Saft og Svele

Saft og Svele

Norway

SvenZen og Bjabbes prater piss om spill, lokalnyheter og ting som engasjerer oss. Live (nesten) hver torsdag på youtube.com/user/saftogsvele

Episodes

65 - Variabel Med Årstall 1996 Svele  

Intense drite historier - SvenZen på flyttefot - Bjabbe på sverigetur - Korvspesialisten leverer dårlig - Hvordan du ter deg på buffè - 1996 som spillår og masse mye mer~

65 - Ei Svele Fra 1995  

Slurping/Slafsing - Tekniske problemer - Mikrotransaksjoner - Drømmekombinasjoner i Hearthstone - WoW: Legion - Og en god dæsj med masse mer.

64 - Ei svele fra Lillehammer 1994  

Vi er i dag litt i åndens makt, men også vanlig pjatt. Det har sneket seg med en rar lyd vi håper ikke er alt for irriterende.

LOLSVELA 1993  

LOLSVELA 1993 by Saft og Svele

- 62 amputert SaftenSvele 1992  

Bjørn er prater med seg selv i dag

- 61 -  Ei svele fra fortiden 1991  

Vi fortsetter som før denne gangen med spillåret 1991. Jan har spelt litt WoW og Bjørn har fristet nostalgituten med ei runde L4D. Her blir det også slått ned åpne dører med ei lita diskusjon om fightingspill

60- Ei Svele Fra 1990  

World of Warcraft: Legion - Deus Ex, Mankind Divided - Kundebehandling på Subway og daglivare - 1990 som spillår og mye masse mer!

59 - Ei Svele Fra 1989  

Torsdag er VIRKELIG daffedagen - Bjabbes skolegang - Bjabbe har blitt 35 år gammel - Svensketur: Hva MÅ man kjøpe med seg? - 1989 som spillår - Masse mer og de!

58 - Noe Med Svele  

En litt rar sending er på dagens meny: Det prates om skolestarten til Bjørn - torsdag: universal daffedag? - 2010 som ett spillår, mini anmeldelse av Stranger Things, Hearthstone og dets nye adventure og så masse mye mer!

57 - Svele Squad  

Vi er tilbake og har i dag en fix-up på kaker og dessert. Vil du vite hva forskjellen på kjeks og kake er? Da er ikke dette podcasten for deg da vi diskuterer fenomenet utenom å finne svar, Eller har Bjørn prøvd Elder Scrolls: Legends og Svensen gleder seg til LEgion.

56 - Ei svele I Karazhan  

I kveldens epidose så prate guttene om både hist og hint: Nye eventyret til Heathstone, om shitkids i Overwatch, Digimon, Pokemon, sketchy søppeltømmer, klaging på være også så altfor masse annet også!

- Retrospillmessen 2016  

Gutta var selvfølgelig på retrospillmessen tidligere i år, og selv om de ikke har fått tak i sendingen de fyrte i gang ''on location'', så tok de seg en liten tralte runde alikevel. Kos eder alles!

-55- Svele Go  

SvenZen er endelig tilbake i manesjen! Det blir snakk om Overwatch, Pokemon Go, Sparkjøp, den klamme sommervarmen, litt mer om flyttinga til Bjørn og masse forundring over bredbånd i Norge og ellers i verden, denne selve verden.

- 54 - ei amputert Svele  

Bjørn kjøerer solo og prater litt om Nintendo Classic mini

- 53 - Vi spiller på svele  

Ny epidose. Her tar vi et oppgjør med bøller på internett og Bjørn forteller litt om at han skal starte et nytt kapitell i livet.

Saft Og Svele 52 - Evosvele  

Det støttes på to usedvanlige trøtte typer i dagens sending. Det prates om Shadow of Mordor, Overwatch, litt om Desucon, en bekjent som har blitt far, flytting og en masse annen skitt prat!

Saft Og Svele 51 - 200 Dollaz I Svele  

Overwatch, studier, yrkes stolthet, Steam summer sale, tull, tøys og masse annet er på kveldens meny!

Saft og Svele 50 - DEN FEMTIENDE SVELE!  

Det er den femtiende episoden av Saft og Svele, hurra! I dages sending prates det litt om fremtiden og utdanning, samt vi forteller hvilke våres top ti spill igjennom alle tidene er i nøye detalj. Kos eder alles, kjære sveler!

Saft Og Svele 49 - SVELE  

Denne sendingen er preget masse av Overwatch, noe E3 pjatt, teasing av episode 50, og masse annet snacks!

Saft Og Svele 48 - Oversvele  

I denne ukens Saftige Svele prates det litt om Battleborn/Overwatch, våres inntrykk og meninger om Warcraft filmen, ett helt hav av lytter spørsmål og så altfor mye mer!

0:00/0:00
Video player is in betaClose