Röglepodden

Röglepodden

Sweden

En hockeypodd från Helsingborgs Dagblad med fokus på Rögle BK. Programledare: Daniel Rooth och Linus Ahlin.

Episodes

Avsnitt 14 - Highlights  

Vem sa vad? Och vem av gästerna välte ner utrustningen mitt under inspelningen? I det 14:e avsnittet bjuder vi på highlights och och tar er med bakom kulisserna.

Avsnitt 13 - Jakob Johansson  

Rögles evige #26 Jakob Johansson om minnena, tidiga skadan som hotade karriären, dagens relation med Rögle, vad han ångrar och framtidsdrömmarna.

Avsnitt 12 - Gunnar Persson  

Rögles juniortränare Gunnar Persson om den svidande nobben i våras, nystarten i J20-laget och varför så många juniorer klarat SHL-steget.

Avsnitt 11 - Christopher Liljewall  

Rögles lagkapten Christopher Liljewall om sina mörka år, roliga säsonger - och att inte ens hundra miljoner kronor hade fått honom att skriva på för Malmö.

Avsnitt 10 - Mathias Tjärnqvist  

I det tionde avsnittet av Röglepodden får vi besök av Mathias Tjärnqvist, som bland annat berättar hur det var att tränas av Wayne Gretzky, vad som händer när man byter från Rögle till Malmö – och hur det var att drabbas av en kronisk leversjukdom när karriären höll på att lyfta.

Avsnitt 9 - Martin Nilsson  

Vad har SHL-spelarna i lön? Hur går förhandlingarna till bakom kulisserna? Martin Nilsson gästar Röglepodden och ger svar från hockeyagenternas vardag.

Avsnitt 8 - Kenth "Swiss" Svensson  

Legendaren Kenth "Swiss" Svensson om varför han gjorde 17 A-lagssäsonger i Rögle, varför han slutade redan som 31-åring och varför kroppen rasat ihop.

Avsnitt 7 - Jack Connolly  

Jack Connolly om den mycket speciella kemin i Rögles omklädningsrum, chocken när han kom till Sverige – och att han alltid har fått höra att han är för liten för att lyckas som hockeyspelare.

Avsnitt 6 - Eric Martinsson  

Röglefostrade Eric Martinsson om genombrottet, guldresan med Växjö Lakers - och sin hemliga framtidsplan...

Avsnitt 5 - Stefan "Femman" Nilsson  

Vi vänder ut och in på Rögles första halva av SHL-säsongen med hjälp av förre Röglespelaren Stefan "Femman" Nilsson. Han tycker till om Rögles lagdelar, disciplinnämnden och den högljudda domarkritiken.

Avsnitt 4 - Andreas Lilja  

Stanley Cup-vinnaren och Rögles förre lagkapten Andreas Lilja om knäskålen som delade sig, festen med Stanley Cup-bucklan, hjärnskakningen som ledde till konstant huvudvärk i ett år och vardagsproblemen med ett försämrat minne.

Avsnitt 3 - Oscar Dansk  

Rögles målvakt Oscar Dansk om att flytta ensam till USA som 13-åring, att han tvingades byta tankesätt inför den här säsongen – och om tankarna på att bli astronaut.

Avsnitt 2: Roger Hansson  

Roger Hansson om karriären, OS-guldet 1994, den förbjudna flytten, varför NHL-drömmen sprack och varför han nästan gick in i väggen som sportchef.

Avsnitt 1: Almen Bibic  

Röglebacken Almen Bibic om den tuffa uppväxten, att vara rubrikernas man, sin egen utveckling och banden till Rögle och Leksand.

Podpilot Röglepodden  

Ett första avsnitt av HD-Sportens Röglepodd.

0:00/0:00
Video player is in betaClose