Samspill

Samspill

Norway

Olli Wermskog har med seg Mats Eldøen, Mikkel Niva, Simen Hovd, Andreas Tønnesland og Stian Gulli til uformell jabbing i en spillpodkast for folk som ikke spiller så mye.

Episodes

Level 55 - Rødvin og Snakk  

Så var det jul igjen og for å ha en riktig så fin juleavslutning har gutta i Samspill samlet seg for å spille konversasjonsspillet Snakk og det over et glass med rødvin. Vil Rødvin og Snakk få fram noen ubehagelige sannheter hos Olli Wermskog, Mikkel Niva, Jakob Schøyen Andersen, Simen Hovd og Stian Gulli? Ødelegger dette julen for noen av dem? Kommer julenissen? Goooood juuul!

Samspill 0

Level 54 - I en verden uten spill  

Hvordan hadde livene våres sett ut uten spill? Hadde vi vært mer intelligente? Mer aktive på treningsstudioet? Dette er spørsmålet Ubåtkaptein Olli Wermskog gir kjendis Mikkel Niva, Wikipedia-Simen Hovd og Kosmetikkongen Stian Gulli i spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye.

Samspill 0

Level 53 - Gaming in America (feat. Ruben Medina)  

Ubåtkaptein Olli Wermskog har dratt til Amerika med Simen Hovd og Mats Eldøen for å snakke med improvisatør og gamer, Ruben Medina, om hvordan folk gamer i USA. Hjemme i Oslo sitter Mikkel Niva, Stian Gulli og Jakob Schøyen Andersen igjen og lurer på hvem som skal være midlertidig ubåtkaptein. Er dette én level eller er det to som har blitt klippet sammen? Det er det ingen som vet.

Samspill 0

Level 52 - Julegavetips 2.0  

Det nærmer seg jul og Samspill hjelper deg også i år med julegavene. Ubåtkaptein Olli Wermskog får hjelp av Wikipedia-Simen Hovd, Pappa-Mats Eldøen og Kosmetikkongen Stian Gulli til å lage en topp 3 liste med de hotteste julegavene i 2016. Får du ingen tips her så er det noe alvorlig galt med deg. Eller oss.

Samspill 0

Level 51 - Spill på reisefot (feat. Kristoffer Lo)  

Hvordan i all verden skal man få spilt i perioder der man er mye på reisefot? Og ikke minst hva spiller man? For å finne ut av dette har Ubåtkaptein Olli Wermskog, Pappa Mats Eldøen og Kosmetikkongen Stian Gulli invitert med seg Highasakite-gitarist og ekspert på turnéliv, Kristoffer Lo. Det vanker gode tips og sneek peaks på hverandres mobiltelefoner.

Samspill 0

Level 50 - Spill som TV-underholdning (feat. Stian Presthus)  

Hvordan ser TV-fremtiden ut? Vil det i større grad blande seg med spillmediet? Blir fotball byttet ut med e-sport? Og vil all TV-underholdning snart bli som trollet Hugo (for de som har den referansen)? Ubåtkaptein Olli Wermskog har med seg Simen Hovd, Stian Gulli og riksdrittsekk, ekspert, nemesis og barne-tv onkel Stian Presthus for å finne ut av alt dette i spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye.

Samspill 0

Level 49 - Knask eller knep  

Bank, bank! Hallo? KNASK ELLER KNEP? Jadda, det er Halloween i spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye og Olli Wermskog har sammen med Mikkel Niva, Jakob Schøyen Andersen og Stian Gulli en pose full med godteri å dele ut.

Samspill 0

Level 48 - Samspillråd  

Olli Wermskog, Mikkel Niva, Stian Gulli og Mats Eldøen har tatt på seg et personlig ansvar for å hjelpe Klara Klok med spillrelaterte ting hun måtte kunne svare på. Derfor har vi saumfart spørsmålsidene hennes og funnet noen spørsmål som vi hjelper til med i beste lørdagsrådet stil. Bare hyggelig. I tillegg blir det Mitt Spill og Mats får et nytt kallenavn.

Samspill 0

Level 47 - Det er aldri for seint å snu  

Har du noen gang spilt et spill så mye, at du egentlig har gått lei for lengst, men allikevelklarer du ikke å slutte. Idag har Olli Wermskog med seg Kosmetikk Kongen Stian Gulli, Kjendis Mikkel Niva og Wikipediamannen Simen Hovd i kjellern hos Monster, for å snakke om at det er aldri for seint å snu. Er spillet rææv, så hvorfor bare slutter vi ikke… Det blir også ei lita konkuransj, med 4 stjerners middag grepet

Samspill 0

Level 46 - Live på House of Nerds  

Spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye er live fra House of Nerds i Oslo. Ubåtkaptein Olli Wermskog har klart å samle hele Samspillgjengen til en times snakk om når man føler seg som mest nerd. Det er Mikkel Niva, Jakob Schøyen Andersen, Mats Eldøen, Simen Hovd og Stian Gulli. Med andre ord kan det ikke bli annet enn god stemning og seks menn som snakker i munnen på hverandre om det de liker best!

