Recensionspodden

Recensionspodden

Sweden

I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll.

Episodes

Avsnitt 33 - Duschsång & Minnet av.. eh?  

I Avsnitt 33 så går vi nakna in i duschen och recenserar "att duscha". Palle försöker sig på att recensera "Minnet" och vad det är bra för egentligen. God Lyssning!

Avsnitt 32 - Semesterthrowbacks & Suga djur  

I Avsnitt 32 av RecensionsPodden så recenseras bl.a känslorna och de knepiga beteendena som uppkommer efter en lång sommarsemester. Palle som inte ens äter kräftor levererar en smaskig "subjektiv" recension av det lilla djuret och uppståndelsen den skapar. Det och mycket mer. Tipsa en vän om RecensionsPodden och följ oss på Instagram och Facebook. God lyssning!

Avsnitt 31 - Hockeyhjärnor & Hissnande Fakta  

I Avsnitt 31 så bjuds vi på en hel rad korta recensioner. Palle och Pjoltas hissar och dissar hissar, travsport, män som äter med mer. Följ gärna RecensionsPodden på Facebook, Instagram och på Twitter. God Lyssning!

Avsnitt 30 - Hormonellt Vakuum & Vuxenhet  

RecensionsPodden - Avsnitt 30 Hormonellt vakuum & Vuxenhet. Ett jubileumsavsnitt där de självutnämnda recensenterna Palle och Pjoltas recenserar livets olika skeden. Är det en begynnande åldersnoja som svept över våra pratkvarnar eller är bara som succéintrot förtäljer oss? Allt kan recenseras. Följ gärna RecensionsPodden på Facebook och Instagram. Tipsa en vän och ha en god lyssning!

Avsnitt 29 - Navelludd & Konsertsvett  

RecensionsPodden firar ett år med ett helt vanligt kul avsnitt som behandlar både österrikisk forskning och ifall klaustrofobi kan vara önskvärt. Palle och Pjoltas bjuder på en inblick i deras vardagliga nördiga samtal. Sportklyschor och intressanta samlare och mycket mer i jubileumsavsnittet 29 av RecensionsPodden. Prenumerera - ja, och följ oss gärna på Instagram och Facebook.

Avsnitt 28 - Kattapor & Köttfläktar  

I avsnitt 28 recenserar Palle ett fenomen som ligger mitt emellan ”hoarding” och religiösa domedagsprofeter. Nämligen ”prepping” och svenska ”preppers”. Pjoltas framför en objektiv och helt opartisk recension av Sveriges nationaldryck. Så blir det ju såklart fem snabba och uppmaningar till lyssnarna i ett glatt jubileumsavsnitt av RecensionsPodden med Palle & Pjoltas.

Avsnitt 27 - Obror & Han Kallar Sig Hulken  

I Avsnitt 27 firar vi att Påsken är här och finns det något bättre sätt att fira det på än att Palle & Pjoltas samrecenserar en amerikansk B-kändis iklädd påskfärger och med sinne för dramatik? Det blir såklart fem snabbrecensioner och mycket annat härligt snack. Goda alternativ till den svenska skolplanen. God Lyssning och följ gärna RecensionsPodden på Instagram, Facebook och Twitter.

Avsnitt 26 (XS) - Vasaloppet och Påskharen  

För dig i farten bjuder RecensionsPodden på ett lite kortare avsnitt: Avsnitt 26 (XS)- Vasaloppet och Påskharen. Palle Fuling recenserar masspsykosen Vasaloppet, med både sanna sanningar samt osanna sanningar. Pjoltas reder ut hur tyskarna kunde äta så mycket ägg under Medeltiden och vad man har i pungen i Australien. Följ gärna RecensionsPodden på Facebook och Instagram. God Lyssning!

Avsnitt 25 - Monoklisar & Tomtar i Trumpeten  

I ångorna efter en rykande politisk debatt lägger Pjoltas och Palle statskonsterna åt sidan och recenserar helt andra saker. I Avsnitt 25 så frågar sig Pjoltas vilken av alla de olika vårarna som kan recenseras. Palle har spanat in rävar och monoklisar.. vid Kungsträdgården och så applåderas en ännu inte nedkommen nedkomst. Följ gärna RecensionsPodden på Instagram, Facebook och @Rpodden på Twitter. God lyssning!

