode, delegeren en  werken met VA's (virtueel assistenten). Wie is Petra Fehring? Petra is een kei in systematiseren. Haar doel is ondernemers die kansen laten liggen door tijdgebrek te helpen met het managen van de bedrijfsgroei zodat ze online kunnen opschalen. Dit doet zij in haar bedrijf Manage je Bedrijfsgroei. Petra Fehring helpt ondernemers die willen groeien zonder personeel wat uit te besteden aan welke VA (Virtueel Assistent). Met focus op het slim inregelen en waar mogelijk automatiseren van de werkzaamheden. Zij heeft een boek geschreven: Experttips voor samenwerken met een virtueel assistent Creëer tijdwinst met de SOM7®-methode voor solide bedrijfsgroei. SOM7 methode SOM staat voor Systeem Operationeel Management. De SOM7 methode is om de fundering van je bedrijf helder te krijgen, is dit onderverdeeld in 7 systemen: Dagelijks Management: hoe je alledaagse operationele taken en je tijd managet Financiën: hoe je je bedrijf financieel runt (Online) Marketing: hoe potentiële klanten jou in de markt vinden Statistieken: hoe je weet wat werkt in jouw bedrijf (de cijfers) Communicatie: hoe je relaties met leads, prospects, klanten, medewerkers, leveranciers onderhoudt Sales: hoe je diensten/producten aanbiedt en verkoopt Diensten/producten leveren: hoe je diensten/producten aan je klanten levert. Een systeem bestaat uit 3 onderdelen: 1. hoe je taken uitvoert: het proces 2. wat je hiervoor gebruikt: de tools 3. wie welke taken uitvoert: het team Wat ga je tijdens deze podcast leren? Wat is het beste advies wat Petra ooit heeft gekregen? Welke tips zijn essentieel als je gaat opschalen? Hoe deelt Petra Fehring haar week in? Wat is de SOM7 methode precies? 38 Power Talks: Petra Fehring Boekentip Petra Fehring Experttips voor samenwerken met een virtueel assistent. Creëer tijdwinst met de SOM7®-methode voor solide bedrijfsgroei (Petra Fehring haar eigen boek) Ondernemersmythe Tip tools Teamwork Andere tool die wordt besproken: Asana. Wat heb je gemist? In aflevering 37 was Hal Elrod te gast. Hij vertelt over de Mircle Morning. In deze Power Talk praten we over de life S.A.V.E.R.S., doelen stellen, affirmaties, de kracht van dagboek schrijven, visualiseren en de miracle morning challenge. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Lianne Ebbinkhuijsen te gast. Abonneer je op mijn podcast Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra Stap 3: Klik op abonneren Deel mijn Power Talks podcast via social media Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Petra Fehring interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media. Laat een reactie achter Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=LEPTlSuG73k Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

37 Hal Elrod: Miracle Morning  

Hal Elrod is schrijver van de miracle morning. In deze Power Talk hebben we het over de zes Life S.A.V.E.R.S. Hal Elrod is schrijver van de Miracle Morning. Ontdek de 6 gewoonten om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's-morgens. In deze Power Talk praten we over de life SAVERS, doelen, affirmaties, meditatie, dagboek schrijven, visualiseren en de miracle morning challenge.     Lievelingsuitspaak van Oprah Het grootste avontuur dat je ooit kunt aangaan, is het leven te leiden van je dromen.         Remco Claassen is een rebelse spreker. Hij heeft drie boeken geschreven: IK, WIJ en Verbaal Meesterschap. In deze Power Talk hebben we het over het verzamelen van pareltjes, Steven Covey, Marshall Goldsmith, Focusconferences en beïnvloedingstechnieken. Wie is Remco Claassen ? Remco Claassen is met afstand de beste leiderschapstrainer van Nederland. Hij verkent en verlegt de grenzen van het trainersvak met zijn opzienbarende stijl. Remco Claassen is auteur van drie boeken, die allen al de bestseller status bereikten: IK, WIJ en Verbaal meesterschap. Hij is fundamenteel tegenstander van powerpoint en bewijst met zijn seminars dat je geen lichtbak nodig hebt om indruk te maken. Interview met Remco Claassen Ik ga bij Remco thuis op bezoek om het interview af te nemen. Naast trainen blijkt Remco ook een enorme passie te hebben voor koken. Hij heeft een schitterende keuken, Remco reageert meteen ja dank je wel luisteraars, dit hebben jullie mogelijk gemaakt ;-). Naarmate het interview vordert is Remco steeds meer zichzelf en heb ik echt in deuk gelegen toen ik het zelf terug luisterde.  Over opa worden en iets met tweets. Luister zelf maar.  Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe kreeg Remco Claassen het voor elkaar om in het voorprogramma van Steven Covey te komen? Waarom Remco (nog) geen TEDx  presentatie geeft? Hoe kan je zorgen dat je verhaal ECHT blijft hangen? Wat is het belang van jouw kompas? Wat voor gewoonten heeft Remco waardoor je nooit meer hetzelfde naar zijn tweets kunt kijken? Remco Claassen zijn missie Ik, Remco Claassen, heb, geef en creëer positieve energie. Ik groei en help andere groeien. Ik heb enorm veel lol en ik geniet van een vitaal en uiterst comfortabel leven, samen met zijn gezin, familie en vrienden. Meer info over Remco Claassen Meer informatie over Remco Claassen Ik schreef een tijd geleden een artikel over Wat kan je leren van Remco Claassen. Aanrader boeken IK Ik gaat over het mooiste vak op aarde Ikkologie. Het geeft vernieuwende, pragmatische inzichten in persoonlijk leiderschap. Je krijgt antwoord op vragen als: WIE ben je, WAT wil je en HOE bereik je dat Ontdek wat je talenten , passie en diepste kern werkelijk is Het mooiste op aarde te vinden: jouw eigen IK. WIJ WIJ gaat over de psychologie van het gunnen. Je weet wat je wilt, maar... je bent er nog niet! Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. Met gunnen vergroot je de kans om te bereiken wat je wilt, samen met de mensen om je heen. Dit boek biedt een aantal handreikingen om een zogenoemd WIJ-mens te worden. Pas het toe en vergroot zo je kansen op succes! Verbaal Meesterschap Verplichte kost voor docenten, iedereen die regelmatig presentaties geeft. Stop met powerpoints. In Verbaal Meesterschap leer je de fijne kneepjes van het vak hoe je een echte verbale meester kunt worden. Hoe blijft jouw verhaal hangen? Hoe maak je echt impact. 36 Power Talks: Remco Claassen Actie Ga een tijdje aan kwisperdiagostiek doen. Waar gaat jouw staart van kwispelen? Waar krijg jij energie van? Doe mij een groot plezier en laat een beoordeling achter in iTunes. Zo kan ik nog meer mensen bereiken met mijn podcasts. In iTunes kun je je abonneren door op de 'Abonneer mij'-knop te drukken. Wil je een review achterlaten? Dat kan via het tabje 'Beoordelingen en recensies'. Wat heb je gemist?

