Programmet om Ingenting

Programmet om Ingenting

Denmark

Programmet Om Ingenting er en månedlig podcast af Oliver Enné, Tobias Enné og Tobias Kippenberger, som taler med mennesker, der er sjovere end dem selv.

Episodes

Brian Holm  

Brian Holm er tidligere cykelrytter og nuværende sportsdirektør for det belgiske cykelhold Etixx-Quick Step. Han er også kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg for Det Konservative Folkeparti. Vi taler med ham om studenterbrød, folk der tager skoene af om bord på flyet, Gallagher-brødrene, dengang han havde en HTC smartphone, engelsk morgenmad, hans yndlingsfilm og meget mere. 

Esben Bjerre (Live)  

Vores første livepodcast nogensinde. Pod-veteran Esben Bjerre kendt fra tv, radio og andre medier vender tilbage til programmet for tredje gang for at tale med os om Folkemødet, at sætte tape over sit webcam, hvorvidt 9/11 var et inside-job eller ej, ture i studentervogne, EM i fodbold og meget mere. Programmet er optaget hos Galleri Kvit på Nørrebro. 

Oliver Kesi  

Oliver Kesi er en rapper, der tidligere har gæstet programmet. Nu vender han tilbage for at tale med os om de mest poppin’ Fanta-varianter, Clement Kjersgaard vs. Uffe Elbæk, at køre i Uber for 9000 kroner om måneden, Johnny Depps deroute, hvorvidt Drake og Rihanna er skabt for hinanden, Yeezy Boosts, Vine Compilations på Worldstar og meget mere. 

Peder  

Peder Thomas Pedersen er en musik, radio og tv-personlighed kendt fra ting som Gramsespektrum, Agressiv Amager, rapgruppen Xtra Naan og meget mere. I dagens program taler vi med ham om diverse streamingtjenester, Twitter, hans yndlingsmedlemmer af Red Hot Chili Peppers, dancehall/danskhall, Marc Marons podcast og meget mere. 

Emma Holten  

Emma Holten er en ung foredragsholder og skribent, som har været stærkt repræsenteret i medierne de sidste par år. Hun kom forbi studiet for at tale med os om Drake, Kendrick Lamar, bander i Compton, Leonardo DiCaprio, maden om bord på Air France, postioner man kan sove i, de mest latterlige iPhone app’s og meget mere.

Kasper Steenbach  

Kasper Steenbach er journalist og tidligere chefredaktør på magasinet Euroman. I årets første episode af Programmet om Ingenting taler vi med ham om Fifa, Sepp Blatter, Uber vs. Taxa, Tidal, Kanye West, #FeelTheBern, lommeopkald til Yahya Hassan, hans tur i Prins Joachims Volvo og meget mere. 

Karl William & Nicholas Kidd  

Nicholas Westwood Kidd er musiker bedre kendt som Kidd. Karl William laver også musik, og tidligere på året vandt han P3 Guld Talent Prisen. I dette års juleepisode taler vi med dem om Gucci flip-flops, Martin Shkreli, Adele, Donald Trump, Kardashian-familien og meget mere. Nicholas havde bestilt en stripper, som kom forbi og dansede for ham. Til dato den mærkeligste episode, vi har optaget.

Frederik Cilius  

Frederik Cilius er radiovært, og blandt andet kendt fra programmet Den Korte Radioavis på Radio24syv, hvor han portrætterer det tresårige journalistiske ikon Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm. I programmet taler vi med ham om Den Store Bagedyst, cykeluheld ved Bremerholm, Back to the Future, Curb Your Enthusiasm, kunsten at brokke sig på restauranter, fast food, velgørenhed og meget mere. 

Josefine Klougart & Sofie Amalie Klougart  

Josefine og Sofie Amalie Klougart er søstre. Josefine er forfatter, Sofie Amalie er fotograf. I programmet taler vi med dem om vandrepinde, efternavne, Wikipedia, diskoteker i provinsen og meget mere.