Avsnitt 24 - Sprayad Stubbfrisyr & Parodi på Barn  

Avsnitt 24 så bjuder Pjoltas upp till sketch om vad han hoppas är en telefonflåsare. Istället recenseras den sanna källan till att vi vet att våra smarta telefoner faktiskt kan ringa. Palle gör genidraget att dissekera begreppen geni och galen. Ett självutnämnt Idol-geni får sig en känga precis som ett land i väster där allt kan bli större. Ja, med rätt mängd pengar, genialitet och galenskap förstås. Följ gärna RecensionsPodden på Instagram, Facebook och Twitter

Avsnitt 23 - Falska Björnar & Skånskt Mörker  

I Avsnitt 23 diskuterar Pjoltas vad som egentligen är gulligt och huruvida ätande av avföring kan vara en markör för just gullighet. Palle recenserar första avsnittet av SVT's nya komediserie "Vegorätt" och stämmer inte in i den gängse kritiken av programmet. Lars Lerin, Farmen och sengångare gästspelar också i ett avsnitt som tog över ett dygn att spela in! Prenumerera gärna på podden och följ RecensionsPodden på Instagram, Facebook och Twitter.

Avsnitt 22 - August Bergman & Smarta Nattugglor  

Är du så smart egentligen och blir nästa träningstrend att gråta? Palle bjuder på härlig förvirring angående män som heter något med ”Berg” i namnet och Pjoltas generaliserar med tåren.. Nej, glimten i ögat. Böj faktan efter din teori och gråt ut. Följ gärna RecensionsPodden på Instagram och Facebook. God Lyssning.

Avsnitt 21 - Årets Lågpunkter & Jubel  

Låg du i koma hela året 2015? Ingen fara: Palle och Pjoltas recenserar året som gått och dess stora och små händelser. Allt från toppen av hybrisberget till årets djupa dal och dess alldeles för stora morötter och felhuggna julgranar. Och vem vann Miss Universe egentligen? Följ RecensionsPodden på Facebook och Instagram för fler härliga recensioner. God Lyssning!

Avsnitt 20 - Brännbock & Vinförbud  

I avsnitt 20 så recenserar Palle den första och lite tråkiga gruppen i "På Spåret" och garderar sig även med att granska olika försvarssorter. Pjoltas recenserar fenomenet "lyckade misslyckanden" och vurmar bland annat för den brinnande bocken i Gävle. Följ RecensionsPodden på Facebook och Instagram. God Lyssning!

Avsnitt 19 - Sunes Pappa & Singelkassen  

I Avsnitt 19 så recenserar en något sliten Palle logiska felslut och ratar oblygt ketchup, SD och Persbrandt för nästan samma skäl. Pjoltas tar med oss till mataffären och hyllar matplanering trots att det är det värsta han vet. Så har ju Palle läst en serietidning och Pjoltas lanserar matkassen för singlar. Följ RecensionsPodden på Instagram och Facebook.

Avsnitt 18 - Stjärtyoga & Oidipal Kojuice  

I avsnitt 18 gör Palle upp med en av Sveriges bastanta hörnstenar och som om det inte var nog så har Pjoltas läst en skoltidning från 2005 och berättar vilka dagar vi borde stryka från veckorna. Ämnen som Lemmys missbruk och Palles goda vanor diskuteras i ett rafflande, kontroversiellt avsnitt av Recensionspodden. God lyssning!

Avsnitt 17 - 49 tusen ton & 26 års sömn  

I avsnitt 17 ger sig Palle ut på hal is och recenserar ett redan recenserat ämne. Vad i $&3#*-/ säger ni? Har det brunnit i huvudet på han? Pjoltas forskar om den populära förseelsen att sova. Och så blir det ju 5 snabba recensioner såklart. Det och mycket mer. Alla ska ha kul. God Lyssning!

Avsnitt 16 - Apanage & Handbagage  

I avsnitt 16 pratar vi om att resa med flygplan och Pjoltas kommer ut som en vidrig medresenär. Palle går en rond med monarkins nödvändighet. Det blir även utmaningar, frågor, härliga motsättningar och så utlovades det en tävling i all hast. Allt kan hända i Recensionspodden. God Lyssning!

Avsnitt 15 - Spocktecknet & Resan till Resan  

Pjoltas recenserar resan till resan och Palle funderar på hur mycket man har att säga till om som åskådare på bröllop. Palle Fuling fortsätter att öppna sitt innersta och bjuder på ytterligare en grej han inte kan. Så blir det ju fem snabba, såklart! God Lyssning och följ RecensionsPodden på Facebook och Instagram för mer gottgott.

Avsnitt 14 - Billig Skumpa & Den Populäraste Näsborren  

Mjukisbyxor och myströja på bröllopet? Är inte det lite väl bekvämt? Palle undersöker fler bröllopsnormer i samma avsnitt som Pjoltas smashar in en annan gammal älskad retur, nämligen andningen. Är intaget av syre verkligen för alla? Detta, plus 5 snabba såklart i avsnitt 14 av RecensionsPodden med Palle & Pjoltas. Följ oss på instagram.com/recensionspodden

0:00/0:00
Video player is in betaClose