Rosmalm & Steinsvik

Rosmalm & Steinsvik

Sweden

Anna och Helena uppdaterar er kring veckans 3 största snackisar (enligt dem) i sociala medier och avhandlar ett superviktigt ämne (enligt dem) som de kallar dagens ämne.

Episodes

#17. Lyckan finns i molnen och i Sunne  

Sommaravslutning för Rosmalm & Steinsvik. Anna och Helena summerar vad som har hänt de senaste två veckorna. Och det har hänt saker. Tjohoo! Dessutom välkomnar Helena och Anna en underbar gäst som rest hela vägen från Sunne för att berätta hur man lämnar problem i livet bakom sig och hur man lever i det berömda nuet. Ta del av tipsen och bli problemfri till hösten. Typ. Glad sommar

#16. Starstrucked  

Studenttider igen. Anna och Helena minns sina studenttider och Anna är sugen på att åka flak. Varför tappade Helena kjolen på NK? Helena blir starstrucked och då föds en lysande programidé för TV. Anna har gjort ett inköp hon länge har önskat men nu vill hon ha mer. Och hur går det med bikramyoga egentligen?

#15. Under kläderna är man alltid naken  

Snart är det sommar och badsäsong, detta måste givetvis diskuteras och planeras. Vad för typ av djur var Helena beredd att brotta ner i San Francisco? Anna har funnit en ny väg i livet som inte var helt väntad.

#14. Världens starkaste ljus  

Namntraditioner kanske man bör föra vidare. Hur gjorde Anna och hur gör Calle P och Sofia med den nya lilla prinsen? Anna och Helena siar. De avhandlar även alla viktiga oskrivna regler som gäller på flygplan och delar sina egna upplevelser kring dessa. Dessutom får Helena tips på vad man kan göra i San Francisco av Anna. Vilka nappar Helena på? Både Helena och Anna har börjat inredningsinstagramma och detta skapar både ångest, stress men även massor med glädje. Och sist, vad borde man verkligen göra på flygplanstoaletten?

#13. Får jag be om största möjliga tyyyyystnad  

Dags för bikinisäsong strax. För Anna ångest men hur är det för Helena? Sen lite viktiga saker. Ska man vara med i facket? Facket eller fuck it! Anna och Helena utreder. Typ. Hur är det när man träffar kändisar och hur ska man bete sig? Mammalivet en mix av kärlek men också dåligt samvete. Hur lever man med det och vågar man uttrycka det dåliga samvetet?

#12. Mellohets, raw food och mässing  

Vem vinner Mello tror och hur går jakten på att erövra Instagram med inredningsbilder? Vad för sorts butik drömmer Anna om att öppna och varför har Helena en stor groda på väggen hemma? Sen hyllas våren lite också. Som sig bör.

#11. Döden, musiken och yogan  

Varför befann sig Anna i ett bårhus och hur gör Ida Redning Helena så glad. Lever vi närmare döden idag och vad boostas man av om man känner sig nere. Dessutom tipsar Anna och Helena och Anna om roliga Instagramkonton.

#10. Sextiofemtusen tankar  

Mellokaos i Sverige innan ens Mello har börjat - hur påverkar det Sverige? Hur många tankar tänker man per dag? Och finns det inte andra tv-personligheter i Sverige än de vanliga?

#9. Guldbikini  

Hur var julen för Helena och Anna och hur mycket vin har Anna druckit. Är det möjligt att hålla nyårslöften och var träffade Helena Leif GW. Hur berör resebilder i sociala medier och vem träffade Anna på stranden på Malta 1993.

#8. Du är ju du (gäst Lisa Knapp Johnson)  

Milfpoddens fösta gästa Lisa Knapp Johnson delar med sig av sin härliga och öppna personlighet. Vi pratar om vad man gör när när man inte känner igen någon som hälsar. Lisa berättar om hur hon träffade hennes man Andreas Johnson. Lisa ger även Anna raggningstips. Och Helena berättar när man använder meningen "du är ju du" som hjälper dig ur kniviga situationer.

#7. Jävla Grönland  

Anna har varit ute och rest och oroar sig för läget i världen. Helena och Anna diskuterar årets julkalender och båda laddar inför jul. Helena oroar sig för att befinna sig ovanför Grönland. Anna gnäller över att Saltsjöbadsleden inte är upplyst.

#6. Hälsohetsen  

I detta avsnitt reflekterar Anna och Helena kring hälsa och samtalar kring sin egen relation till hälsa. Den ser lite olika ut. Helena tror på kortdistanslöpning och Anna tror på grötdiet.

#5. Svår, sval och sexig  

Varför har Helena en kalkonmössa på huvudet? Hur gick det för Anna när hon skulle vara svår, sval och sexig? Anna nakensprayar in julen och Helena undrar varför hon aldrig blir uppraggad på krogen.

Sårvård i sociala medier  

Anna har tvingat Helena att lyssna på progg i en vecka. Hur gick det? Är Anna skrockfull och hur reagerar Helena och Anna på frierier? Vad bör man inte posta i sociala medier och hur traumatiskt är det att byta profilbild på Facebook egentligen.

#3. Sista-chansen-färgen  

Vad är en sista-chansen-färg? Och vilka tveksamma klädval har Anna och Helena gjort? Och vad hette brudarna i Spice Girls? Veckan i sociala medier präglas av ensamhet och tragik. Vad vid Nacka Forum triggar Annas dödsångest och vad ska Helena göra med sin makes lockiga hår.

#1. Kungligt kiss  

Blondinbella får miljonkontrakt (vet vi) och Edward Blom har en vinhållare på vagnen (tror Anna). Helena berättar om sitt möte med drottningen och Anna avslöjar när hon blir manisk och lajkar allt hon kommer över i sociala medier och hur det ställer till problem. (OBS - tillfällig tveksam ljudkvalité)

#2. Ofrivillig könsexponering  

Hur håller man ordning på alla individer i familjen Ingrosso/Wahlgren? Maddes Chris väcker funderingar. Vad fick Helena se i bastun på gymmet och hur bör det finnas en gymomklädningsrumsetikett? Utöver dessa viktiga frågor avhandlas hur man driver ett framgångsrikt inredningskonto på Instagram och det faktum att urdjuren silverfiskar trivs i Annas hem.

0:00/0:00
Video player is in betaClose