Runcast

Runcast

Denmark

en podcast om løb for løbere. Danmarks eneste podcast der udelukkende handler om løb - for alle løbere. Om du løber hurtigt eller langsomt, 5K, halvmaraton, maraton eller ultraløb, på trails i skoven eller tæsker asfalt på landevejen. Runcast er for dig, der interesserer dig for løbets DNA og alt omkring det.

Episodes

Runcast #01 – Alternative løbefællesskaber  

I de senere år er der poppet alternative løbefællesskaber op. Ved hjælp af de sociale medier som Facebook er det bare blevet så meget lettere at få kontakt med andre løbere, at mødes med andre løbere og løbe med andre løbere. Men ofte ganske uforpligtende. Uden krav om betaling af kontingent. Men også uden egentlige trænere, udover den hjælp og vejledning, du kan få af dine venner. Disse løbefællesskaber er dukket op i Århus, Aalborg, Odense, Holbæk og andre byer. Men den ældste - og en af de største grupper - er fra København. Det er Nbro Running - og dem skal du høre om i denne episode af Runcast.

Runcast 0

Runcast #Intro  

Så er der lagt en lille introduktion for Runcast i Soundcloud. Mest for at teste formatet og alle indstillingerne – ja, ja, jeg er stadig en glad amatør på dette område, men du får en lille forsmag på, hvad jeg forestiller mig kan udgøre en god podcast om løb for løbere. Som jeg siger i denne lille lydsnas, så er du mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har gode idéer til portrætter eller fænomener inden for vores løbeverden, der kunne være interessant at tage fat på.

Runcast 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose