Preggopodden

Preggopodden

Sweden

En härlig, kul och positiv podd om allt kring graviditeten med snart-fem-barns-mamman Ann Söderlund och snart-tre-barns-mamman Andrea Brodin. Plusset, cravings, omgivningen, kroppens förändring, relationen, förlossningen etc etc. Allt från hög igenkänningsfaktor med intima avslöjanden, anekdoter och knep till smarta tips från experter och lyssnare.

Episodes

Preggopodden #6 - KNIP  

Preggopodden #6 är uppe nu! Anns förlossning, smärtlindring, degmagen och mammaträningen. Nattkriget och ödmjukheten.

Preggopodden avsnitt 5 - Mammamaffian  

Vi pratar om mammamaffians makt, att känna sig som en dålig mamma, mammadeppen, fördomar och varför man mår så extra bra!

Preggopodden #4 Adam och Eva  

Vi pratar vad som händer med relationen när en är på hormonfest och den andre inte förstår någonting. Vikten av kommunikation, varför man måste boa så otroligt och hur gjorde man egentligen i grottan?

Preggopodden #3 Pärleporten öppna dig  

Ann är öppen 3 cm och föder samma kväll vi spelat in den här podden, vi pratar BB-väska, förlossningsminnen, smärtlindring, pushpresents och knäppa grejer som hänt.

Preggopodden #2 The Cravings...  

Podd nummer två om galna cravings, överutvecklat luktsinne, illamående, nipt/kub och oron.

Preggopodden avsnitt 1  

Här pratar vi om vägen till plusset, hur man går runt med Mona Lisa leendet innan allt är "officiellt", om våra hemliga plusstunder och Anns gymnasieavslöjande och varför man blir en "mum-zilla" och går på mammagympa redan i vecka 10.

Preggopodden trailer  

Sneak peek på Preggopodden med Ann och Andrea

0:00/0:00
Video player is in betaClose