Robin och Robins Podcast

Robin och Robins Podcast

Sweden

En podcast med humoristiska reflektioner av vardagslivet.

Episodes

Klämdagar  


Varför är klämdagar så lustiga? Hur dör fågelungarna i Örebro? Vilket är Robins nästa intresse?

Leif GW: Därför lyssnar jag på Robin och Robins Podcast  


- 100% Anti-Värmland - Robin gillar att äta inälvor - utöver detta: Vandrande pinnar, världens minsta maraton och en bloggidé du borde stjäla!

Podcast för flygrädda  


Vi vet inte om det här är ett avsnitt för dig som är flygrädd eller för dig som vill bli flygrädd (eller för dig som inte är flygrädd och inte vill bli det heller?) Hursomhelst Innehåller avsnittet bl. a: - att Robin berättar om hur han uppvaktades av en prostituerad - att Robin berättar om hur man blir bundis på charterflyg Och MYCKET MER!!

Att leva på gränsen  


- Robin berättar om när han gjorde bort sig ordentligt och känner sedan att han måste rentvå sitt namn. - En svensexa spårar ur med naken man på ICA - Vad finns det för gemensamma faktorer i att lägga lappar på bilar och kasta nakna porrstjärnor ut över ett tak?

Jöran är en swinger  


Robin pratar om hur han i sociala situationer dömer människor utifrån deras sätt att "freebase:a". Utöver det så ringer Jöran vad han tror är en swingersklubb och slutligen tar Robin med oss djupt in i hans tankar kring hans förargliga shoppingbeteende.

Scroto  


Över en god hotellfrukost pratar Robin och Robin bla om hur dålig Robin är på att ljuga, och hur coolt det är att borsta tänderna på en flyplatstoalett.

Jehovas Vittnen  


- Ett läskigt möte med Jehovas Vittnen - Robin avslöjar sin metaboliska ålder (sorgset) - Vi kan ha påbörjat spridningen av fladdermusinfluensan

Varmkorv i blombuketten  


"Jöran" fortsätter med sina märkliga telefonsamtal, denna gång vill han reda ut om han varit med om ett aprilskämt eller inte. Utöver det så har Robin gjort bort sig på gymmet igen och slutligen pratar vi om vad som är White Trash.

Best of avsnitt 1-9  


Helt i enlighet med hybrisen vi båda innehar är avsnitt 10 inget mindre än en Best of av våra 9 tidigare avsnitt.

James och Uffes Podcast  


Robin öppnar med att berätta om en socialt jobbig situation och diskussionen fortlöper sedan till ämnet eldsjälar, något det borde finnas mer av. I slutet hör vi en raplåt, författad av Robin och framförd av Dogge Doggelito!

Erotik på Xbox?  


I detta avsnitt pratar vi om hur media vinklar och styr som dem vill. Och så pratar Robin om att han hela tiden försöker utveckla sig själv, men att det alltid slutar i en fars. Vi avslutar så klart med en busringning.

Skrattyoga  


I detta avsnitt pratar vi om saker som är jobbiga att erkänna, vi kokar ihop en konspirationsteori rörande hemmafruar, vi spekulerar om varför smartphoneanvändande kan leda till hemorrojder och så avslutar vi som vanligt med en busringning!

Offentliga toaletter  


I veckans avsnitt så berättar Robin sin teori om varför han har svårt för offentliga toaletter. Robin har sedan ett par reflektioner att dela med sig om från sin tur till Riga och avslutningsvis så tar saker och ting en spännande vändning i och med utmaningen.

Bebisskratt  


I ett rungande högt tempo berättar Robin om en händelse som satte griller i huvudet på hans föräldratankar. Detta vägs dock upp av tanken på bebisskratt, och en unik idé föds och etablera i podcasten.

Bebisskratt  


I ett rungande högt tempo berättar Robin om en händelse som satte griller i huvudet på hans föräldratankar. Detta vägs dock upp av tanken på bebisskratt, och en unik idé föds och etablera i podcasten.

Typiskt svenskt  


Avsnitt 4 är äntligen här. I ett rafflande tempo kastas vi rakt in i en dialog om vad som är typiskt svenskt. Utgångspunkten är situationer i affären. Hoppas du känner igen dig. Utöver detta så kör vi ett par låtar med felhörningsfaktor, dvs där man tror att de sjunger något annat än vad de gör. Utmaningen är såklart också med denna vecka.

Tack för Billy!  


-KÄNSLIGA LYSSNARE VARNAS- innehållet i denna podcast KANSKE väcker obehagskänslor. Vi pratar bland annat om mannen på bilden, Rick Rubin, och varför vi älskar människor som är så oväntade som honom. Dessutom berättar Robin vem han alltid fylleringer och så kan vi avslöja att det inte bara är Fredrik Reinfeldt som samlar på frimärken.

Mjältbrand och skrattanfall  


I det andra avsnittet pratar vi om hur dåliga vi människor är på att bedöma odds, hur man får många likes på Facebook och så bjuder vi på ett äkta skrattanfall.

Af Chapman & Sexscener  


I det första avsnittet pratar vi om båten af Chapman, hur man kan göra bort sig på gymmet och hur konstigt det ibland blir när man rekommenderar något. Levererat i högt tempo, med mycket humor för att få dig att skratta.

0:00/0:00
Video player is in betaClose