Sagotajm

Sagotajm

Sweden

Spännande sagor med fantasifulla karaktärer för barn 3-8 år. Ansvarig utgivare: Daniel af Klintberg

Episodes

Del 1: Fågelskogen  

Ix är bara en fågelunge. Trots det flyger hon snabbast av alla i hela fågelskogen. Helst skulle Ix vilja flyga ända upp till stjärnorna. Men vågar hon det?

Sagotajm 0

Del 1: Fågelskogen  

Ix är bara en fågelunge. Trots det flyger hon snabbast av alla i hela fågelskogen. Helst skulle Ix vilja flyga ända upp till stjärnorna. Men vågar hon det?

Sagotajm 0

Sagan om monstren under sängen  

Tim är mörkrädd och har svårt att somna på nätterna. En natt förstår han att det verkligen bor monster under sängen. Ett som heter... Dinkan?

Sagotajm 0

Sagan om den röda fjärilen  

Gunilla rymmer hemifrån med sin gris Pellan. De räddar en röd fjäril och får oanad hjälp på vägen.

Sagotajm 0

Sagan om Ninni och trollkarlen  

När Ninni hittar en liten dörr bakom badkaret kliver hon in i en helt annan värld där en mäktig trollkarl härskar.

Sagotajm 0

Sagan om råttan Ritz och sorken Sniskan  

Ritz är hemligt förälskad i Sniskan, men hon är måttligt intresserad. Ända tills en dag, när gangsterkatterna tar Sniskans lillebror till fånga.

Sagotajm 0

Sagan om Owe och prinsen  

Owe och hans åtta bröder åker till huvudstaden för att vinna prinsessans hand. Men saker och ting blir inte alls som de tänkt sig.

Sagotajm 0

Sagan om Melina och mössen  

När Kungen vill tvinga alla barn att bygga världens största slott, måste Melina och hennes lillebror fly ut i skogen. Väl där får de oväntad hjälp från de allra minsta.

Sagotajm 0

Sagan om anden i eken  

Fiffi och hennes lillebror letar efter guld i en gammal hemsökt ek. Men istället för guld hittar de något helt annat.

Sagotajm 0

Sagan om drottningen och björnen  

Drottning Galenpanna är ensam och vill gifta sig. Hon skickar ut ryttaren Rita för att hitta en lämplig prins i stora skogen. Men Rita kommer hem med en minst sagt annorlunda friare.

Sagotajm 0

Sagan om Olle och sjörövarnallarna  

Olle och hans nallar bygger en flotte och seglar till karibiska sjön för att bli pirater. Men sjörövarlivet blir inte riktigt vad de tänkt sig.

Sagotajm 0

Sagan om vargen och kråkorna  

Sigge tycker han är starkast i världen. En dag när han är på skattjakt med sin lillasyster försvinner hon. Kråkorna säger att vargen har tagit henne, så han ger sig iväg för att leta upp vargen.

Sagotajm 0

Sagan Om Krokdilkungen  

En dag rider flickan Eva-Lena ut i världen med sin kanin Kurre. De träffar på en liten ekorrunge som gråter för att den hört ett så hemskt ljud från det stora träsket. Eva-Lena och Kurre ger sig iväg mot träsket för att se vad det skulle kunna vara.

Sagotajm 0

Sagan om grisen som trodde den var en tiger  

Den lilla grisens föräldrar är mycket oroliga över sin kulting, som tror att han är något annat än han är. En dag rymmer han till djungeln, så han kan vara tiger på riktigt. Men blir det så?

Sagotajm 0

Sagan om Poseidons kanna  

En liten flicka på en Söderhavsö hör en delfin som fastnat. Hon hjälper delfinen och som tack får hon en kanna från havets botten. Det är Poseidons kanna - som förvandlar det man vattnar till silver.

Sagotajm 0

Sagan om häxan Blåbäret  

Häxan Kalinicka är olycklig. De andra häxorna retar henne för att hennes näsa är så liten, och kallar henne Häxan Blåbäret. Kalinicka bestämmer sig för att rymma till människobyn.

Sagotajm 0

Sagan om Smarre och Ulla-Gulla  

Draken Smarre har bott hos bonden Marcus sedan han föddes i dennes hönsgård. Smarre och bonden Marcus är bästa vänner. En dag berättar bonden Marcus att han blivit förtjust i deras granne Ulla-Gulla.

Sagotajm 0

Sagan om häxorna och barnen  

Sagan om två syskon, som trots föräldrarnas förmaning om att inte släppa in någon, öppnar dörren för två snälla och vackra unga kvinnor. Men kvinnorna är egentligen två elaka, förtrollade häxor!

Sagotajm 0

Sagan om pojken och draken  

En pojke hjälper en stackars kråka som fastnat i en rosenbuske. Som tack får han ett par förtrollade vingar.

Sagotajm 0

Sagan om drottning Fasa  

Den hemska Drottning Fasa vill ha en ny näsa och ordnar en tävling för att hitta den vackraste näsan i landet. Bonden Björn vann och blev jätteglad. Men drottningen tänkte ta hans näsa!

Sagotajm 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose