Radio Rallarbo

Radio Rallarbo

Sweden

En innebandypodcast från Strömsbro IF. Mycket fokus på den egna föreningen, men även snack om innebandyn generellt. Detta kryddas med intressanta intervjuer från innebandyprofiler från hela världen.

Episodes

Rallarbo Medias Uppesittarkväll 2014  

Rallarbo Medias uppesittarkväll som direktsändes från sports2clubs. Ett långt avsnitt fyllt med härligt snack, trevliga inringare och schysst julmusik. Återupplev denna magiska afton du också!

#18 Hon gav en viss tyngd till laget  

Ryss och Rogga pratar upp säsongen. Vi går igenom truppen, snackar om försäsongen och blickar fram emot säsongen som kommer. Radio Rallarbo sponsras av sports2clubs, www.sports2clubs.se.

Kontakt:
oskar.mostrom@rallarbomedia.se
jimmy.rystrom@rallarbomedia.se 

#17 Det händer grejer på bygget  

Efter flera månaders uppehåll är Radio Rallarbo tillbaka. I det sjuttonde avsnittet snackar Ryss och Rogga om Sommarfesten och om vad som händer i Rallarbo Media. 

Länkar:
https://www.youtube.com/watch?v=RDrMap6UaqE

#16 Intervju: Tim Hidskes, Holland  

Intervju med den holländske innebandyprofilen Tim Hidskes. Ryss och Rogga intervjuar, medan Rogga, Frallan och Sten tar hand om eftersnacket. Tim berättar om sitt arbete i universitetsklubben UC FaceOff från Groningen. Men inte nog med det, han berättar även om sina upplevelser med landslag, olika resor osv. 

Tim Hidskes: @TimHidskes (https://twitter.com/TimHidskes), timhidskes@gmail.com

Floorball ulfjens: @ulfjens (https://twitter.com/ulfjens), https://www.floorballcentral.org/

Kontakt: info@rallarbomedia.se

Twitter: @StromsbroIF 

#15 Dom har knappt råd att åka till kvalet  

Rogga och Frallan berättar lite om Rallarbo Medias utveckling, snackar om IKSU-resan och tippar det pågående VM-kvalet. 

Kontakt: info@rallarbomedia.se 

#14 Julspecial  

En liten jul- och nyårspecial från Radio Rallarbo. Ryss och Rogga kör en avslappnad uppesittarkväll där vi korar lite "Årets-titlar", snackar Rönnbymatchen och går igenom lite av Radioåret som gått. 

Kontakt: info@rallarbomedia.se 

#13 Vi var sugen på toast  

Lansering av RallarboMedia.se, vi snackar damlagets matcher mot RIG och IBF Dalen. Det utlovade förbundssnacket är givetvis med och vi rundar av med lite diskussioner kring skönhetstävlingen i Tjeckien. Dessutom taggar vi inför Rönnbymatchen på lördag!

Kontakt: info@rallarbomedia.se   

#12 Intervju: Michael Adamek, USA  

Här kommer den andra utlandsintervjun. Den här gången pratar vi med Michael Adamek från Philadelphia Floorball och USAs landslag. Michael berättar bland annat om hur han kom i kontakt med innebandyn, om hans äventyr med landslaget och hur innebandyns utveckling i USA ser ut. Mycket intressant lyssning! 

Kontakt: info@rallarbomedia.se 

#11 Mycket från USA är ju skit  

Stor fokus på damlagets två senaste matcher med bland annat kommentarer från Mikael Hagström. Dessutom snackar vi HJ17s bortamatch mot KAIS Mora, vi diskuterar det nya förslaget med NHL-upplägg inom dameliten och vi delar ut lite kritik till Innebandyförbundet med fortsättning nästa vanliga avsnitt.
Senare i veckan (v49 2013) kommer även nästa utlandsintervju upp, då vi gästas från USA.

Kontakt: info@rallarbomedia.se

Länkar:

http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=105&aid=49649

https://itunes.apple.com/us/podcast/radio-rallarbo/id714087168
http://directory.libsyn.com/shows/view/id/rallarbomedia
http://podda.se/poddar/radio-rallarbo
http://podtail.se/podcast/radio-rallarbo/
http://podcasts.nu/poddar/radio-rallarbo/ 

#10 Intervju: Giorgio Rambaldi, Italien  

Radio Rallarbo inleder sin internationella satsning. Först ut är en intervju med Giorgio Rambaldi från Milano i Italien. Giorgio spelar för klubben Milano Molotovs och ingår i Italienska damlandslagets ledarstab. Mycket intressant om innebandylivet i "bel paese".

Kontakt: radiorallarbo@gmail.com
#9 Alla ska ha en bärbar fax med sig  

Efter en fin bortamatch i Uppsala så styr Ryss, Rogga, Steiner och Henka upp ett fint avsnitt. Lite snack om matchen, problematiken i damernas seriespel, Prag och presentation av ett nytt inslag i Radio Rallarbo. 

 

#8 Jag kallas för Sten  

Alexander "Sten" Steiner gör sitt första avsnitt i Radio Rallarbo. Vi pratar om veckan som bloggare hos Innebandymagazinet, damlagets framgångar och våra motgångar. Dessutom en intervju med en utav våra föreningsdomare.

#7 Tänk Sovjet istället!  

Rogga, Ryss och Frallan levererar avsnitt nummer sju. Avsnittet består av lite snack om seriepremiären, Innebandymagazinet och den kommande Pragresan. 

#6 Den nybyggda lukten har inte släppt än  

Bästa Radio Rallarbo någonsin! Ryss, Rogga, Frallan och Bruno snackar om nya hallen, RallarboMedia, premiär för Coachkrönikan samt lite intervjuer. Lyssna och njut Rallarboare!

#5 Jalle är Jalle  

Ny säsong! Nytt avsnitt Radio Rallarbo! Rogga, Ryss och nye coach Eric Brunila. Eric presenterar sig, vi diskuterar truppen och den kommande säsongen.

#4 Siljansnäs LedarCamp 2013  

Specialavsnitt från Siljansnäs LedarCamp 2013 som Ryss, Rogga och Henka deltog på. Vi snackar framförallt om campen, men också en intressant diskussion kring elitidrottens påverkan på den klassiska idrottsrörelsen.

#3 Vill jag gå på cirkus, då går jag på cirkus  

Tredje avsnittet är en realitet. Rogga, Ryss, David, Henka och Lichln diskuterar zorro-finten och hallfrågan.

#2 Tjejerna såg ut som vikingar allihop  

Andra avsnittet är här! Lichln gör radiodebut tillsammans med Ryss och Henka. Cupvalet snackas upp och det spårar ur i konstiga sidospår.

#1 Salami, räkmackor & podcasts  

Pilotavsnittet är ute! Ryss och Henka diskuterar den gångna säsongen och kommer in på skumma sidospår.

0:00/0:00
Video player is in betaClose