Esben Bjerre & Hans Philip  

Esben Bjerre fra Monte Carlo og Hans Philip fra Ukendt Kunstner var henholdsvis vores første og anden gæst i Programmet om Ingenting, da programmet blev lanceret sidste år. I denne episode gæster de begge programmet for at tale om award shows, Fleetwood Mac, fladskærmsfjernsyn, Wiz Khalifa, segways, bagværk, Game of Thrones og meget mere. Med som gæst er også hunden Emma, der sov under det meste af udsendelsen.

Oliver Kesi  

Oliver Kesi er en ung rapper fra Nørrebro. I denne episode af Programmet om Ingenting taler vi med ham om at være til filmfestival i Cannes, hans Langt fra Las Vegas-tatovering, Casper Christensen, Charlamagne Tha God, spaghetti bolognese i Rødovre, Folkemødet på Bornholm, McDonald’s life hacks, e-cigaretter og meget mere.

Peter Falktoft & Nikolaj Koppel  

Peter Falktoft er en mediepersonlighed kendt fra tv- og radio. Nikolaj Koppel er det samme, men har også været pianist. I programmet taler vi med dem om Gumball 3000, den næste Superman-film med Batman, Drakes tøjstil, håndsæber, duftlys, ligegyldigheden af LinkedIn og meget mere. Med i studiet er også Peters hund, Rihanna.

Mads Brügger  

Mads Brügger er en mediepersonlighed, som blandt andet er kendt fra kult-talkshowet Den 11. time, dokumentarfilmen Ambassadøren og bogen Ingen kender Dagen om avisprojektet Dagen. I dag er han sammen med Mikael Bertelsen programchef på radiokanalen Radio24syv, hvor denne måneds episode også er indspillet. Oliver Enné og Tobias Enné taler med ham om hot yoga, Bulletproof Coffee™, Bo Bech, e-cigaretter, diskussioner på Twitter vs. diskussioner på Facebook, Tinder og meget mere.

Huxi Bach  

Huxi Bach er en tv- og radio-personlighed, som for nylig har turneret landet rundt med sit oneman-show Hjælp. I årets første episode af Programmet om Ingenting taler Oliver Enné og Tobias Enné med ham om backstage-lokaler, anmeldere, mobiltelefoner på fly, sproglig ordentlighed, folk der staver hans navn forkert og så meget mere. Vi har også programmets co-producer og lydtekniker Tobias Kippenberger er med på mikrofonen.

Nicholas Kidd  

Nicholas Westwood Kidd er en rapper, der er bedst kendt under sit kunsternavn Kidd. I denne Christmas Special Edition af Programmet om Ingenting taler Oliver Enné og Tobias Enné med ham om julemad, The Ice Bucket Challenge, Cam’ron, de mest googlede ting i år, nytårsaften og mere. Med på mikrofon er også Tobias Kippenberger (blandt andet kendt fra bandet The Floor Is Made of Lava), der er programmets co-producer og lydteknikker.

Eva Harlou  

Eva Harlou er arkitekt og tv-vært, blandt andet kendt fra programmer som Arkitektens hjem, Danmarks Skønneste Hjem og X Factor. I denne måneds program taler Oliver Enné og Tobias Enne med hende om limousiner, Remee, tegnsætning i sms’er, at ligne kendte mennesker, reality-tv, popmusik og mere.

Hans Philip  

Hans Philip er en rapper fra Nørrebro, som udgør halvdelen af duoen Ukendt Kunstner, der i år udgav albummet Forbandede Ungdom. I denne måneds program taler Oliver Enné og Tobias Enné med ham om paven, den nye iPhone, Wachowski-søskende, Apple in-ears, Pharrell Williams’ album, ebola og meget mere.

Esben Bjerre  

Esben Bjerre er tidligere radiovært (nu tv-vært) og kulturfænomen kendt fra mediefranchiset Monte Carlo. Oliver og Tobias taler med ham om medie-håndtryk, Søren Pinds look, app'en Yo og meget mere.

0:00/0:00
Video player is in betaClose