Episodes

Sandheden om sladder (6:6) 2016-05-19  

Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. I dette afsnit tager vi fat på myter og fordomme om sladder. Mange af os tror for eksempel, at frisøren er en stor sladdercentral. Vi tager på besøg hos frisøren og tjekker op på, hvor meget der bliver sladret i løbet af en arbejdsdag.

Sandheden om sladder (5:6) 2016-05-12  

Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. Sladder kan have store konsekvenser for den, det går ud over. I dette afsnit tager vi med 20-årige Sean tilbage til barndomsbyen Kerteminde for at slutte fred med den sladder, der gik om ham, da han var teenager.

Sandheden om sladder (4:6) 2016-05-05  

Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. I dette afsnit ser vi på den sladder der opstår, når vi har været til en sjov fest. For er der noget vi elsker at sladre om, så er det det, vi gør, når vi er fulde. Vi besøger en højskole, der er så vild med sladder, at de har lavet deres helt eget radioprogram om festsladder.

Sandheden om sladder (3:6) 2016-04-28  

Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. Man sladrer da ikke om sine venner - eller gør man? Dette afsnit handler om den sladder, der foregår blandt venner. Vi ser, hvordan det går, når 21-årige Loulou inviterer sine tre tætte veninder på middag og spørger dem, hvad de siger om hende, når hun ikke er der.

Sandheden om sladder (2:6) 2016-04-21  

Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. Dette afsnit handler om sladder om de kendte. Mange af os læser sladder om stjernerne i ugebladene eller følger vores idoler på de sociale medier. Men hvordan er det at være den, der bliver skrevet om? Vi ser hvordan sladder påvirker Kristoffer og Theis, når de forvandles fra helt almindelige nordjyder til X Factor-stjerner.

Sandheden om sladder (1:6) 2016-04-14  

Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. I dette afsnit skal vi se, hvordan sladder kan udnyttes til egen fordel. Vi følger pornomodellen Nicole Brøggler og frisøren Danni Sigen, når de tager til Reality Awards med en eneste mission: At forarge mest muligt, så de kan komme på sladderbladenes forsider.

0:00/0:00
Video player is in betaClose