Samspill 0

Level 45 - Ting du kan gjøre i spill, men ikke i virkeligheten  

Hvis du kunne levd i en virkelighet som var som et spill, hva ville du gjort når alle mulighetene var åpne? I level 45 så har Olli Wermskog tatt med seg "Wikipedia"-Simen, "Rookie" Jakob og "Fun fact"-Mats til å snakke om nettop dette. I tillegg en helt ny spalte som får Jakob til å betvile virkeligheten.

Samspill 0

Level 44 - Spill og kjærlighet  

Er kjærlighet et tema som dukker opp mye i spill? Bryr vi oss mer om spill som har kjærlighet som tema? Er det kjærlighet til karakteren som driver oss? Finnes kjærlighet? Noen av disse tingene blir kanskje besvart i level 44 av spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye. I ubåten finner vi kaptein Olli Wermskog sammen med Jakob Schøyen Andersen, Simen Hovd og Stian Gulli.

Samspill 0

Level 43 - Pengespill  

Er vi glad i pengespill? Er vi i faresonen for å være spillavhengige? Hører penger og spill sammen i det hele tatt? Olli Wermskog har med seg Fun Fact-Mats Eldøen, Wikipedia Simen Hovd og Jakob Rookie Schøyen for å snakke om pengespill i spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye. Putt på 10 spenn og kos deg!

Samspill 0

Level 42 - Ræva spill som vi likevel spiller  

Noen ganger kommer man over spill som er skikkelig ræva, men som man ikke klarer å legge fra seg. Olli Wermskog har derfor samlet Mikkel Niva, Mats Eldøen og Simen Hovd for å finne ut av hvorfor dette skjer og med hvilke spill det skjer. Ellers dukker det opp en og annen newsflash, det blir ei ny spalte på tampen og i tillegg lover vi generelt jævla god stemning. Kjør vignett!

Samspill 0

Level 41 - Velkommen til Jakob  

Etter forrige ukes sjokkbeskjed er spillpodkasten for de som ikke spiller så mye på stødig kurs igjen. Jakob Schøyen Andersen er på plass i sin første level som fullverdig Samspiller. Olli Wermskog, Simen Hovd og Stian Gulli er også på plass for å blant annet snakke om VR-testen på House of Nerds og det blir minikonkurransj og Mitt Spill.

Samspill 0

Level 40 - Mord-, drap- og hatepispill  

Det er jubileum!! Vi har laget 40 levels med Samspill, men det er aldri en fest uten en trist ende. Denne gangen i spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye har Olli Wermskog, Mikkel Niva, Stian Gulli og Andreas Tønnesland noen triste nyheter å komme med, og i den sammenhengen har temaet blitt både mordspill, drapsspill og hatespill. Du kommer til å skjønne alt når disse 55 minuttene er over. Rest in Peace.

Samspill 0

Level 39 - De Olympiske Leker (feat. Yngve Hustad Reite)  

De olympiske lekene i Rio er nesten over og spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye føler det er vår plikt å ta en liten prat om OL. Ubåtkaptein Olli Wermskog har i denne sammenheng invitert med "Wermskogerklært OL-ekspert" Yngve Hustad Reite sammen med Stian Gulli og Simen Hovd. Det blir kunkurransj, pressekonferansj og mye fjas. Velkommen til Rio!

Samspill 0

Level 38 - Hverdagsspill  

Har du noen gang gått langs fortauet og unngått sprekker? Kjørt bil og latt som om du løper på autovernet? Kastet ball liggende på ryggen på gulvet og prøvd å komme så nære taket som mulig uten å treffe? Vel, disse hverdagsspillene er tema for level 38 av spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye. I tillegg får Kosmetikkongen lov til å dele sine første tanker rundt No Man's Sky. Olli Wermskog loser som vanlig ubåten og på dekk har vi Mikkel Niva, Mats Eldøen og Stian Gulli.

Samspill 0

Level 37 - Vi må snakke om Pokémon Go!  

Folkens. Vi må ta en prat om spillet ALLE har spilt i sommer, nemlig Pokémon Go! Hva er greia? Er det virkelig så bra? Hvem har høyest CP? Er det bedre enn Bruce Springsteen? I høstens første level har Olli Wermskog med seg Mats Eldøen, Simen Hovd og Stian Gulli i spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye.

Samspill 0

Level 36 - Sommeravslutning (feat. Lars Berrum)  

Det er sommeravslutning i Samspill. Sommeren er her og det er på tide å trekke ut av studioet i kjeller'n til Monster og komme seg ut i parken for å jekke noen rolige bjørnunger. Men aller først skal gjengen i spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye snakke litt om sommerens forventninger, samt kjøre en aldri så liten konkurransj. Olli Wermskog styrer ubåten og har denne gangen med seg både Wiki og Fun Fact, altså Simen Hovd og Mats Eldøen. I tillegg har han invitert selveste Lars Berrum for kosesnakk og snikksnakk.

Samspill 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose