Radio Elfsborg »

Radio Elfsborg »

Sweden

Podden om IF Elfsborg

Episodes

Radio Elfsborg E10: ”Var är publiken?!”  

Tre poäng, fem mål, ny vecka och ett rykande färskt Radio Elfsborg! 5-0 mot Falkenberg och det finns lite optimism igen. Simon Olsson hyllas och publiksiffrorna sågas. Kim har mer fel än vanligt och vi synar Rasmus Rosenqvists mycket roliga andranamn. Här lyssnar du på dagens avsnitt.

Radio Elfsborg E09: L-G Carlstrand och hunden Ted  

Ny vecka och nytt avsnitt! Efter en 1-1-match där det kändes som att fler poäng hade varit att önska kör Glenn och Kim en podd. Podd är nybliven trea på listan över största Kinna-profil. Vi avhandlar matcher, Alan Shearer, L-G Carlstrand och Henning Hauger. Lyssna på avsnittet här.

Radio Elfsborg E08: ”Vi borde ha naturgräs på Borås Arena”  

Trots landslagsuppehåll så spelas ett nytt Radio Elfsborg in! Veckans ämne är den känsliga och heta konstgräsfrågan, där åtminstone Glenn har en klar åsikt. Avsnittet präglas annars av väldigt många sidospår. Lyssna på avsnittet här.

Radio Elfsborg E07: ”Vinner Prodell skytteligan?”  

Kims kök är klart och Radio Elfsborg är tillbaka! En hel sommar summeras, där vi pratar både värvningar och resultat. Mycket i avsnittet handlar om IF Elfsborg och hela Allsvenskans just nu hetaste målskytt, Viktor Prodell. Lyssna på avsnittet här.

Radio Elfsborg E06: ”Är inte Randrup tråkig?”  

Vårsäsongens sista poddavsnitt är här. Vi pratar om Niklas Gunnarsson, senaste matchen och Anders Randrup. Vi summerar hela vårsäsongen och utser de bästa spelarna. Lyssna på avsnittet här.

Radio Elfsborg E05: ”Vad är en klubbikon? Saknar vi Anders?”  

Radio Elfsborgs femte avsnitt är här! Denna fredagskväll så diskuterar vi kring matcherna som har varit. Vi efterfrågade tidigare fler varningar och nu har vi två avstängda spelare i kommande match, gillar vi det? Vad är en klubbikon? Saknar vi Anders Svensson? Lyssna på podden här.

Radio Elfsborg E04: ”Östersund blir årets resa”  

Radio Elfsborgs fjärde avsnitt är här, nu med bättre ljud än någonsin! Vi pratar cykelresa, matcher och spelschema. Lyssna på avsnittet här.

Radio Elfsborg E03: ”Nu måste Sampa komma hem!”  

Radio Elfsborgs tredje avsnitt är här! Vi pratar om matcherna som har varit och matchen mot Gefle som väntar. Vi grottar också ned oss ordentligt i frågan gällande när Samuel Holmén kommer hem. Klicka här för att lyssna.

Radio Elfsborg E02: ”Nio poäng på nio matcher”  

Radio Elfsborgs andra avsnitt där vi avhandlar matchen mot AIK. Vi pratar också om Anders Svensson och Magnus Haglund. Lyssna här.

Radio Elfsborg S01E01: ”Pilotavsnittet”  

  Radio Elfsborg är den nya gulsvarta podden för dig som hejar på världens bästa fotbollslag. Podden drivs av Kim Eriksson och Glenn Holvik Gustavsson. Poddens favoriter är Johan Larsson och Anders Svensson och vi äter mer än gärna tacos. I detta avsnitt avhandlas följande: De senaste matcherna Veckans ämne: Stefan Ishizaki och Denni Avdic … Continue reading "Radio Elfsborg S01E01: ”Pilotavsnittet”"

0:00/0:00
Video player is in betaClose