Ramsby/Fischerström

Ramsby/Fischerström

Sweden

Cissi Ramsby och Lovisa Fischerström i en något extrem podcast, på alla tänkbara sätt! Vi pratar om allt som är tabu och lite till, delar med oss av misstag, livserfarenhet och känslor. Detta självklart i kombination med oerhört mycket skratt. Ett vinnande koncept, tycker vi!

Episodes

Flikka, ipodd nannou och medelåldersmänniskor på internet  

I detta avsnittet presenterar vi en helt ny programpunkt som är Cissis alldeles egna, vi kallar den Medelålders människor på internet! För alla har vi väl historier om detta? Vi diskuterar även gamla töntiga uttryck som flikka och kjamiz och såklart andra tokigheter!

Emelie Glitteransikte, panikångest och handprutt  

Loffe pratar om det sorgligaste hon vet, något som utspelar sig i matsalar. Och eftersom att vi insåg mitt i inspelningen att vi bestämt att sista podden i månaden ska bli en frågepodd så kör vi ett gäng frågor och blir väldigt seriösa när Loffe berättar om erfarenheter av psykiskt ohälsa.

Superblondtänk, formfranska och hur ett flatbarn blir till  

En timme av tokigheter! Cissi försöker ge ledtrådar till vem vi ska ha som gäst snart, det går sådär. Loffe berättar om hur det funkar att skaffa barn som flatpar och vi ger även lite relationstips samt bjuder på Lovisas Lista!

Podd-bingo, tros-hierarki och en timma och en kvart  

Första podden på det nya året 2016. Vi gör ett nyårsbingo för podden där vi lovar att vara mer uppstyrda under året. Cissi har självklart en spårvagnshistoria och Lovisas lista är tillbaka!

Ouppstyrd, snarkförnekelse och hur viktigt är sex  

Loffe önskar att hon var en uppstyrd människa och försöker så gott hon kan, med både färgpennor och block. Cissi går loss på kontorsmaterial och vi svarar på ask-frågor som bland annat handlar om ur viktigt sex är i en relation.

Transrese-Noel, radiosvin och hollywoodifierad  

Efter mycket om och men är podden här! Vår fantastike vän Noel har återvänt för att berätta om sin transresa och den här gånger har det hänt lite grejer sen sist. Cissi blir upprörd över ett pucko som ringt in till radio och Loffe berättar att alla hennes känslor kommer ut ur ögonen..

Känsloögonmänniska, i Idol-Cissis skugga och typiskt oss  

Loffe får ut alla sina känslor ur ögonen och känner att hon hamnat i skuggan av Cissi. Cissi håller inte alls med och tycker att Loffe får all uppmärksamhet. Vi startar en ny programpunkt som heter "Typiskt dig".

Socialt medium, vaginavampyr och Vulvarine  

En kompensationspodd för att vi är usla på att spela in. Vi pratar självklart om mens men även om hur senila vi är, vad som gör oss till bra kompisar, nya säsongen av Paradise Hotel och svarar på era frågor från Ask.

Slampiga 90-talister, Instagram-hybris och Periscope  

Är 90-taliserna lite slampigare? Och hur mycket får en egentligen tycka om sin egen insta? Vi får besök i studion av nya poddare och vi testat det nya sociala medier Periscope under sändning!

Hur komma ut, statuskapning och nöshorning  

En lite kortare podd där vi bjuder på svar från frågor på Ask.fm. Bland annat om hur en säger till sina kompisar är de använder ord en inte bör och lite tips på hur en kan komma ut på bästa sätt! Vi har även korat en vinnare i vår fantastiska selife-med-djur-tävling!

Tatueringsklyscha, pridebashing och menskoppsmisär  

Vi har varit på Pride!! Tjoohoo! Vi berättar om vad vi gjort, vad vi lärt oss och vad som var mindre bra.. Cissi berättar historier om sina tatueringar och en extremt speciell händelse med hennes menskopp. Loffe bjuder på Lovisas Lista och vi försöker avgöra vår Happy Plugs-tävling.

Specialpod: Mariette  

En alldeles egen pod med ett skönt snack med Mariette på West Pride 2015. Vi pratar Idol och allt som Mariette och Cissi har gemensamt, diggar till 90-talsmusik och diskuterar gaydars och Mariette självklara flatutstrålning. Inspelat backstage i Regnbågsparken på West Pride (precis bredvid scenen, därav musiken)

Knulla musslan-soppa, personlig slogan och swaga förbi  

Mitt i sommarvärmen efter ett litet uppehåll släpper vi ett nytt avsnitt. Vi diskuterar varför kommuner har slogans och om personliga slogans är nästa stora grej, varför vi är inne i något slags paradigmskifte vad gäller ord och varför vi inte hänger med. Dessutom lär vi oss nya ord och försöker behålla våran ungdom.

Transutredning med Noel, Cissi 9 år och Maizena  

Vi välkomnar vår blivande kontinuerliga gäst Noel som ska berätta om sin syn på livet som trans. Cissi delar med sig av ett brev hon skrev när hon var 9 år och Lovitz

Porrkretsar, stutterbox och kändisLovitz  

Vi diskuterar diverse händelser i Lovitz liv den senaste tiden, det faktum att hon skämde ut sig inför sin fastighetsskötare och Cissi försöker sig på att prata i stutterbox. Sen blir det svar på ett antal Ask.fm-frågor och självklart ett snack om Eurovision 2015!

Teaserpod Best of  

Vi har klippt ihop en liten teaser för er som kanske inte har hört podden och undrar vilka vi är eller för er som helt enkelt vill ha några guldkorn från alla poddar i ett och samma avsnitt. ENJOY!

Kompistips, bajs på katten och sexiga tjejbakgrunder  

Vi fortsätter med succén med att svara på Ask.fm-frågor. Kanske har just din fråga besvarats? Cissi berättar om en något förvånande och kanske äcklig historia och Lovitz delar med sig av nervositeten inför att prestera på jobbet. Vi har självklart med Lovisas Lista som är sprängfylld med grejer.

Mens-notis, Ask.fm och Gayness undergång  

Vi har skaffat en Ask.fm och det visar sig vara en guldgruva av innehåll till podden. Vi svarar på ett gäng av frågorna och kommer fortsätta mer framöver. Vi bjuder även på Lovisas lista, pratar mens (såklart!) och grottar ned oss i hur en ser gay ut utan att klippa av sig håret.

LIVEPOD Lesbisk Frukost  

Vi kör livepod på fantastiska Lesbisk Frukost i Göteborg. Med oss som gäst har vi Nour el Refai. Vi diskuterar förebilder och idoler och berättar om våra idoler och hur vi själva inte egentligen ser oss som förebilder.

Sex anthem, tarmsvans och fis i ansiktet  

Som vanligt diskuteras bajs och fisar hej vilt. Cissis röv är inte riktigt på hennes sida och Lovitz röv gör lite som den vill. Vi diskuterar en lyssnarfråga angående öppna förhållanden och berättar om det finaste meddelandet vi någonsin fått!

0:00/0:00
Video player is in betaClose