Radiotjenesten

Radiotjenesten

Norway

Norges riktigste nyhetsmagasin. Din sherpa på vei opp toppen av opplysningsfjellet.

Episodes

10.06.16: Slutt  

Det endelige oppgjøret.

03.06.16: HJELP OSS VÆR SÅ SNILL  

hjelp! hhjelp

20.05.16: Herlig Usalt  

Ved den Grønne Frosk! Tid for en ny oppsummering av nyhetene siden forrige fredag, samt hva som skjer nøyaktig mens du hører på. Det involverer, men er ikke begrenset til: Nasjonaldagen, hotellstreik, oljeleting i Barentshavet, Kjetil Rolness' tentakler, Lars Lillo-Stenbergs nye podkast og meme-baserte kirker. Og kun Bad Luck Brian vet hva Demonen Parpelmurk og hans disipler pønsker på

13.05.16: En Tjenestefortelling  

Det var en gang et nyhetsprogram på studentradioen i Oslo. Resten er historie.

06.05.16: Besatt Av Tjenesten  

Uro? Her? I maktens korridorer? Mens en håndfull tapre tjenestefolk skisserer streikekrav, forsøker studio atter en helg å hooke med offentligheten.

Trumspklusiv: Samtale med utensrikskommentator Arnfinn Tangvik  

Du skal ikke skue hunden på hårene, sies det. Gjelder det også utenrikskorrespondenter? I et intervju om Donald Trumps hypotetiske utenrikspolitikk finner vi ut av dette med USA-ekspert Arnfinn Tangvik. NB: Så vidt preget av lydteknisk svikt og problemer med å si bokstaven "T".

29.04.16: Reportere I Dybden, Inni En Oransje Våtdrakt  

Sylvi Listhaug bader i Middelhavet, mens hele Musikk-Norge bader i Limonade. Radiotjenesten har som sedvanlig badet i en balje full av offentlighet.

22.04.16: Når Vi Døgenikter Vågner  

¡Viva la Revolución! Skallebank, dine fotsoldater i kampen mot overmakten har inntatt Radiotjenestens lokaler for å 1) knuse det etablerte klassesamfunn og 2) lage annenrangs satire på nisjeradio. Christian Nærums tenkeradio-bonanza utgår dermed denne uken, men følg med likevel? Mvh Skallebank

15.04.16: Alvorlig Talt  

GRØSS OG GRU: Radiotjenesten er skjelettmannskap i ukas dybdeintervjuorienterte sending. Det betyr intime, men informative samtaler med forfatter Trym Helmer Kruff, moromannen Megle Krutt og den politisk svenske aktivisten Lotta Johansson.

01.04.16: Atle Hvem?  

Vi er tilbake fra hytta! Radiotjenesten, offentlighetens billettkontrollører, sparker inn saloondørene og gjør "content" ut av viktigste nyheter i kjent stil. I hvert fall så lenge studio ikke blir invadert av forlatte barn med hud som simpelthen ikke vil sitte på kroppen.

Påsklusiv: Hvor var du i Bård Tufte Johansens kyllingdrakt?  

Ingen glemmer hvor de var i drakten til Bård Tufte Johansen under det legendariske TV2-stuntet. Radiotjenesten ser tilbake på TV-historiens mest legendariske påskekylling.

18.03.16: Over Fjell Og Gjennom Torner  

En ond tegneseriefigur ser ut til å bli ny leder av den frie verden. Mediene hører på en massemorder fortelle vitser i en gymsal. Sentrumspartiene går i strupen på hverandre. Er det rart at tjenestekvinne Austad heller drømmer seg bort? Langt ifra. Gjør deg selv en tjeneste og koble av med nyhetene.

Nettsklusiv: Intervju med Twix Vespa om vin og thrash metal  

Sist uke tok Radiotjenesten en prat med vinkjenner Twix Vespa og hans karaokevenninne. Det fikk ikke plass i sendingen, men lastes nå opp til allmenn forlystelse for fans av både "det røde stoff" og San Francisco-bandet Metallica.

11.03.16: Å Drepe En Tjenestemann  

Bør Radiotjenesten las? Det er det mest sentrale spørsmålet i en sending hvor seniorreporter Nils Tanja-Olsen møter den nymediale brandingeksperten Fuchsia "Focaccia" Blix, og den underjordiske demonen Parpelmurk terroriserer lydbølgene. Dette, men også mer!

04.03.16: Noe For Alle  

Oscar-natten har kanskje passert, men denne uken tas Radiotjenesten til nye cinematiske høyder, vurdert til terningkast fire av Filmpolitiets Birger Vestmo.

26.02.16: En Nisse Til Besvær  

Hva får du hvis du forer Putti Plutti Pott etter midnatt? Det er vanskelig å beskrive, men Radiotjenesten har fått resultatet på besøk i studio. Ellers: Dansk regjeringskrise! Odins Soldater! X-Games! Gamle og nye tradisjoner i skjønn forening!

19.02.16: En Romodyssé  

I en spekket sending overskrider vi solsystemet så vel som egen sendetid. I tillegg kikker vi på fugler, forlatte små barn gjemmer seg under studiobordet og en skeptisk seniorreporter Nils Tanja Olsen lærer om gravitasjonsbølger.

12:02.16: Litt Sånn Dagsrevyen  

I ukens Radiotjenesten står gjestene i fokus, Mest fordi vi ikke har annet.

05.02.16: Døde Menn Går På Lufta  

MYSTERIER: Vi gjør vårt beste for å ikke bry oss om det blodige liket av Radio Novas direktør, Direktør Helvertsen, som har tatt evig helg med overkroppen bøyd over studiobordet, idet vi gyver løs på ukas hendelser.

29.01.16: Aldri Annet Enn Bråk!  

Gåter og eksplosjoner preger ukas nyhetsbilde. I studio får vi besøk av en fleksibel forfatter som i løpet av sendingen skriver en egen Radiotjenesten-bok. Men har vi med denne flotte sendingen dessuten skrevet oss inn i historiebøkene? Bør noen kontakte Marie Alming?

0:00/0:00
Video player is in betaClose