Roll on med Mia och Klara - sänds inte längre

Roll on med Mia och Klara - sänds inte längre

Sweden

De bästa sketcherna från radioprogrammet med svärmodern Viveka Andebratt, 70-talsnostalgikern Bubban, porrfilmsskådisen Jasmina Svensson och många andra. Ansvarig utgivare: Dan Granlund

Episodes

Roll on med Mia och Klara 2008-06-08  

Det bjuds på listor i detta program, Vivekas läckra leva-lista; Då vill jag leva och då vill ja inte leva, och semester-listan; Semestern du bör undvika. Gulletussan läser lusen av en kund som fått för sig att färga håret själv och Tabita funderar på TVprogram, livet och döden.

Roll on med Mia och Klara 2008-06-07  

Ingen midsommar utan Anna-Lotta Larsson! Nu är den nämligen här, sommarens mest efterlängtade samlingsplatta. Rolle tar en timeout från sin flickvän och åker till München på weekendresa. Alldeles själv, så de så! Fast vi får vara med på killträff med några andra killar. Här vankas vinyl, öl och kalenderbiteri!

Roll on med Mia och Klara 2008-06-01  

Bitchexpediterna uppfostrar kunderna genom kom-radio. Bubban berättar allt om 70-talet, den här gången om rörelser. Jasmina snickrar ihop en liten sång till firmafesten och Tabita har stora planer med sin tattoveringsstudio.

Roll on med Mia och Klara 2008-05-11  

Hur får du din relation att hålla? Lär av Gulletussan! Hur passar man barn på bästa sätt? Med hjälp av en barnhage så klart, det kan du lära dig av Viveka. Du kommer också att få veta hur Rolle uppvaktar Majken och hur det egentligen kommer sig att man får finnar och blåmärken.

Roll on med Mia och Klara 2008-05-10  

Rolle talar ut om sin relation till Majken, Gulletussan talar ut efter krisen hos sin terapeut och Viveka fröjdas i tvättstugan. Å så var det det där med vilken frukt Mia är...

Roll on med Mia och Klara 2008-05-04  

Hur ska det gå för Gulletussan, hur viktigt är det med onani, hur går det för Rolle med barnalstrandet och vilken frukt är egentligen Mia? Alla frågor får svar i detta avsnitt.

Roll on med Mia och Klara 2008-04-26  

Gulletussan är dumpad! Hör henne tala ut hos terapeuten. Bellmania besöker en kvinnofolkhögskola och bjuder på underhållning och vända koncept. Även Jasmina bjuder på underhållning, vid valborgsmässobrasan.

Roll on med Mia och Klara 2008-04-12  

I det här programmet ger vi oss iväg till Danmark, till BB och ut i rabatten igen. Rolle börjar längta efter barn...

Roll on med Mia och Klara 2008-04-05  

Vi sparkar igång våren och ger oss ut i rabatten med Jasmina Svensson, Bellmania sjunger om Kärlekens tunga och Gulletussan bjuder på ovärderliga tips om hur du tar hand om din man på bästa sätt när du fått barn.

Roll on med Mia och Klara 2008-03-23  

Gulletussan säger ett sanningens ord om feminism, Viveka får fotvård och dessutom får vi veta allt om lugganorexi och hur man ska bära sig åt för att bli sedd.

Roll on med Mia och Klara 2008-03-29  

Ännu mer mystips från Gulletussan! Vi får veta allt om 70-talet i allmänhet och Björn Borg i synnerhet av Bubban och så får vi höra hur det gick till när Jamina mötte Urban i korvfabriken.

Roll on med Mia och Klara 2008-03-22  

Roll On med Mia och Klara påskspecial! Gulletussan delar med sig av mystips, Rolle ratar köerna till provrummen och Viveka Andebratt leker Äggagömma.

Roll On med Mia och Klara 2008-03-22  

Roll On med Mia och Klara påskspecial! Gulletussan delar med sig av mystips, Rolle ratar köerna till provrummen och Viveka Andebratt leker Äggagömma.

0:00/0:00
Video player is in betaClose