Rydström & Nilssons podcast

Rydström & Nilssons podcast

Sweden

Henrik Rydström Martin Nilsson

Episodes

#69. Rydström & Nilsson – Energi  

Ett snack om varför Rydström inte fått sommarprata än landar i en något filosofisk diskussion om hur man hittar energi och om varför Henrik inte skulle klara av att vakna upp bakfull med en påse chips i näven. Martin har börjat hänga lite för mycket i sin trädgård.

#68. Rydström & Nilsson – När katten är borta  

Vad hände egentligen bakom kulisserna när Swärdh blev uppvisad på läktaren och Henrik blev tillförordnad chefstränare mitt under matchen. Martin riktar stark kritik till ledarstabens outfit under matcherna, framförallt gäller det Rydströms reggea-mössa. Hela avsnittet är någon slags analys av allt annat än själva matchen.

#67. Rydström & Nilsson – Vem vet mest?  

I veckans podd: En analys av Richard Olssons lilla fadäs i SVT där han påstår att Henrik är gift med fotbollsfrun Malin Wollin. Hur ser Rydströms mediala läge ut rent nationellt? Men framförallt, precis allt om den uteblivna Instagram-bilden med Weeping Willows hemma i soffan hos Martin som istället gick till, Johan Israelsson.

#66. Rydström & Nilsson – Anthem  

Körsång, matchanalys och sommarens akter på Sinus. Håll till godo med veckans podd! podcast@mycketgutt.se

#65. Rydström & Nilsson – Uno  

Vem uppskattar bortamatcherna mest i KFF? Hur var det förr, har teknikrevolutionen påverkat bortaresorna? Vi pratar om drömmen om ett riktigt jobb samt att vi analyserar den nya inmarchlåten.

#64. Rydström & Nilsson – En bil som knappt är körbar längre  

I veckans podd blir det fokus på allsvenskan 2016. Vi jämför spelare och tränare med olika bilmodeller. En bra uppladdning inför säsongsstarten helt enkelt.

#63. Rydström & Nilsson – Fallskärmskonjunktur  

I veckans superpodd: I sviterna av vinterkräksjuka, Henrik sågar Martins hemma-hos-reportage, vi analyserar ett kommande fallskärmshopp och Rydström presenterar en spännande bokning till hans sommarfest. HLR, Cruyff och huruvida Henrik ska stå på scen eller inte. En magisk påskpodd helt enkelt!

#62. Rydström & Nilsson – Kent – rockens svar på AIK  

I veckans podd: Ska kommunen verkligen finansiera en ny konstgräsplan till Kalmar FF?  Vad kostar egentligen en ny matta? Och framförallt bor det bara hantverkare i Rälla? Henrik är lite ledsen för att Kent ska lägga ner och Martin jämför dem med AIK. podcast@mycketgutt.se

#61. Rydström & Nilsson – Tre punkt noll och pissa på gamla rävar  

Vi är tillbaka. Igen. Nu med nya friska tag och framförallt ett löfte om kontinuitet. Vi kommer alltid att spela in på måndagar och podden läggs ut på onsdagar. I veckans avsnitt inspelad när Henrik är på väg i bilen till Växjö så blir det ett samtal om föräldraskapet, det "nya" poddformatet och vi kan ju inte undgå att avsluta med lite Kalmar FF och hur det är att få ett mail från Svante Samuelsson angående speakersäsongen 2016. Tyck till om podden eller köp den billigt som fan maila, podcast@mycketgutt.se

#60. Rydström & Nilsson – Nybro Open  

Podden är tillbaka! Vi sammanfattar helgens upplevelse i Nybro. Inspelat på GFA 12/1.

Rydström Nilsson #59 Musikens IKEA  

Dags för nytt avsnitt! En analys av Håkan Hellströms enorma framgångar och ett fatalt misslyckande för Martins påkostade integrationsprojekt på Möllan.

#58. Rydström & Nilsson Klokare men tråkigare  

Vi rannsakar oss själva. Vad hände egentligen med podden? Hur blev vi... mätta? Hur kunde vi bli en del av etablissemanget? Vi som ständigt skulle vara i opposition! Hur blir det med poddens framtid? Vi backar bandet två år för att hämta energi. Vi får lyssna på ett gammalt klipp där utfasningen av Henrik Rydström har påbörjats, det som var fundamentet till podden. Idag, drygt två år senare snackas det om att Henke är aktuell som andratränare för Kalmar FF, hur hanterar vi det? Vi tar helt enkelt nya tag. Antingen kör vi eller kör vi inte. Nystart. Lyssna gärna!

Rydström Nilsson #57. Cola, is och citron  

En ganska go podd om Kalmar FF, pridefestival och detaljer! Håll till godo, den är ju trots allt gratis.

Rydström Nilsson #56. First we take Manhattan  

I veckans avsnitt så blir det ett snack om Henriks debattinlägg, främlingsfientlighet samt en något osmaklig övergång till en semester på Franska sydkusten.

Rydström & Nilssons podcast – 2. Dekadens  

I veckans avsnitt: Romantiseringen av dekadensen, lite politik, Martins hembränning, Plura, lite fotbollsnostalgi, Nybro Open, pingis och inte så mycket mer. Mycket nöje!

0:00/0:00
Video player is in betaClose