36 Remco Claassen: van aansteller, naar DJ naar beste spreker van Nederland  

Remco Claassen is een rebelse spreker. Hij heeft drie boeken geschreven: IK, WIJ en Verbaal Meesterschap. In deze Power Talk hebben we het over het verzamelen van pareltjes, Steven Covey, Marshall Goldsmith, Focusconferences en beïnvloedingstechnieken. Wie is Remco Claassen ? Remco Claassen is met afstand de beste leiderschapstrainer van Nederland. Hij verkent en verlegt de grenzen van het trainersvak met zijn opzienbarende stijl. Remco Claassen is auteur van drie boeken, die allen al de bestseller status bereikten: IK, WIJ en Verbaal meesterschap. Hij is fundamenteel tegenstander van powerpoint en bewijst met zijn seminars dat je geen lichtbak nodig hebt om indruk te maken. Interview met Remco Claassen Ik ga bij Remco thuis op bezoek om het interview af te nemen. Naast trainen blijkt Remco ook een enorme passie te hebben voor koken. Hij heeft een schitterende keuken, Remco reageert meteen ja dank je wel luisteraars, dit hebben jullie mogelijk gemaakt ;-). Naarmate het interview vordert is Remco steeds meer zichzelf en heb ik echt in deuk gelegen toen ik het zelf terug luisterde.  Over opa worden en iets met tweets. Luister zelf maar.  Wat ga je tijdens deze podcast leren? Hoe kreeg Remco Claassen het voor elkaar om in het voorprogramma van Steven Covey te komen? Waarom Remco (nog) geen TEDx  presentatie geeft? Hoe kan je zorgen dat je verhaal ECHT blijft hangen? Wat is het belang van jouw kompas? Wat voor gewoonten heeft Remco waardoor je nooit meer hetzelfde naar zijn tweets kunt kijken? Remco Claassen zijn missie Ik, Remco Claassen, heb, geef en creëer positieve energie. Ik groei en help andere groeien. Ik heb enorm veel lol en ik geniet van een vitaal en uiterst comfortabel leven, samen met zijn gezin, familie en vrienden. Meer info over Remco Claassen Meer informatie over Remco Claassen Ik schreef een tijd geleden een artikel over Wat kan je leren van Remco Claassen. Aanrader boeken IK Ik gaat over het mooiste vak op aarde Ikkologie. Het geeft vernieuwende, pragmatische inzichten in persoonlijk leiderschap. Je krijgt antwoord op vragen als: WIE ben je, WAT wil je en HOE bereik je dat Ontdek wat je talenten , passie en diepste kern werkelijk is Het mooiste op aarde te vinden: jouw eigen IK. WIJ WIJ gaat over de psychologie van het gunnen. Je weet wat je wilt, maar... je bent er nog niet! Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. Met gunnen vergroot je de kans om te bereiken wat je wilt, samen met de mensen om je heen. Dit boek biedt een aantal handreikingen om een zogenoemd WIJ-mens te worden. Pas het toe en vergroot zo je kansen op succes! Verbaal Meesterschap Verplichte kost voor docenten, iedereen die regelmatig presentaties geeft. Stop met powerpoints. In Verbaal Meesterschap leer je de fijne kneepjes van het vak hoe je een echte verbale meester kunt worden. Hoe blijft jouw verhaal hangen? Hoe maak je echt impact. 36 Power Talks: Remco Claassen Actie Ga een tijdje aan kwisperdiagostiek doen. Waar gaat jouw staart van kwispelen? Waar krijg jij energie van? Doe mij een groot plezier en laat een beoordeling achter in iTunes. Zo kan ik nog meer mensen bereiken met mijn podcasts. In iTunes kun je je abonneren door op de 'Abonneer mij'-knop te drukken. Wil je een review achterlaten? Dat kan via het tabje 'Beoordelingen en recensies'. Wat heb je gemist? In aflevering 35 is Robert Jan Hendriks te gast. In deze Power Talk praten we over monsterartikelen, content marketing, focus en het boek één ding. Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering? In de volgende aflevering is Hal Elrod te gast. Hij is de man achter de Miracle Morning. Met Miracle Morning heeft auteur Hal Elrod - zelf het levende bewijs dat deze methode werkt - mensen geholpen meer in het leven te bereiken. Tienduizenden mensen zijn er met behulp van dit boek al in geslaagd grote veranderingen in hun leven door te voeren.

0:00/0:00
Video player is in betaClose