Quizza med P3

Quizza med P3

Sweden

Quizza med P3 är Sveriges roligaste radiofrågesport. Samla ihop dina vänner eller tävla mot dig själv när Kringlan Svensson och Nanna Johannson utmanar med frågor om allt från populärkultur och musik till historia och sport. Underhållning och allmänbildni Ansvarig utgivare: Anne Sseruwagi

Episodes

QmP3_Beck_Det sista Quizzet  

Det här är ett quiz för alla som dubbelklickar på länkar, som opererat sin blindtarm i onödan, röstat blankt och ristat sin älskades namn i gruset på en fotbollsplan. Eller bara råkar gilla deckare.

QmP3_LOL  

Det här är ett quiz för alla som längtat till våren, som har rätt till gratis tandvård, skyllt ifrån sig, som funderat på att byta till ett mer internationellt klingande namn. Eller bara råkar gilla humor.

QmP3_Under Ytan  

Det här är ett quiz för alla som stoppat in en hel kvist från en vinbärsbuske i munnen, dragit ut den mellan tänderna så att blad och bär rivits av och tuggat allt till en smet. Eller bara råkar gilla havet.

QmP3_Pretto  

Det här är ett quiz för alla som firar namnsdagar, som säger sig lägga in sin egen sill (men bara byter lock och etikett på burkarna), som har en idol i hemlighet. Eller bara råkar gilla konst.

QmP3_Vår Medeltid Är Nu  

Det här är ett quiz för alla som har sina sladdar i en särskild låda, som pussar mot spegeln i provhytter, har tagit på sig för mycket jobb och älskar elgitarrer. Eller bara råkar gilla medeltiden.

QmP3_Mellan Rött och Vitt  

Det här är ett quiz för alla som läser noggrant på bipacksedeln, som hatar ett visst fotbollslag, gjort dåliga affärer, som jublar när klockan slår elva minuter över elva. Eller bara råkar gilla färgen rosa.

QmP3_Jag är Döden  

Det här är ett quiz för alla som varit hästtjejer, som tittar på nyheterna ironiskt, äger delar av en fabrik, lever för kyssar och drömmer om ett liv utan katt. Eller bara råkar gilla döden.

Born In The USA  

Det här är ett quiz för alla som laddat hem ett stickmönster, som snusar när det är billigt, för alla som samlat på sig en massa papper och/eller är elaka mot djur. Eller bara råkar gilla Nordamerika.

Trevligt att språkas!  

Det här är ett quiz för alla som ljuger om pengar, som ätit sig mätta på halstabletter, tappat tron på gener, svimmat på en förlossning och använt mjukvara som ett vapen. Eller bara råkar gilla språk.

Spoilervarning!  

Det här är ett quiz för alla som klär i päls, har truckkörkort, tänkt döpa sina barn till något unik, som smörjer in sig om kvällen och önskar sig nytt porslin. Eller bara råkar gilla tv-serier.

Liggande Stolen  

Säsongens sista quiz handlar om matematik, men det är inte alls lika tråkigt som det låter!

Här är Brudarna!  

Kvinnospecial! Om filmkvinnor, sportkvinnor, politikkvinnor och historiska kvinnor! OBS: Garanterat mansfria frågor!

Tutti Frutti  

Tutti frutti är ett quiz om alla frukter! Och alla bär! Och lite, lite annat! Vad skulle du vilja ha för tema i Quizza med P3? Svara i kommentarsfältet!

På Västkusten Intet Nytt  

Vi reser till Sveriges framstjärt och fördjupar oss i goa gubbar, KPML(r) och göteborgspop!

Så Jävla King  

Här är Quizza med P3:s stora monarki-special för alla blåblodiga med rouge på kinden (men också alla andra)!

Fjortis  

OMG detta e fjortiz-programmet ! Med frågor om energidryck, Bert-böckerna, Sailor Moon å Kissie!!!!1

Livet På Luckan  

Ett quiz om lumpen, krig och livet i det militära! Men också om trevliga saker. Vad skulle du förresten vilja se Nanna och Kringlan tävla i för gren i vadslagningen? Svara i kommentarsfältet.

Kitty Got Claws  

Är du en crazy cat lady? Då är det här quizet för dig! Här ställer vi frågor om allt från lodjur till Aristocats.

From Russia With Love  

Det stora Rysslandsquizet! Här bjuds på frågor om sovjetkommunism, tundra och rysk roulette!

90-Talet kan börja  

I första avsnittet av Quizza med P3 reser vi tillbaka till 90-talet och ställer frågor om brittpop, ZTV, och internetmodem!

0:00/0:00
Video player is in betaClose