Radio Grönsvart

Radio Grönsvart

Sweden

En podcast av Gaisare, för Gaisare. Här snackar vi om laget och allt runtomkring.

Episodes

#Avsnitt 18 “GAIS blåsta på en miljon”  

I det artonde avsnittet av Radio Grönsvart diskuterar vi GAIS inneboende problem, framtida värvningar och vilka spelare som bör få chansen nästa säsong. GAIS dom från matchen mot Hammarby totalsågas länge och väl. Sist men inte minst, vilken klubb blåste GAIS på en miljon kronor? Lyssna här och sprid gärna. Finns även på iTunes. Musik: [...]

Avsnitt #17 “Historiskt mörkt”  

I det sjuttonde avsnittet av Radio Grönsvart så tar vi avstamp i läktarskandalen i matchen borta mot Hammarby. Tony Balogh, som var på plats under matchen, återger sin syn på situationen. Programmet fortsätter med en inventering av GAIS trupp samt fortsättningen av säsongen. Vi ber om ursäkt för den stundtals dåliga ljudkvalitén. Lyssna här eller [...]

Avsnitt #16 “Intervju med Andreas Drugge”  

I det 16:e avsnittet av Radio Grönsvart så går Robin Möller på djupet med GAIS #30, Andreas Drugge. Playmakern berättar om sin bakgrund, sin utveckling och sin roll i GAIS. Hela avsnittet finner du att lyssna på här.

Avsnitt #15 “Med häst och vagn till Norrland”  

I det femtonde avsnittet av Radio Grönsvart diskuteras, som vanligt, de senaste matcherna men även en hel del annat. Hur ska GAIS locka mer publik? Är Håkan Hellström en riktig Gaisare? Behöver vi ÖIS? Hur ska GAIS klara det ekonomiska? Avsnittet finns att lyssna på här. I programmet: Robin Möller, Victor Hammarstrand, Robin Qvarfordt, Henrik [...]

Avsnitt #14 “Skitbadort med ett äckligt fotbollslag”  

I det fjortonde avsnittet av Radio Grönsvart diskuterar Robin Möller, Robin Qvarfordt och gästen Henrik Edberg de tre senaste matcherna. Varberg totalsågas och ilska mot dess spelare ventileras i ett härligt avsnitt. Lyssna på det hela här.

Avsnitt #13 “Intervju med Tomas Andersson”  

I avsnitt tretton gästas Robin Möller av ingen mindre än Tomas Andersson, ny ordförande för GAIS. Samtiden, framtiden och ekonomin redogörs. Högintressant avsnitt som finns att lyssna på här och givetvis på iTunes!

Avsnitt #12 “Det är allvar nu”  

I det tolfte avsnittet av Radio Grönsvart så gästats studion av ingen mindre än Tony Balogh, tidigare anställd hos GAIS och passionerad GAISare. Truppen, tidigare matcher och det ekonomiska läget diskuteras i en härlig mix. Avsnittet finner i sin helhet här. Även på iTunes. Feed för Android: http://feeds.feedburner.com/RadioGronsvartSF

Avsnitt #11 “Intervju med Kenneth Gustavsson”  

I det elfte avsnittet av Radio Grönsvart så gästas studion av ingen mindre än vår lagkapten, Kenneth Gustavsson. Lyssna på det timmeslånga avsnittet här.

Avsnitt #10 “Som en Lundén på crack”  

I det tioende avsnittet av Radio Grönsvart behandlar vi de tre senaste matcherna och snackar allmänt om GAIS ekonomiska läge och framtid. Lyssna på avsnittet i sin helhet här!

Radio Grönsvart: Specialavsnitt från Gaisgården  

Med ett specialavsnitt från uteplatsen på Gaisgården snackar vi igenom matcherna mot Ljungkile och Värnamo, diskuterar GAIS läktarlösningar och kamp för pyroteknik med Erik “Frallan” Bergkvist samt blickar framåt mot Hammarbymatchen. Avsnittet hittar ni här.

Avsnitt #9 “Hela jävla fotbollssverige kan avgå”  

I det nionde avsnittet av Radio Grönsvart så snackar vi igenom den nesliga förlusten mot Östersund och analyserar dessutom derbyvinsten in i minsta beståndsdel. Avsnittet finns att hämta här!

Avsnitt #8 “En kontring mot den moderna fotbollen”  

I det åttonde avsnittet av Radio Grönsvart har vi med oss vår alldeles egna Supporter Liaison Officer Johannes som berättar om sitt och klubbens arbete inom supporterfrågan. Som vanligt snackar vi även igenom tidigare matcher och blickar framåt mot nästa omgång! Avsnittet finner ni här!

Avsnitt #7 “Som en Arne Hegerfors på opium”  

I det sjunde avsnittet av Radio Grönsvart så gästas vi av ingen mindre än Henrik Leman. Vi snackar Göteborgsfotboll, Superettan och GAIS 2013. Givetvis snackar vi även om matchen mot Varberg och kommande drabbning med Degerfors. Hämta avsnittet här!

Avsnitt #6 “Man leker med farliga ord”  

I det sjätte avsnittet av Radio Grönsvart snackar vi igenom de senaste matcherna, summerar försäsongen och toksågar årsmötet. Vem hyllas och vem skall avgå? Lyssna här!

Avsnitt #5 “Bara nackdelar med slopad 51-procentregel”  

I det femte avsnittet av Radio Grönsvart är allt som vanligt igen och vi snackar Svenska Cupen, 51%-regeln och annat löst. Ladda ned här!  

Avsnitt #4 “Specialavsnitt: Intervju med Fredrik Lundgren”  

I avsnitt fyra av Radio Grönsvart bjuds det på något alldels extra: en timmeslång intervju med vår evige kapten Fredrik Lundgren. Det snackas minnen, ångest, dödshot och glädje. Avsnittet finner ni här: http://www.radiogronsvart.com/fredrik.mp3

Avsnitt #3 “De måste se sig själva i spegeln”  

Avsnitt #3 av Radio Grönsvart finns att tillgå här: http://www.radiogronsvart.com/RadioGronsvartAvsnitt3.mp3 Även på iTunes och Svenska Fans.

Avsnitt #2 “Tre kronor och en snickers”  

Avsnitt två finner ni här: http://radiogronsvart.com/PodcastAvsnitt2FinalEdit.mp3

Avsnitt #1 “Aubynn i en Rui Costa-roll”  

Första avsnittet av podden kan du lyssna på HÄR: http://radiogronsvart.com/PodcastAvsnitt1FinalEdit.mp3

0:00/0:00
Video player is in betaClose