Samspill

Samspill

Norway

Olli Wermskog har med seg Mats Eldøen, Mikkel Niva, Simen Hovd, Andreas Tønnesland og Stian Gulli til uformell jabbing i en spillpodkast for folk som ikke spiller så mye.

Episodes

Level 47 - Det er aldri for seint å snu  

Har du noen gang spilt et spill så mye, at du egentlig har gått lei for lengst, men allikevelklarer du ikke å slutte. Idag har Olli Wermskog med seg Kosmetikk Kongen Stian Gulli, Kjendis Mikkel Niva og Wikipediamannen Simen Hovd i kjellern hos Monster, for å snakke om at det er aldri for seint å snu. Er spillet rææv, så hvorfor bare slutter vi ikke… Det blir også ei lita konkuransj, med 4 stjerners middag grepet

Samspill 0

Level 46 - Live på House of Nerds  

Spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye er live fra House of Nerds i Oslo. Ubåtkaptein Olli Wermskog har klart å samle hele Samspillgjengen til en times snakk om når man føler seg som mest nerd. Det er Mikkel Niva, Jakob Schøyen Andersen, Mats Eldøen, Simen Hovd og Stian Gulli. Med andre ord kan det ikke bli annet enn god stemning og seks menn som snakker i munnen på hverandre om det de liker best!

Samspill 0

Level 45 - Ting du kan gjøre i spill, men ikke i virkeligheten  

Hvis du kunne levd i en virkelighet som var som et spill, hva ville du gjort når alle mulighetene var åpne? I level 45 så har Olli Wermskog tatt med seg "Wikipedia"-Simen, "Rookie" Jakob og "Fun fact"-Mats til å snakke om nettop dette. I tillegg en helt ny spalte som får Jakob til å betvile virkeligheten.

Samspill 0

Level 44 - Spill og kjærlighet  

Er kjærlighet et tema som dukker opp mye i spill? Bryr vi oss mer om spill som har kjærlighet som tema? Er det kjærlighet til karakteren som driver oss? Finnes kjærlighet? Noen av disse tingene blir kanskje besvart i level 44 av spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye. I ubåten finner vi kaptein Olli Wermskog sammen med Jakob Schøyen Andersen, Simen Hovd og Stian Gulli.

Samspill 0

Level 43 - Pengespill  

Er vi glad i pengespill? Er vi i faresonen for å være spillavhengige? Hører penger og spill sammen i det hele tatt? Olli Wermskog har med seg Fun Fact-Mats Eldøen, Wikipedia Simen Hovd og Jakob Rookie Schøyen for å snakke om pengespill i spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye. Putt på 10 spenn og kos deg!

Samspill 0

Level 42 - Ræva spill som vi likevel spiller  

Noen ganger kommer man over spill som er skikkelig ræva, men som man ikke klarer å legge fra seg. Olli Wermskog har derfor samlet Mikkel Niva, Mats Eldøen og Simen Hovd for å finne ut av hvorfor dette skjer og med hvilke spill det skjer. Ellers dukker det opp en og annen newsflash, det blir ei ny spalte på tampen og i tillegg lover vi generelt jævla god stemning. Kjør vignett!

Samspill 0

Level 41 - Velkommen til Jakob  

Etter forrige ukes sjokkbeskjed er spillpodkasten for de som ikke spiller så mye på stødig kurs igjen. Jakob Schøyen Andersen er på plass i sin første level som fullverdig Samspiller. Olli Wermskog, Simen Hovd og Stian Gulli er også på plass for å blant annet snakke om VR-testen på House of Nerds og det blir minikonkurransj og Mitt Spill.

Samspill 0

Level 40 - Mord-, drap- og hatepispill  

Det er jubileum!! Vi har laget 40 levels med Samspill, men det er aldri en fest uten en trist ende. Denne gangen i spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye har Olli Wermskog, Mikkel Niva, Stian Gulli og Andreas Tønnesland noen triste nyheter å komme med, og i den sammenhengen har temaet blitt både mordspill, drapsspill og hatespill. Du kommer til å skjønne alt når disse 55 minuttene er over. Rest in Peace.

Samspill 0

Level 39 - De Olympiske Leker (feat. Yngve Hustad Reite)  

De olympiske lekene i Rio er nesten over og spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye føler det er vår plikt å ta en liten prat om OL. Ubåtkaptein Olli Wermskog har i denne sammenheng invitert med "Wermskogerklært OL-ekspert" Yngve Hustad Reite sammen med Stian Gulli og Simen Hovd. Det blir kunkurransj, pressekonferansj og mye fjas. Velkommen til Rio!

Samspill 0

Level 38 - Hverdagsspill  

Har du noen gang gått langs fortauet og unngått sprekker? Kjørt bil og latt som om du løper på autovernet? Kastet ball liggende på ryggen på gulvet og prøvd å komme så nære taket som mulig uten å treffe? Vel, disse hverdagsspillene er tema for level 38 av spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye. I tillegg får Kosmetikkongen lov til å dele sine første tanker rundt No Man's Sky. Olli Wermskog loser som vanlig ubåten og på dekk har vi Mikkel Niva, Mats Eldøen og Stian Gulli.

