Radio Landevei

Radio Landevei

Norway

Dette er podkasten til Norges beste landeveisblad!

Episodes

THOR HUSHOVDS NYE LAG S02E08  

Visste du at Thor Hushovd har hatt finansieringen i orden for sitt nye lag lenge? Han har bare ikke visst hvilke ryttere han skal ha med seg, men det vet vi! I dagens sending setter vi sammen det nye superlaget til Thor Hushovd, sponset av Kjells Markiser - og - Eikerhagen Malerservice.

LANDEVEIS TOUR-LAG  

Det diskuteres i det vide og det brede hvem som skal vinne Tour de France i år, men det er lite lidenskap bak vurderingene. Vi har satt sammen et Tour-lag som både kan vinne, lage skandaler og ikke minst litt intriger. Vår Belgia-connoisseur Gjermund Kvåle Jordheim og redaktør Henrik Alpers loser deg gjennom laget.

Tyskland! S02 E08  

Vi lager et tysk superlag, som skal slå Alexander Kristoff i rittet Rund um den Finansplatz. Med i studio har vi en vaskeekte tysker!

Lugubre seiere, S02 E06  

Sykkelsporten er full av tvilsomme seire. Vi tar for oss et par av historiens mest kjente seiere der det er et eller annet som ikke stemmer med virksomheten. Med belgia-eksperten Gjermund Kvåle Jordheim og redaktør Henrik Alpers

S02 E05 Liege-Bastogne-Liege  

Vi diskuterer vårens siste klassiker, Liege-Bastogne-Liege.

S02E4 Paris-Roubaix  

Gjermund og Peter diskuterer hva som skjer under Paris-Roubaix.

Norsk dominans, S2E03  

Har den norske dominansen i sykkelsporten gått for langt? Hvilke tiltak må iverksettes for å hindre at andre nasjoner mister interessen? Hvor lenge kan vi regne med å vinne alle rittene vi stiller opp i?
Disclaimer: Da vi spilte inn denne podkasten tidligere i uken var vi ikke klare over at Edvald Boasson Hagen ikke stiller til start i helgens ritt.

One Hit Wonders, S2E2  

Belgia-ekspert og radiostemmen Gjermund Kvåle Jordheim er på plass i studio sammen med redaktøren og Peter Andreas Prydz Gørbitz.

I dag tar vi opp et spennende tema, for hva har Tour de France-vinnerne Oscar Sastre og Oscar Pereiro Sio til felles? De kom, de vant og forsvant. Dette er bare noen av sykkelsportens one-hit-wonders..

Følg med!

Björn Leukemans! S2E1  

Årets første podkast er en humoristisk orgie i belgisk sykling! Med utgangspunkt den belgiske undergrunns-stjernen Bjørn Leukeams' avgang, lager vi det perfekte laget som skal hjelpe ham til en femte seier på rad i det internasjonalt ubetydelige Druivenkoers-Overijse!

Denne sendingen smaker det fugl av!

Spåkula S01E28  

Hva i heite kommer til å skje i 2016? Vi tar en titt inn i Landeveis spåkule, og gir deg svar!

Bakker og berg, S01E27  

Velkommen til boklansering!

Rett før jul ble boken "Bakker og berg" lansert, en 400 sider lang reise gjennom hele landet og 30 ulike bakker med ulik karakter og intensitet.

Boken ble lansert på Peloton Café i Torggaten sist torsdag, og dette er opptaket fra lanseringen!

Som de sa i gamle dager, slapp av med en god bok!

IK HERO, S01E26  

Redakteur Sportif gjør comeback! Vi har besøk av Sindre Haugsvær og Ola Jorde fra IK Hero, som blir med på klassisk duell. Vi ringer selvsagt også vår faste mann, Ole Forfang!

Ladies Tour of Norway, S01E24  

Til helgen er det Ladies Tour of Norway i halden, et stort proffritt for damer der blant annet Team Hitec fra Norge stiller! Vi har tatt en prat med rittsjefen sjøl, Roy Moberg!

Ole Forfang & Duell, S01E23  

Vi har bestemt oss for å følge talentet Ole Forfang gjennom sesongen. I dagens sending får han beskjeden, pluss at vi strakt hopper over til vårt nye innslag: DUELL!

Følg med på vår beste sending til nå!

Sommeravslutning  

Det skulle vært sommer, men ble det aldri. Vi oppsummerer litt av året som har gått, samt svarer på innsendte spørsmål fra leserne!

Peloton café i Torggata, S01E21  

Oslo har omsider fått sitt eget utested, av syklister for syklister, med sykkelbilder på veggene og sykkelritt på storskjerm. Bli med bak kulissene til Peloton Café i Torggata, der den lidenskapelige syklisten Aimar Niedzwiedzki, forteller mer om stedet og hva det har å by på!

Gentlemen  

Hvem er feltets flotteste gentleman? Vi kjører debatt!

Frøy Bianchi, S01E20  

Landevei har tatt en tur til Gol for å være med på Tour De Hallingdal. Der tar vi sommerpraten med Jon Breivold og Oddbjørn Klomsten fra kontinentallaget Frøy Bianchi!

Tour de France uke #1 S01E19  

Tour de France har pågått i fem dager, men fortsatt uteblir den norske seieren. Hva har skjedd så langt? De to kjekke herrene fra Tour de France, Arild Eriksen og Knut Walther Baldersheim er med i studio!

Tour de France!  

Sommeråpent! Radio Landevei får besøk av Arild Eriksen fra Eurosport. Nede ved Akerselvens bredd nyter vi solen og tar den uformelle bakgrunnspraten om Tour de France!

0:00/0:00
Video player is in betaClose