Radiofortællinger - Greatest

Radiofortællinger - Greatest

Denmark

Vi har samlet 10 af de allerbedste Radiofortællinger.

Episodes

To lys på et bord  

Det er lige efter midnat. Ida From sidder med blyanten i hånden og synger lidt for sig selv. Komponisten Bjarne Høyer har lige ringet og spurgt efter en tekst til sin nye melodi, som han skal bruge inden næste morgen.

Retten til fodbold  

Nadja Nadim elsker at spille fodbold. Det gjorde hun også, da hun var barn i Afghanistan, hvor hun spillede bold med sin far i skjul for Taleban. Nu spiller Nadja på landsholdet i Danmark.

Love potion  

En duft af fersken, musk og røgelse. Og så lidt egemos. Oliver har duftet sig igennem en del piger, og ikke mindst ladet dem dufte sig igennem ham.

Lennon, på loftet, freden og millionerne  

En bankboks i Nordjylland, John Lennon, der synger "Dejlig er den himmelblå", og et gammelt bånd, der bliver solgt for flere millioner på en auktion i London.

Countrytown  

I et vindblæst hjørne af Danmark ligger en lille by ved navn Dybe. En midaldrende kvinde har købt byens nedlagte kro og købmandsgård på tvangsauktion. Hun ejer dermed over halvdelen af den lille by og kalder sig derfor Sheriffen - byen kalder hun Countrytown.

Bøn fra Helvede  

De banker på, og så åbner Jan døren. Der er ham, som Jan skylder pengene, og så er der to store rockere med langt hår og rygmærker. "Du har en uge til at skaffe pengene - ellers kommer vi tilbage".

Breaking Bad  

Morten er på mange måder en ganske almindelig mand. Med en hobby ligesom så mange andre. Men Mortens hobby kommer til at få uoverskuelige konsekvenser.

Asgers liste  

Asger er tvunget til at indrømme noget, han helst ville have holdt for sig selv, overfor en masse piger, han næsten ikke kender. Det handler om at se det uvelkomne i øjnene og få det ud af verden.

Anklaget  

Michael er blevet inviteret til Sydafrika af selveste Nelson Mandela. Pludselig en dag bliver Michaels dør væltet med rambuk. Han bliver anholdt og smidt for en dommer.

1,6 kilo coke  

Jim er narkohandler. Han sidder i fængsel for besiddelse af 1,6 kilo kokain, men har ikke planer om at følge en anden bane end den kriminelle. Nicoline kommer fra Jylland, studerer på universitetet og har aldrig mødt en kriminel før nu.

0:00/0:00
Video player is in betaClose