Samspill 0

Level 37 - Vi må snakke om Pokémon Go!  

Folkens. Vi må ta en prat om spillet ALLE har spilt i sommer, nemlig Pokémon Go! Hva er greia? Er det virkelig så bra? Hvem har høyest CP? Er det bedre enn Bruce Springsteen? I høstens første level har Olli Wermskog med seg Mats Eldøen, Simen Hovd og Stian Gulli i spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye.

Samspill 0

Level 36 - Sommeravslutning (feat. Lars Berrum)  

Det er sommeravslutning i Samspill. Sommeren er her og det er på tide å trekke ut av studioet i kjeller'n til Monster og komme seg ut i parken for å jekke noen rolige bjørnunger. Men aller først skal gjengen i spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye snakke litt om sommerens forventninger, samt kjøre en aldri så liten konkurransj. Olli Wermskog styrer ubåten og har denne gangen med seg både Wiki og Fun Fact, altså Simen Hovd og Mats Eldøen. I tillegg har han invitert selveste Lars Berrum for kosesnakk og snikksnakk.

Samspill 0

Level 35 - Nerdenes hevn (feat. Stian Blipp)  

Er gamere i ferd med å bli de nye "kule folka", de nye hipsterne og idrettsstjernene? Er nerdenes hevn endelig kommet? Alt dette prøver gutta i Samspill å komme fram til i level 35. Igjen har Kaptein Olli huket inn en gjest og denne gangen er det Stian "supernerden" Blipp som joiner Simen "wikipedia" Hovd og Stian "kosmetikkongen" Gulli i spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye.

Samspill 0

Level 34 - Spill og feminisme (feat. Cathrine Frost Andersen)  

Spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye tar denne gangen opp temaet spill og feminisme. Hvordan blir kvinner framstilt i spill? Er det en mannsdominert spillbransje? Finnes det gode kvinnelige spillkarakterer? Og for å toppe det hele er Ollis egen Frost Andersen, Cathrine Frost Andersen på besøk i Monsterkjeller'n hos Olli, Simen og Stian. Kjør vignett.

Samspill 0

Level 33 - Et rollespill  

I level 33 av Samspill har Olli Wermskog med seg "the chosen ones" Simen "wikipedia" Hovd, Andreas "loose cannon" Tønnesland og "fun fact" Mats Eldøen for å redde verden fra sin sikre undergang. Det er nemlig duket for Samspills helt egne og hjemmesnekra rollespill. Vil gutta klare å løse mysteriene og stanse trusslene? Det gjenstår å høre i spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye!

Samspill 0

Level 32 - Sol, Sommer og spill  

Det er endelig blitt sol og vi har fått smaken på sommer i vårt langstrakte land. Men hva gjør man for å underholde seg selv utendørs? Hvilke uteaktiviteter er best? Disse spørsmålene besvares i level 32 av spillpodkasten for spillelskere som ikke spiller så mye. Olli Wermskog har nemlig med seg Mikkel Niva, Simen Hovd og Stian Gulli for å lage en topp 4 liste over de beste uteaktivitetene.

Samspill 0

Level 31 - Rivalisering (feat. Stian Presthus)  

Vi har alle rivalisert med noen på et tidspunkt i livet. Om det så er med søsken, en venn eller en bitter fiende. I level 31 har Olli Wermskog med seg Simen Hovd, Stian Gulli og fra vulkanen i Trondheimsfjorden har Samspills store nemesis Stian Presthus fløyet inn i Monsterkjeller'n for å delta i rivaliseringen. Det kommer til å bli blod, svette og tårer.

Samspill 0

Level 30 - Spillkarakterer  

I Level 30 av Sampill er det spillkarakterer som står i fokus. Hvilke karakterer liker du? Er det rent estetisk eller er det hva de står for som trykker på en nerve? En litt bakfull Olli Wermskog har med seg Mikkel Niva, Simen Hovd og Stian Gulli på en 50 minutters snakk om akkruat dette i spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye, men som elsker det!

Samspill 0

Level 29 - Tatarataa! Til Tivoliet  

Tatarataaaa! I level 29 tar Olli Wermskog med seg Mikkel Niva, Stian Gulli og Simen Hovd til tivolienes verden. Hva finnes det av tivolispill og hvordan kan vi fornye dem? Det blir en tur ned memory lane for alle sammen nedi Monsterkjeller'n i spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye.

Samspill 0

Level 28 - Det verste spillminnet  

I level 27 kåret gjengen i Samspill hvem som hadde det beste spillminnet. Denne gangen derimot er det på tide å finne ut hvem som har det verste minnet knyttet til spill. Er det Wikipedia-Simen? Fun fact-Mats? Kaptein Olli? Eller kanskje kosmetikkongen Stian? Spenningen er til å ta og føle på i spillpodkasten for folk som ikke spiller så mye!

Samspill 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose