Ramsby/Fischerström

Ramsby/Fischerström

Sweden

Cissi Ramsby och Lovisa Fischerström i en något extrem podcast, på alla tänkbara sätt! Vi pratar om allt som är tabu och lite till, delar med oss av misstag, livserfarenhet och känslor. Detta självklart i kombination med oerhört mycket skratt. Ett vinnande koncept, tycker vi!

Episodes

Kulturens ABC mashup!  

Vi har bjudit in de fantastiska människorna Cecilia Suhaid Gustafsson och Cajsa Stina Forssberg från podden Kulturens ABC. Vi snackar dejting, Tinder, att vara tjock, Cajsas bipolaritet och mycket mer. Och vi gör det (till Cissis lycka) samtidigt som vi dricker vin. Lyckan är gjord!

Säga upp mens, Judge Judy och Loffe försäger sig  

Det blev mycket Tinder-snack förra veckan och vi fortsätter! Loffe berättar om hur det går där och hur hon gör bort sig, vi kommer av någon konstig anledning in på det oklara programmet Judge Judy och Loffa råkar outa en Tinder-människa.. oops.

Breakup, stingrocka och Lovisas Tinderlista  

Efter 5 månaders uppehåll är vi tillbaka!! Det har varit ett riktigt jävla pissår 2016 men vi försöker skratta åt det ändå. Vi pratar om breakups och hur tufft det kan vara, Loffe går all in på Tinder och Cissi blir attackerad av djur i USA. Även en ny programpunkt dyker upp, Lovisas Tinderlista!

PHESTEN på West Pride  

Hörni! Ni har väl inte missat att vi ska ha fest under West Pride?! Jazzhuset i Göteborg den 10 juni 22-03 är alla välkomna, och speciellt om du är flata, brud, tjej, trans, ickebinär och helt enkelt allt förutom cis-snubbe. Vi har några grymma akter i form av stand up och DJs, lyssna för att höra mer om vad som händer!

Kristin Stegs glada lista, vara tjock och Cissi i Tyskland  

Fantastiska Kristin Stegs gästar oss och är som vanligt hilarious! Kristin berättar om hur det var att vara tjock, Cissi har gjort bort sig i Tyskland och Loffe bjuder såklart på Lovisas Lista. Där kontrar även Kristin med en alldeles egen Kristins lista!

Aldrig så smart, nutta och Hitlers fetisch  

I den här podden har vi vår fantastiska poddkompis Ordbajsaren som gäst! Hon heter även Sara Phillis och hon berättar bland annat om sina preferenser vad gäller killar och vad för snusk som kan hända på ett klosterläger i Frankrike. Hon använder även det förbjudna P-ordet, your know what we mean. Det blir medelåldersmänniskor på internet och massa snack om sex!

Swivel sweeper, Loffes karma och belive in yorself  

Vi snackar återigen om Emelie Glitteransikte och det faktum att Loffe intalat sig själv att hon faktiskt heter så. Cissi bjuder på mer irritation kring medelåldersmänniskor på internet och Loffe berättar om hur hon bättrar på sin karma. Och mitt i allt får hon ett telefonsamtal som återigen bevisar hur karman ska hållas uppe.

Flikka, ipodd nannou och medelåldersmänniskor på internet  

I detta avsnittet presenterar vi en helt ny programpunkt som är Cissis alldeles egna, vi kallar den Medelålders människor på internet! För alla har vi väl historier om detta? Vi diskuterar även gamla töntiga uttryck som flikka och kjamiz och såklart andra tokigheter!

Emelie Glitteransikte, panikångest och handprutt  

Loffe pratar om det sorgligaste hon vet, något som utspelar sig i matsalar. Och eftersom att vi insåg mitt i inspelningen att vi bestämt att sista podden i månaden ska bli en frågepodd så kör vi ett gäng frågor och blir väldigt seriösa när Loffe berättar om erfarenheter av psykiskt ohälsa.

Superblondtänk, formfranska och hur ett flatbarn blir till  

En timme av tokigheter! Cissi försöker ge ledtrådar till vem vi ska ha som gäst snart, det går sådär. Loffe berättar om hur det funkar att skaffa barn som flatpar och vi ger även lite relationstips samt bjuder på Lovisas Lista!

Podd-bingo, tros-hierarki och en timma och en kvart  

Första podden på det nya året 2016. Vi gör ett nyårsbingo för podden där vi lovar att vara mer uppstyrda under året. Cissi har självklart en spårvagnshistoria och Lovisas lista är tillbaka!

Ouppstyrd, snarkförnekelse och hur viktigt är sex  

Loffe önskar att hon var en uppstyrd människa och försöker så gott hon kan, med både färgpennor och block. Cissi går loss på kontorsmaterial och vi svarar på ask-frågor som bland annat handlar om ur viktigt sex är i en relation.

Transrese-Noel, radiosvin och hollywoodifierad  

Efter mycket om och men är podden här! Vår fantastike vän Noel har återvänt för att berätta om sin transresa och den här gånger har det hänt lite grejer sen sist. Cissi blir upprörd över ett pucko som ringt in till radio och Loffe berättar att alla hennes känslor kommer ut ur ögonen..

Känsloögonmänniska, i Idol-Cissis skugga och typiskt oss  

Loffe får ut alla sina känslor ur ögonen och känner att hon hamnat i skuggan av Cissi. Cissi håller inte alls med och tycker att Loffe får all uppmärksamhet. Vi startar en ny programpunkt som heter "Typiskt dig".

Socialt medium, vaginavampyr och Vulvarine  

En kompensationspodd för att vi är usla på att spela in. Vi pratar självklart om mens men även om hur senila vi är, vad som gör oss till bra kompisar, nya säsongen av Paradise Hotel och svarar på era frågor från Ask.

Slampiga 90-talister, Instagram-hybris och Periscope  

Är 90-taliserna lite slampigare? Och hur mycket får en egentligen tycka om sin egen insta? Vi får besök i studion av nya poddare och vi testat det nya sociala medier Periscope under sändning!

Hur komma ut, statuskapning och nöshorning  

En lite kortare podd där vi bjuder på svar från frågor på Ask.fm. Bland annat om hur en säger till sina kompisar är de använder ord en inte bör och lite tips på hur en kan komma ut på bästa sätt! Vi har även korat en vinnare i vår fantastiska selife-med-djur-tävling!

Tatueringsklyscha, pridebashing och menskoppsmisär  

Vi har varit på Pride!! Tjoohoo! Vi berättar om vad vi gjort, vad vi lärt oss och vad som var mindre bra.. Cissi berättar historier om sina tatueringar och en extremt speciell händelse med hennes menskopp. Loffe bjuder på Lovisas Lista och vi försöker avgöra vår Happy Plugs-tävling.

Specialpod: Mariette  

En alldeles egen pod med ett skönt snack med Mariette på West Pride 2015. Vi pratar Idol och allt som Mariette och Cissi har gemensamt, diggar till 90-talsmusik och diskuterar gaydars och Mariette självklara flatutstrålning. Inspelat backstage i Regnbågsparken på West Pride (precis bredvid scenen, därav musiken)

Knulla musslan-soppa, personlig slogan och swaga förbi  

Mitt i sommarvärmen efter ett litet uppehåll släpper vi ett nytt avsnitt. Vi diskuterar varför kommuner har slogans och om personliga slogans är nästa stora grej, varför vi är inne i något slags paradigmskifte vad gäller ord och varför vi inte hänger med. Dessutom lär vi oss nya ord och försöker behålla våran ungdom.

0:00/0:00
Video player is in betaClose