Ringhörnan

Ringhörnan

Sweden

Podcast by Ringhörnan

Episodes

Ep.51  

I detta avsnitt bråkar vi om Skoglund vs Smith, GGG vs Canelo och mycket mer.

Ringhörnan 50, Christian Lindgren  

I detta avsnitt hälsar vi Sashas bror Crisse välkommen genom att bråka med honom och säga att han inte kan något. Vi snackar också GGG vs Canelo, Rising star 3, och mycket mer.

Ep. 49, Anthony Yigit  

I detta avsnitt pratar vi med regerande europamästaren i lätt weltervikt Anthony Yigit. Vi pratar om hans karriär, hur han vann titeln, hans nästa försvar och mycket mer. Vi går också igenom Mayweather vs McGregor och Badou vs Cleverly, samt mycket mer.

Ep. 48  

I detta avsnitt fokuserar vi på Mayweather vs McGregor samt Badou Jack vs Nathan Cleverly.

PaulCast 3  

I detta avsnitt får ni bettingtips och analyser om bland annat McGregor vs Mayweather, Jones vs Cormier, Garcia vs Broner och mycket mer.

Ringhörnan 47  

I detta avsnitt snackar vi Holloway vs Aldo, Spence vs Brook, Galna fighters och mycket mer.

Ringhörnan 46, Thomas Acar  

I detta avsnitt välkomnar vi fd svenska mästaren i boxning Thomas Acar. Vi fokuserar på Alexander Gustafssons och matcherna på UFC Stockholm, dessutom, UFC 212 och Spence vs Brook.

Ringhörnan 45  

I detta avsnitt snackar vi om Crawford vs Diaz, Spence vs Brook, UFC  Stockholm och mycket mer.

Ringhörnan 44  

I detta avsnitt snackar vi bland annat Joshua vs Klitschko, Canelo vs Chavez/GGG samt UFC 211. och mycket mer. Vi ber om ursäkt för det dåliga ljudet första halvan.

Ep 43  

I detta avsnitt nördar vi ner oss ordentligt i boxningsteknik och kommande UFC-matcher.

Ep 42, Sirwan Kakai  

I detta avsnitt snackar vi med fd UFC- och nuvarande Belator-fightiern Sirwan Kakai. Så snackar vi UFC 210, Lomachenko vs Sosa samt mycket mer.

Ep 41, Sadibou Sy  

I detta avsnitt hälsar vi en av Sveriges främsta MMA-fighters välkommen, nämligen Sadibou Sy. Vi snackar om hans tidigare matcher, Superior Challange Galan, bantning och UFC, samt mycket mer.

Superior Challange special  

I detta avsnitt sitter vi och kommenterar Superior Challange galan live i Eriksdalshallen. Nabbe Malki hoppar in och gästspelar.

Ringhörnan 40, Babak Ashti  

I detta avsnitt snackar vi med Superior Challangers grundare och promotor Babak Ashti. Vi snackar om kommande galan i Eriksdalshallen och mycket mer.

Ringhörnan 39  

I detta avsnitt berättar Andreas om Jimi Manuwa och Reza Maidadis matcher, vi snackar om Golovkin vs Jacobs, Adrian Granat vs Dimitrenko och en del annat.

Ringhörnan 38  

Vi kastas direkt in i diskussionen om Golovkin vs Jacobs. Sen diskuterar vi Adrian Granat vs Dimitrenko. UFC i London med Jimi Manuwa och mycket annat.

Ringhörnan 37, Majdi Shamas  

I detta avsnitt snackar vi om David Teymors bragdinsats i UFC 209. Inget intro denna gång, utan vi hamnar rakt in i snacket. Vi ber om ursäkt för det dåliga ljudet i början.

Ep 36  

I detta avsnitt är orginaltrion tillbaka. Vi snackar Svensk proffsboxning. Klara Svensson mot Cecilia Baekhus, Tungvikspoxning och mycket mer.

Ep 35  

Paul och Andreas snackar om Alexander Gustafssons comeback i UFC Sweden. David Teymors fight mot Lando Vannata och mycket mer.

Ep 34, PK-mannen  

I detta avsnitt snackar vi med Musse Hasselvall om hans nya serie PK-mannen. Samt senaste boxningen och UFC.

0:00/0:00
Video player is in betaClose